Copilasi de martie-aprilie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Laura da vad ca de voie de nevoie esti tare harnica zilele astea.Cat o sa stea Draia la bunici ?A mai vomat a avut temperatura cu uite la noi ne-a spus dr ca a fost un virus care s-a localizat in gat si apoi infectia a coborat si spre stomac si ne-a dat diaree crampe serioase si acum suntem la tratament ...stiam ca parca si Daria fusese bolnavioara si sa fii atenta ca eu am neglijat un timp.
Andreea ce frumos e la Breaza as sta si eu cateva zile la munte la aer curat...dar fara ploaie daca se poate.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Hop si noi in randul bolnaviorilor. Tudor a vomat azi tot ce a mancat, dupa amiaza am incercat sa-i dau o supica de legume si a vomat-o si pe aia, acum a mncat doar biscuiti si putin ceai, sper sa nu-i vomeze si pe astia. Ce sa-i dau sa manace in cazul asta? Nu stiu daca e enterocolita sau indigestie. Bietu mi-e tare mila de el.
Mickyy concediu placut!
Am vazut toate pozele, au crescut copilasii nostri care mai de care, si chiar daca s-au facut mai smecherasi sunt cei mai cei.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mickyyy,concediu placut si sa le priasca fetelor soarele si marea!
Laura,esti harnicuta foc! 20 de gaini... Daca ai dus-o pe Daria la tara inseamna ca va apucati de treba saptamana asta,nu? La balcon.Asa am inteles eu.Daca e asa,spor la treaba in continuare!
Dar nici eu nu-s mai prejos,tocmai am terminat a doua tura de conserve.
Codritu,cred ca e mai bine sa mergi cu el la medic.Vlad a varsat doar o data si atunci m-am speriat groaznic.
Vlad continua sa ne uimeasca cu cheful lui de a vorbi.Acum doua zile a spus pentru prima data:baie,corect,ieri si pe strada spunea baie,il corecta taica-su:pa-pa,spunea pa apoi iar baie.Azi a spus:tanti,dupa o femeie care l-a bagat putin in seama,si ieri a facut prima propozitie:tati stai,pentru ca urca prea repede pe scari si nu-l mai vedea.El nu prea era vorbaret,spunea doar cateva cuvinte pe care cu greu le-a invatat.Se pare ca recupereaza.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Hana, sunt harnica foc ! Din pacate n-am inceput inca curatenia, dar azi vine zugravul sa vada despre ce e vorba. Sper sa inceapa de maine !
Sa aveti o saptamana excelenta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

SANATATE MULTA bolnaviorilor. Ca vad ca iar sunt o gramada. sa va faceti repede bine.
oana vad ca dati dinuna in alta, naspa.
codritu al bolnavoir. Cel ami bine mergi la dr ca sa vedeti ce are.
miky sper sa ai drum bun si concediu fara evenimente. Stiu ca deja ai plecat dar asa sunt eu mai intarziata.
mariana nastere usoara. poate aflam si noi cand nasti. sa stea bb pana cand va rezolvati toate treburile.
kulta sanatate multa si sa va bucurati de bb fericiti si in intelegere.
Danitin bine ai venit. E frumos ca se mai ingroasa randurile.
Laura si eu as vrea sa mia avem unde sa-l mai trimitem din cand in cand pe Danutz. DAr nu prea avem unde. Asa ca profita.
Bebe super pozele de la Breaza, verdeatza, soare, bunici, strabunici ?, noroi pe fatza.
claudelu am citit si eu trista veste si nu m-am mai simtit in stare sa mai scriu ceva despre noi. Mi se pare ce-a mai crunta nenorocire pt un parinte. Si cu toate astea fiecare trebuie sa le duca pe toate cate ii sunt scrise , sa traiasca cu ele. Groaznic.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Salutare fetele mele dragi.
Va mai aduceti aminte de mine?
Iertati-ma pentru chiulul prelungit,am mai intrat si v-am citit,cam rarut ,dar tot nu v-am uitat.Ziua este atit de scurta, vacanta e pe terminate, si profit de orice minut sa stau cu copiii mei, sa ne jucam, sa ne plimbam, sa facem orice ne place, caci in curind vom incepe scoala(am niste emotii uriase),, si vara e pe terminate.

