Impreuna, Timisoara! (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Pai Mitzuka nu prea stiu eu sa vorbesc despre mine, dar hai ca incerc: am 29 de ani, sunt casatorita, momentan lucrez in intermedieri si consultanta in afaceri si-mi doresc un bebe....si...cam atat.....ce sa mai zic?...Intrebati-ma !

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Miro,fruntea sus si cu curaj inainte! Sigur Doamne-Doamne are o minune bine pusa acolo sus pentru tine, doar iti incearca putin rabdarea....

Doris, multi pupici si sa te faci bine repede!

Giova, ati ales o destinatie super pentru vacanta. Sa ai mare grija cu balaceala, sa nu racesti.

Anda, sincere condoleante.Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!

Mitzuka, Deian al tau e un dulcic!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Acum fug la baita, cand termin cu bebelina va povestesc noutatile...

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Salutare
N-am stiut ca exista subiect special pentru Timisoreni, ca imi faceam aparitia mai devreme.
Intrebare pentru cei din zona (eu m-am mutat aici acum 5 ani, din Cluj):ce se poate vedea in judetul Timis, sau oricum, in imprejurimi? In weekenduri am merge si noi in mici excursii cu bebele dar nu prea stim unde. Sa va spun locurile pe care le stiu eu: Trei Ape, Albina, Cheveres, Buzias, si cam atat. Moneasa am auzit ca e super, dar n-am fost inca
Ma intereseaza nu sa fie neaparat de stat peste noapte, dar sa fie ceva de vazut (de ex. am auzit ca la Lipova este ceva manastire Iezuita, parca, si ca satul Charlottesburg, sper ca zic bine, e f. interesant- ce stiti de ele?)
Astept sugestii.
Multam si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Salutare la toate fetele!

Sotul meu si cu mine am incercat sa punem poze cu mica noastra jucarie si nu prea ne pricepem asa ca avem nevoie de ajutorul vostru. Ne poate spune cineva cum sa facem pas cu pas? Eu am stat pana acum la ore dintr-astea sa micsorez pozele ca sa intre si acum depind de voi.

Giova eu stau in Girocului si sa sti ca e o zona super. Vazusem ca ai avut ocazia sa inchiriezi ceva prin zona, dar asta e poate cu alta ocazie.

Ei fetelor, mi-a fost dor de voi si o sa mai vb noi oricum. Am incercat sa tin pasul cu voi, dar mai am de recuperat putin. Citisem de o intalneala si cu anexele , cand " o punem"?

Va pupicesc pe toate ca vedeti ce ora e si acusi poate se trezeste puiutzul meu mic.

Amutza + Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Draga Amutza...abia asteptam poze cu bebelina voastra...asa ca iti dau eu o mana de ajutor...
Intra pe yahoo...acolo pe pagina e o rubrica photos...intra acolo...iar in fereastra de sign in completaza yahoo id si parola si da-i sign in...( eu mi-am trecut aceleasi cu cele de la mail)...Apare o fereastra My photos...acolo dai pe create new album...in fereastra care apare completezi numele albumului si bifezi unde scrie public( ca sa il putem vedea si noi)...apoi ii dai select photos...si gaseti o ferestra de unde iti alegi pozele de pe calculatorul tau...pui pozele care le doresti si ii dai continue...Astepti pana se uploadeaza toate pozele( poate dura f. mult in functie de numarul pozelor , dimensiunea nu prea conteaza...eu am pus poze de 5 mb...ai rabdare pana la urma se incarca toate)..Cand e gata daca dai pe view album vezi pozele...si gata ..ai album...
Apoi copiezi adresa de sus de pe bara aia cu http.... si ii dai paste in mesaj....Daca vrei sa iti apara la fiecare mesaj intra la profil personal pe DC si bifeaza la semnatura...acolo scrii ce vrei de ex Amutza si Alissa Talida ..ceva ce va fi semnatura ta...si ii dai paste si la adresa copiata aia cu http...
Sper ca am fost destul de explicita daca mai ai probleme spune-mi te rog...si te ajut cu placere...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!
Azi e duminica...
Desi nu ma simt deloc bine, vreau doar sa-i multumesc lui Miro...stie ea pentru ce!
Celorlalte, imi cer scuze ca nu am mai ajuns ieri...
Sper sa-mi rezolv problemele,sa-mi revin, sunt daramata psihic si fizic inca din cauza gripei!
Oricum, va multumesc ca existati...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor pe unde sunteti?
Miro, Diana pozele please....
Giova cum merge cu aranjatul lucrurilor? Ati terminat?
Doris..insanatosire grabnica...ca intalneli or mai fi..
Assa...poti sa ne mai spui si numele tau daca vrei evident...
Ana...cum se mai simte Alexandru? Sper ca e mai bine...sanatate multa!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti banatence,

Hop si io p-aici,ca Luana face nani si am zis sa dau si eu o tura...
Gabi,las' ca vad eu cum il conving pe Nightloser sa mai scrie doua -trei vorbe p-aici....La experienta pe care a avut-o cu prima lui postare...si-a cam ....intelegi tu ...si nu mai vrea sa vina....
Ma bucur tare mult ca Lucas e in regula...Hehehee...a iesit strengarul la plimbarica...ce bine!Pai sa fiti sanatosi si va pup!
Lili,pai cam te apuca nervii si disperatul uneori din diferite motive...Se mai intampla:una calda,una rece....Iti doresc tot binele din lume si sa auzim vesti bune!
Assa,la prima intalneala care va fi sa fi si tu prezenta,sa ne cunoastem si las' ca vom gasi noi ce sa te intrebam....Pana una alta....spor la treaba si sa fi sanatoasa...La bebe "lucrati" mai de mult sau recent v-ati hotarat?
Oana,ti-am privit minunea de fata in poze....Ma uitam si la tine si mi-am dat seama ca am trecut una pe langa alta de vreo 2-3 ori...Numai bine si multa sanatate!
Licuriciule,bine ai venit ....!Ma bucur sa te reintalnesc....
Fetelor,haideti,care stiti mai multe despre imprejurimi....povestiti-i si Licuriciului....De ce sa nu recunosc si mie mi-ar place sa citesc mai multe despre locuri de vacanta in zona,caci eu una habar nu am de ele si nici nu am fost undeva mai departe de Timisoara prin Banat...
Amalia,sper sa vad si eu poze cu Talida...Simina ti-a explicat foarte bine cum e cu pusul pozelor....Succes!
Doris,imi pare rau pentru raceala pe care o ai si pentru celelalte probleme....iti doresc tot binele din lume si tot raul sa fie spre bine,pana la urma...
Gagici,mai vorbim....Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Ok, numele meu real este Diana, iar la bebe "lucrez" doar de ceva timp, inca nu-mi fac griji, astept sa vad ce se intampla...
Ana astept "chestionarul"....la intalneala
Numai bine si o duminica placuta!

Assa

Mergi la inceput