Copilasi de martie-aprilie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

katalina bine ai revenit. ce frumos ca sunt 2. acum cand am fost la Arges a realizat ce insemna pt Danutz un copil din familie. Dupa 2 zile cum se scula, cum ajungea acasa sau se ridica de la masa o striga pe verisoara lui. Si nici macar nu au acvut cum sa se joace prea bine, avand in vedere ca ea are 7 luni. si asa am realizat cam ce ar insemna un frate.
Succes lui Catalin la scoala. Si drum bun la mare.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Uraaaaaaaaaaaa!!! A iesit prima maseluta.Nu stiu ce se intampla cu copilul meu,a inceput sa vorbeasca,acum au inceput sa-i iasa si dintii,maselutele...
Nu prea a vrut sa mai manance in ultimele zile,nici laptele,din care nu ramanea o picatura inainte,nu-i mai era pe plac,iar eu nu intelegeam.Azi i-am facut un control si am descoperit cauza.Dar am descoperit si o alta umflatura,semn ca mai vine una.Daca il va durea tot asa de mult va ajunge sa nu mai manance deloc.Vad ca noaptea doarme,nu-l deranjeaza,doar ziua e uneori iritat.E bine,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cata, ce dor mi-era de tine ! Bine ai revenit !
Hana e foarte bine ! Felicitari lui Vladut !
Oana, felicitari si Alexandrei ! Tu ce faci ? Te pregatesti pentru ziua de maine ????
Malina, Danutz vrea sigur un fratior sau o surioara . Voi ???? Si eu mi-am promis ca voi face si al doilea copil, dar cand va intra Daria la gradi ca sa-mi fie mai usor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Hihi esti o dulce ca ti-ai amintit dar nu prea ma pregatesc ca nu o sa avem invitati in schimb ma pregatesc pentru miercuri s-ar putea sa am un interviu si ma duc sa ma vopsesc.Tu ce faci te-ai adaptat fara Daria sau tot greu e/?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

E greu, Oana...E pustie casa...M-am obisnuit sa ies zi de zi la plimbare si daca ea nu e...n-am cu cine...Dar acum se face duminica si vine bebeul mamii acasa.
Succes la interviu. Ne dai amanunte ? Ma refer la functie nu la numele firmei. Chiar cu cine o vei lasa pe Alex ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

E de fapt o intrevedere nimic sigur va anunt dupa ce aflu si eu mai multe

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Oana BAFTA MULTA
la multi ani si tot ce iti doresti.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA multi ani draga Oana!!am bucur enorm ca ne-am cunoscut,mi-a facut mare placere si la anu sper ca o sa ne vedem mai des!!
Noi abia am venit de la gradinitza,prima zi!Am stat cu ea,numai o ora azi,maine stam doua,si tot asa,pina se obisnuieste cu copii si cu educatoarele am dreptul sa fiu si eu acolo.Nu cred ca o sa dureze prea mult acomodarea,bouboulina a dat deja iama in copii,parca era la ea in ograda,le-a confiscat jucariile,a troznit citiva,numa ca a si primit-o inapoihehehe,tare mirata a fost!
Educatoarea e o bomboana,e tot imigranta si se vede ca adora copii,Amelie a zburat la ea in brate direct,sa o pupe,sa se joace,pe mine nici nu m-a bagat in seama!
Pupici tuturor,acum nu prea am timp sa citesc,dar revin!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI draga noastra mamica OANA.
Sa ramii mereu tinara si frumoasa!!!Si sa ne gaseasca pensia pe-aici pe toate.(si cu nepotei)

Felicitari Bouboulina pentru prima zi de gradinita!!!!Vezi mamico ca n-a fost greu, din prima zi Amelie s-a simtit super din ce ne-ai povestit.Sa vedeti cind v-oi povesti eu de prima zi de scoala...

Mi-e dor de Daniela,de Simona, Luminita,,unde sunteti fetelor???

Pupici de la noi.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pentru ca e trecut de 12 sa incepem petrecerea!

Oana
Sa ramai vesnic vesela, tanara si frumoasa
Sa ai o viata frumoasa si lunga alaturi de cei dragi! sa ai numai satisfactii si bucurii din partea Alexandrei!

Rayu, manca-u-ar mama pe ea de fetitz mare, a inceput gradinitza...pupe mama pe ea de scumpa! Oooff instruieste-o sa bata tot ce prinde in cale, sa nu se lase, ca doar ea e romanca adevarata

Kata, bine ai revenit!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput