Miresele anului 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
BlueEyes spune:
Eu am noroc...cu iubi meu. Ii pe aceeasi lungime de unda cu mine... chiar ii mai stresat ca trece timpul prea repede shi noi nu facem nimik in privintza nuntzii
Pe noi timpu ne omoara cel mai tare...mai ales ca nu stam impreuna Shi in saptamani ca asta, cand eu sunt dimineatza la scoala si el dupa masa la scarbici...ne vedem...ba...
Dar or trece toate...shi....cine o sa aiba nunta dragutza?
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Neata.......eu m-am trezit!......dar banuiesc IOANA ca suntem doar noi aici!
TIGRUT felicitari pentru steluta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Ce faci Ooana ? Cum mai merg pregatirile ? Te-ai mai gandit la ceva ?
Ioana-Cristina
ooana spune:
Sa va spun ce idee mi-a venit .......acu citeam ce-ati mai scris ieri dupa ce am plecat eu de la servici si am vazut ca discutati de modele pentru invitatii...........va dau eu o idee daca nu aveti imaginatie ca pana la urma nici nu trebuie!
Eu m-am gandit asa, ma duc si imi cumpar cate o invitatie din cateva modele care imi plac, si chiar daca ma intreaba la magazin de ce iau doar una zic ca trebuie sa i le arat la viitorul sot si sa alegem impreuna.........apoi cumpar carton, scanez invitatia si e gata modelul, dupa care le scot la imprimanta, iar la cardurile de masa aceeasi poveste. Ce ziceti de idee? oricum iese mai ieftin!
Insa......mai vreau ceva, ca sa nu pun plicuri si carduri de masa si sa fie prea multe si masa prea incarcata.......ma gandesc sa fac cateva incercari sa indoi plicul in asa fel incat sa fie card de masa la inceput iar apoi sa fie folosit ca si un plic normal! Iar pe cardul asta plic mi-ar place un desen, care sa fie in ton cu invitatia!
Multe idei mai am si multe mai vreau si eu.....of,of...
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Nu inteleg....cred ca inca mai wsunt somnoroasa...Ce faci cu plicurile ? Pentru ce iti trebuie ?
Ioana-Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
[teal][font=Comic Sans MS]Sa va spun ce idee mi-a venit.......
Eu m-am gandit asa, ma duc si imi cumpar cate o invitatie din cateva modele care imi plac, si chiar daca ma intreaba la magazin de ce iau doar una zic ca trebuie sa i le arat la viitorul sot si sa alegem impreuna.........apoi cumpar carton, scanez invitatia si e gata modelul, dupa care le scot la imprimanta, iar la cardurile de masa aceeasi poveste.
Aoleu, drepturile de autor ! Hoata mica ce esti !...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Excelenta ideea !!!
![](cool.gif)
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
ooana spune:
Ma gandeam ca plicurile in care vor pune oamenii banii, indoite cumva sa fie asezate la inceput cu numele fiecaruia si sa fie pe post de card de masa, apoi oamenii sa-l despatureasca la sfarsit si sa puna banii inauntru!
Tu faci cu strigare sau cu plicuri?
Oare ai inteles ceva......sau nu sunt eu coerenta!
Oana & Marius
Wedding Day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
RAZA pentru ce luati imprumut.........ca mai e pana la anu si doar cheltuielile mari sunt cu bauturile care banuiesc ca nu le luati acum!
Pai... pt avans in primul rand, adica, daca gasim ceva care sa ne placa, il bat eu la cap pe nenea ala si accepta avansul de pe acum... sau daca zice veniti cu banii maine si eu nu-i am... mai bine sa fie acolo... apoi, avans formatie, bautura... in ordinea asta, cheltuielile mari... dup-aia, rochita, pe care vreau s-o fac prin martie cel tarziu... ehe si cate si mai cate...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Ioana-Cristina spune:
Fereasca Dumnezeu de strigare ! Invitatii vin la nunta cu banii direct in plic.Asa am vazut eu la Bacau.De obicei in plicul respectiv sunt banii si o felicitare scrisa pt miri.Asa ca o sa renunt la plicuri. Eventual o sa cumpar o urna sub forma de casuta, dar o sa ma mai gandesc.
Ioana-Cristina