Catalin asteapta cu nerabdare prima zi de scoala, ...deocamdata il las sa-si savureze ultimile zile de vacanta.Roby creste pe zi ce trece, i-au iesit doua maselute frumoase de tot, l-am tuns f.putin,e un mincacios si-un nazdravan.(de-o luna s-a terminat cu tzitzi, asa a dorit el).Se iubesc atit de mult,nu pot sta unul fara altul nici macar o zi, se joaca mult impreuna,se iubesc cum nici n-am visat.

Joi plecam din nou la mare,stiu ca sunt datoare la voi cu muuuulte poze, dar mai bine mai tirziu decit niciodata(am o problema cu un cablu).

Ce sa va mai zic, daca vine toamna, vom sta mai mult prin casa,si pe net,evident..Nu v-am uitat si mi-a fost dor de voi.

Va pup dulce.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor .
V-am trimis unora dintre voi (unde am avut adresele)invitatii pentru a va face cont la gmail daca vreti aveti spatiu gramada plus ca va puteti descarca Google Talk si ne putem auzi online se aude f bine.
Alex este f bine acum papa inca regim dar am terminat antibioticul e vioaie tipa vorbeste se tine de prostioare cam atat la noi
Codritu noua ne-a dat dr regim orez si morcov fiert carnita de pui sau vita si covrigei plus ceai de menta asta pentru diaree cand am avut toxiinfectie si voma la greu smecta sau hidrasec pliculete in ceai ,ceai de menta este antivomitiv,orez fiert,picaturi de metoclopramid tot antivomitiv,bafta si sanatate multa.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mickyyy, vreme superba la mare!
CUSCRA MEA pe unde-o fi oare????CUSCRAAAAAA,te astept sa ne spui ce mai faceti.Pupici HANNEI de la Roby.Cam demult n-ati mai dat pe-aici?!
Neata Laura,Oana,stiu ca voi sunteti dimineata pe-aici,Clau..

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Neata Kata bine ai revenit ,ce frumos ca se iubesc baietii tai sa-ti traiasca ,nu mai aveam vesti de la tine parca de la inundatii ,corect,ce fac bunicii au reusit sa-si revina?

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Iar a stat o ora cuminte la slujba la bunicu la biserica. S-a plimbat curios prin altar si nu a zis nici miau.
Acasa am scos apa din beci (normal ca doar iar a plouat), am desenat pe asfalt, ne-au uitat la ramele de pe santz si la gastele vecinilor, ne-am jucat cu masinutzele.
Cu Mara s-a jucat in casa ii dona toate jucariile a plimbat-o cu carutzul in curte, a invatza-o cum face masinutza si al ce se foloseste. Curios lucru desi a fsot inebunit dupa Mara (cum se scula cum o striga MA sau MAMA) nu a vrut sa puna pana pe ea. Asa face in gereneal cu copii mici. cu cei mari sau cu adultii interactioneaza mult mai bine.
Am reusit sa si dormim ca sa mai recuperam din oboseala.

In rest suntem bine sanatosi, nu am avut nici o problema nici raceala nici indigestie. Maselele ne-au iesit doar cu nervisori fara alte probleme. Luna asta ca si la ceilalti a fost o explozie de dintzi: 4 masele si un incisiv (cu care eram in urma). In rest inca este alergic la toate alea, in special la lapte. Dupa 15 sept ajungem in sfasit la alergolog in Bucuresti, sper ca reuseste sa ne lamureasca cu ceva.

Este in continuare calm, desi mai are si el faze de genul dat cu fundul de pamant, dar in general este f cuminte.
Spune multe cuviinte, le-am pierdut numarul, cred ca ajunge spre 50 mama,tata, apa, papa, apte (lapte), burti, putzi, mai nou titze, coco (cocosul), gogo (goga),oac, ma(mac), apciu (hapciu),asta, alta si asa mai departe, nu-imi mai aduc amine. Propozitii nu face inca.
Ce m-a uimit este ca isi pune singur pantalonii pe el de la un cap la altul . Si mai nou si sosetele. Si exerseaza la bluza. Adevarul este ca de cateva luni a tot exersat cate 15-20 min sa-si puna pantalonii si era f incantat ca-l laudam.
Jocurile preferate sunt trenuletzul lemn si lego, ii place sa migaleasca. Se joaca static si in casa si afara (la nisip).

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput