Impreuna, Timisoara! (17)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Irina_Claudia spune:
Hop si eu din nou.....
Abia dupa ce am postat am vazut ca se organizeaza
intalnire vineri. Eu spun prezent deocamdata , asta era si ideea
sa va cunosc,nu? Si pana la urma ramane surpriza locatia finala sau?
Danitin merci de primire. Mi se pare faina ideea cu emisiunea.
Ioana mea e deja premiata la Tim-Top Mini Top ( a fost prin ianuarie
cu gradinita lor) , deci avem "experienta" . Mi-ar place ceva
cu o atmosfera cat mai naturala, de joaca... sa se simta copiii in largul lor.Asa isi scot mai bine la iveala talentele. Nu apreciez genul "Copiii spun lucruri traznite".
Ana ma bucur ca ai tai copii se inteleg , mai ales ca sunt fata si baiat ...ma tot gandesc si eu la un baiat...cine stie ...
Mihi o sa ne cunoastem bineinteles, abia astept.
Bea , bunul Dumnezeu sa va indeplinesca dorinta si sa auzim vesti bune dupa concediu ...
Giova super burtica...cand vad cu cata incantare vorbesti de hainute si de viitorul bebe ma apuca nostalgiile..
Hai sa va pun si eu o intrebare: stiti prin Timisoara un bazin fain acoperit , mai mic pentru copii si unde sa se mearga si doar de placere nu numai pt cursuri?
Sanatate maxima fetelor bolnavioare si ne mai auzim si maine!
Va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amutza spune:
Saluty ! mai fetelor
Simina ca am uitat sa-ti multumesc pentru ajutor. Multumesc!Alisa s-a nascut cu 3.400 kg, iar acum dupa aproape doua luni are 5.250kg. Papa bine momentan de la piept. E o dulcica cum papa tzitzi.
Mihi daca vrei sa decodezi un tel sa-l faci pe connex o sa incerc sa te ajut.O sa intreb pe cineva daca poate si te anunt.
Danitin chiar e o idee super. Sper sa se si puna in practica. Iti doresc spor la munca.
Giova ce gagicuta cu burticuta a fost la plaja. Bravo! Si ursuletul cu care te laudai e tare dragut.
Doris noi vineri mergem sa facem vaccinul de doua luni si nu stiu cum o sa se manifeste, desi imi e groaza ca poate sa faca vebra ca daca nu aveam de gand sa vin si eu cateva minute sa va salut, dar nu stiu sigur nimic. Si singurica sa o las cu sotul meu nu indraznesc si nici el nu cred ca o sa vrea. Om vedea noi.
Va pupicesc si mai vorbim noi.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
amutza spune:
Doris ma abonez si eu la manechine ca am un par ce lasa de dorit si daca il mai aranjez tu o sa fie ok
POZE
Amutza+Alisa-Talida
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Sara buna, Timisoara!
Mey, lamuriti-ma si pe mine cine e ala nightloser???
E cumva prieten cu Bvali ???
Ana, merci pentru sustinerea telepatica, stiu ca a existat clipa de clipa, cand era sa fac cea mai mare gafa a vietii mele,m-am gandit mult la ce am discutat cu tine si cu Marius!
Vii la intalnire, da?
Te trec pe lista?
Amutza, cu drag te coafez, repet, pe toate va rezolv, ca sa nu zic ca va Fac pe toate, ca nu suna bine...
Am fost azi la salon, dar nu a intrat nici o clienta, s-au speriat de vreme!
Asa, ca eu si colegele, am cantat imnul saraciei...
Asa sunt zilele mele, una buna, 10 rele!
Lista reactualizata:
1. MIRO - prezenta
2. DORIS - prezenta
3. MITZUCA - absenta 4. ALEXA - prezenta
5. GIOVA - prezenta
6. VALI(nasa Doris)- prezenta
7. BEA - absenta
8. LICURICI- absenta9. DANITIN - prezenta
10.MIHI - prezenta
11.AMUTZA- absenta
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Mirona spune:
da ce aveti fetelor de scrieti atata?
cateodata ma plictisesc sa tot dau F5 .... si alta data ... nu mai pridinesc cu cititu.
Nu am mai scris de la pagina 6 .... vai de mine ... maine trebuie sa deschid capitol nou ... parca vad.
Doris merci pentru ora rezonabila a intalnirii. Ajung si eu sa trag un dus inainte. Merci.
Simina transmite un calduros La multi ani! mamicii tale si sa petreceti fain. Nu uita .... VREM POZE.
Apropos ... am vazut si eu pozele tale de la nunta ... nu-i de gluma cu tiroida asta. Am vorbit cu tanti cu acupunctura de tine. Mi-a spus sa mergi cu incredere la ea. Vrei sa vii intr-o zi cu mine?
alexa00(Dana) ma bucur ca vii la intalnire. Nu vrei tu sa bati si la usa vecinei tale inainte de a pleca? Poate, poate o convingi si pe ea sa vina la intalnite.
Ai citit si tu Irina, sper. Te asteptam si pe tine, da?
Danitin super idee. Iti doresc s-o vezi indeplinita. Multa bafta! Daca pot ajuta cu ceva ... spune-o.
quote:
sa stiti ca am emotii, ca daca n-o sa ma placeti!
Mihi sa stii ca mi-a placut faza ... si eu am gandit la fel. La prima intalnire a fetelor nu m-am dus ... din acelasi motiv. Am vorbit chiar la telefon cu Giulia si tot nu m-a putut convinge sa merg. La finele intalnirii m-a sunat din nou ... sa-mi faca in ciuda, probabil .... si mi-a spus cat de extraordinare sunt fetele si ce rau ii pare ca am ratat intalnirea. De atunci ... am incercat sa nu mai ratez nici una. Vei vedea si tu cum e.
Fetele stiu de ce ...
Doris acu nu mai scapi...
E sigura faza cu manechinele? Ca io ma intind la tupeu ... io n-am fost niciodata manechin ... dar la cum imi sta parul acum ...
Ia da si tu ceva detalii. La ce ore va fi posibila o aranjare? Ca stii cum lucra fata ... si ce greu e sa lucrezi la patron .... cand vrei si tu 2 ore libere ...tre sa bagi apoi ca MIG-ul la ore suplimentare.
Faina faza cu prietenul lui b_vali.
![](balconu.gif)
nightloser este Marius. hi hi hi
Si acum ceva pentru toate/toti.
Va rog frumos sa nu cedati in "lupta" pentru locul II pentru Luana.
Haideti! Nu mai avem mult timp. Pe 1 septembrie se termina concursul.
Va reamintesc site-ul: http://www.tiffanyshop.ro/kids/
Va rog mult.
Miro
My ticker
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Miro, m-ai spart!!!!
Marius, era, sotul Anei?
Bey, lesin deja de ras...
Si eu care ma pregateam ca o tigroaica sa va apar de intrus...
De abia astept sa ne vedem vineri, am atatea sa-ti pove....
A acceptat propunerile mele...toate fara obiectii si deja e altfel...
Ma simt ca o Regina....
Daca vrei sa te tund mai repede, uite, as putea joi seara cand iesi de la lucru, ca sa fii beton la intalnire...
Spune la fata .....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Mi-Ka spune:
fetelor!Iarasi indraznesc sa va deranjez cu problemele mele... si sper ca nu prea tare, pentru ca zau ca nu am pe cine sa intreb si cele mai abilitate sa-mi raspundeti,bineinteles daca stiti, la cateva intrebari sunteti numai VOI.
Deci, dr. Cioata face FIV? Daca da, poate stiti si ce preturi practica. Dar dr. Munteanu, de care stiu ca face FIV, ce preturi practica?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre pentru ca sunt sunt ardeleanca de-a voastra si pentru ca sper ca ma veti ajuta.
