Superpacientele "in curand" gravidute ale dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Abia acum am inteles, Betica... foarte bine faci ca iti mai dai o sansa, cred ca e cea mai buna solutie sa faci si laparo, ca sa stii pe urma sigur ce drum apuci si sa mergi cu inima impacata. Eu cred din toata inima ca vei reusi! Foarte frumoase pozele, inclusiv zuza mica!

Eu maine merg din nou la eco la M., sper sa fie mai bine ca marti.

Teo, ce faci, pe unde esti?

Feteloooor! Nu ma lasati singurica, ca mi-e tare urat!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Eu sunt bine, bebe e bine, pe 10 octombrie mergem la 3D, iar eu numar zilele pana atunci.
Bety, am vazut ca iti faci niste analize pentru FIV. Sa inteleg ca vrei sa faci FIV cu congelati? Succes la laparo de miercuri!
MRL, si pe tine te-a apucat FIV-ul? Imi pare tare rau ca nu prea aveti sotii langa voi... (si tu si Bety). Probabil as fi fost si eu in situatia voastra daca nu era langa mine sotul meu.
Amely, sa ne spui ce-ai facut la eco.

si ... pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...noi am facut simbata 5 luni fix si am intrat in luna a6-a...URA! Am inceput sa cumpar lucrurile ei, daca vreti sa le vedeti sunt la cafeluta la "lucruri Bia"...si am trecut de 12 kg luate pina acum...sunt deja ursoaica!..Indy bafta la eco si fetelor...asta este vreme de facut copii, asa ca la treaba cu voi!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

'Neata!
Vad ca au trecut -utele in vizita pe la noi!
Indy - nu voi face FIV cu congelati...mai sper in trompele mele si in cateva inseminari! Analizele am inceput sa le fac, pentru ca oricum imi trebuiau o parte pentru laparo: VDRL, HIV, etc. Adica daca ma intep o data, de ce sa nu ma intep de 2 ori, iar daca fac anestezie generala, de ce sa nu fac si laparo...numai mie mi se putea intampla!!!!!
Cata - inca nu am vazut lucrusoarele, dar cred ca-s minunate! Ce a mai facu prietena ta...parca spuneai ca s-a dus la inseminare, nu?
Teo - ce faci? Ce rezultat ai sau cand trebuie sa afli? Sau poate ne faci ?
Amely - cum a fost la eco?
Liliana - ai si plecat in concediu?
Va pe toate-toate si pe curand...azi si maine mai "conversam"...apoi cand voi veni si cand voi fi apta de a sta la calculator!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Betica prietena mea nu a mai facut ISA de 2 luni(nereusita la Mihalache)..acum merge pe tratament homeopat si monitorizare la T...probabil ca prin noiembrie sau decembrie va face a3-a ISA...pina atunci merge pe natural...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate! Dar, le mai pup inca o data pe fetele noastre gravidute INDY si Cata!
Eu o sa plec de miercuri in concediu asa ca pana atunci mai am de alergat - de facut carte verde la masinuta, asigurari, unele mici cumparaturi, coafor si altele care stiti si voi cum este, apar chiar in ultimul moment. Nici macar ploaia nu ma opreste din alergatura, asa ca eu sper ca astazi sa termin cu alergatura iar maine sa ma ocup doar de bagaj si de mine - coafor.
INDY, si pe mine m-a apucat FIV, ca alta solutie nu prea mai am. O sa mai incerc inseminari pana cand se hotaraste luna in care voi incepe FIV-ul, ca nu ma las. Va pup pe amandoi dulce de tot.
Bety, chiar daca o sa fiu plecata gandul meu o sa fie si la voi. Ai grija de tine si sunt sigura ca atunci cand ma voi intoarce o sa aflu numai vesti bune de la tine. Te pup dulce si sa fi o fata curajoasa.
Amely, cred ca a fost bine la eco iar endometru a crescut bine. Hai cu o veste la fete. Te pupicesc dulce.
Teo, asteptam cu sufletul la gura. Hai cu o veste buna la fete. Te pup dulce
Pentru toate-toate fetele pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Si eu va pupicesc dulce fetelor!
Vestile nu sunt tocmai grozave, dar nici proaste...
Sambata am mers la Moisica, z. 12-a, endo 8 mm, 1 folicul de 16 mm pe dreapta... comparativ cu martea trecuta, ea a fost foarte multumita, eu speram la mai mult... dar mai au timp sa creasca!
Aseara am prestat (z. 13), cu toate ca ea ne-a indicat sa prestam doar luni(z. 14-a) si miercuri (z. 16-a), noi ne-am hotarat de data asta sa prestam zilnic. Sa vedem ce-o iesi... M-a mai chemat marti (maine) sa vedem daca face poc!

Betty, ma rog din tot sufletul pentru tine! ti-am zis ca am un feeling bun si sper sa se adevereasca! inteleg ca miercuri te internezi?

Cata, sunt delicioase pozele cu lucrusoarele Biencutei, mi-au dat lacrimile de bucurie pentru voi... abia astept sa o vedem imbracata cu ele!

Liliana, tu esti in alergaturi si cred ca nu prea mai ai timp sa ne scrii, oricum eu iti doresc concediu placut, asteptam cumintele sa te intorci si sa ne depeni amintiri frumoase! si poze!

Indy, mi-ai luat o piatra de pe suflet, pui, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe si abia astept sa ne spui ce faci la eco! pupici pe burtici!

Restul fetelor, pe unde sunteti scumpele? mai dati si voi un semn, eventual o veste cu 2 liniute???

Va pup dulce pe absolut toate si ne auzim mai tarziu, acu' fug la treaba!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely ai imbinat utilul cu placutul...ai prestat, nu gluma...eu am prestat de 6 ori de cind am ramas...Puteti crede fetelor?Liliana sper sa ai parte de un concediu minunat si sa-ti iasa pregatirile asa cum trebe!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Mergi la inceput