Pusi,pusi si multe pentru voi!!!
Mi-ka
Ana68 spune:
Buna seara fete,
Doris,sa sti ca m-am gandit la tine....si ma bucur ca ti-am putut fi de folos....Sa dea Domnul sa fie tot timpul bine....Cu intalnirea...nu stiu...scriu eu joi seara daca e sa vin sau nu....ok?Si Nightloser e Marius,asa cum ti-a scris Miro....hehehehe...surpriza!
Miro,saru-mana de sustinere pentru concursul ala....
Va pup pe toate si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Cosmina2 spune:
Repede si scurt va salut pe toate.
Mai fetelor,inebunesc cand vad ca scrieti si iar scrieti.Eu nu am vreme nici sa mor.Ma bucur ca va pot citi si....gata.Apuc din an in pasti sa mai scriu o fraza doua.Nu stiu ce sa va spun.Am vazut ca au mai aparut fete noi,sunt la curent cu ce se-ntampla...dar cam atat.
Va pup pe toate.
O noapte buna va doresc!
Mirona spune:
Buna timineata,
ce urata este vremea pe afara ... si mi-e un somn ...
Cosmina2 ne bucuram sa mai auzim de tine. Esti bine? Vii vineri la intalnire? Scurt ... asa cum poti ... noi te asteptam.
Gabi tu nu incerci o plimbare de seara ... de o juma de ora ... sa ni-l prezentezi pe Lucas? Tu cum te mai simti? A inceput sa se retraga burta? Porti chestie din aia ... gen corset?
Ana68 cred ca Marius al tau nu are loc de tine sa vada "ce mai fac doamnele". Ia vezi ... ia si tu ceva masuri. Parca mi-l inchipui cum spune:"doamnele" ... ca in bancul ala ...
Mi-Ka nu ne deranjezi deloc. Nu, nu cred ca dr. Cioata face FIV. Pe partea de ginecologie e bun, chiar si laparoscopic intervine ... dar pe partea cu infertilitatea ... nu cred ca se baga. Am mai aflat ceva intre timp. Pe Timisoara au ramas doar doua dr. pe infertilitate: dr. Vladescu si dr. Cezara Muresan.
La dr. Munteanu ajungi fff greu ... si am inteles ca preia doar cazuri extrem de grele si de rare.
Uite aici doua nr. de tel de la clinica Bega ... poate obtii mai multe informatii: 493478 si 491748. Mi le-am scos si eu de pe net ... dar inca nu le-am folosit.
Eu merg deocamdata la dr. Cezara Muresan. Ea lucreaza la spitalul Bega ... dar are si cabinet impreuna cu sotul ei. Un nr. de acolo: 0256 294343. Adresa Victor BAbes 19 ap. 3
Iti dau aceste detalii ... pentru ca de dr. ladescu inca nu am dat. Si ea e tot la spitalul Bega ... dar inca nu am reusit sa aflu nimic despre ea.
Dar .. daca esti sigura ca la voi nu exista alte sanse ... decat FIV, sfatul meu este sa mergeti la Szeged. Da-i cautare pe forum ... si vezi cat de laudat este szeged-ul fata de noi ... conditii, civilizatie ... etc.
La preturi ... nu ma pricep ... am vazut doar ca la dr. Muresan este inseminarea (continand si prelucrarea spermei) in jur de 2 mil.
Ce mai stiu este ca la clinica particulara a dr. Munteanu se percep niste preturi de ... n ... ori mai mari decat la spitalul Bega ... care tot de dansul apartine.
Sper ca te-am putut ajuta cu ceva. Oricand poti apela la noi ... suntem nu numai banatence/ardelence ci si romance/femei/mame.
Te pupez.
Doris faza cu joi seara ramane in picioare. Te sun azi, ok?
Va pupa fata pe toate.
Miro
My ticker