Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
anamari spune:
Liei ii dau dintii, adica s-au umflat gingiutele in vreo 4-5 locuri, e fasaita si musca cu foc...cu toate astea nu stiu din ce sunt facute gingiile ei ca nici un coltisor nu a strapuns ...parca se pregatesc sa iasa toti odata...
acum zice "mama" mai tot timpul si nu mai vrea sa zica"dada"-tata, si-l face gelos pe tati...
Ieri- vorbeam cu sotul meu la telefon si pe ea o tineam de brat in timp ce se invartea in jurul fotoliului-altfel dupa cativa pasi cade -a ajuns in felul acesta la leagan unde era biberonul, si l-a apucat cu manutele si l-a ridicat si a abut singura dine el...ce fetita mare am...
danyce- alma ta e pusa numai pe nazbatii. am vazut si poze...sa-ti traiasca...
ana-m-am uitat la poze cu Stefan. pare asa sigur pe picioruse, si asa mare- cand om fi si noi ca el?
roandre-Lia are ce are cu rontaitul cand e asa...dimineata nu mai vrea cereale-paine prajita cu unt si atat...apoi pufarinii de bebe, banana, carnita de pui....
Lilia- trebuie sa se faca bine...tinem pumnii. a-ti avut atata rabdare pana acum, veti trece si peste acest hop
timea-tu cum te mai descurci cu oboseala.eu sunt franta, pentru ca tot tusesc noapteaa si nu pot sa dorm cum trebuie si ziua nu prea prididesc eu sa ma intind. ma gandesc la tine cu servicu si casa si Mara...
urari de bine ...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andreea_si_Doru spune:
Salutare fetelor...
Abia am si eu timp sa scriu un mesaj, ca toata ziua imi e ocupata.
Am citit tot din urma, sunt de acord cu "proiectul vostru" :) adica ala cu pozele... si poznele, daca as avea timp sa fiu mai activa pe forum, dar na...
acum am sa va arat de ce nu am putut sa mai scriu pe forum
AM inceput sa redecorez camera fetei, eu cu manuta mea si cu un pic ajutor de la sora mea Sabina.
Sper sa va placa pozele si "proiectul". Am pus si pozele din albumul la care lucrez, pentru ziua fetei. Am citit ce mi-ai zis tu, Danyce
Lilia iti doresc din suflet putere, atat tie cat si Ameliei
Ma rog sa fie bine pana la urma.
Ellen sanatate si zanei tale
Am sa incerc sa mai scriu, de citit sigur citesc tot, cand am timp... dar citesc.
Pozele sunt la Nathalie in lista...
inca mai lucrez la ele, daca nu merg, sa-mi spuneti. Multumesc si sper sa va placa :)
Sanatate muuulta si numai bine
Ana_a daca nu reusesc sa intru maine... ii doresc lui Stefan tot binele din lume, ca tare drag imi e
La Multi Ani!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
anamari spune:
care e proiectul cu pozele, ca eu l-am "sarit"..ok sa ma mai uit in urma...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
aissa spune:
Roandre si mie mi s-a parut scump, asa cum am zis. Nu stiu daca sunt si in alta parte. In orice caz, pentru forma de ursulet e o reteta haioasa pe Culinar. O puteti vedea www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=6500" target="_blank">aici
![](copilas.gif)
danyce spune:
Si eu am gasit ceva dragut in materie de torturi pt copilasi:
http://www.birthdayexpress.com/bexpress/planning/magiccake.asp
Andreea, sunt foarte dragute desenele de pe pereti. Si albumul Nathaliei e superb. Bravo!
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -
noi
Alma, sufletel mic si iubit-
si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Sau alte idei:
http://images.google.nl/images?q=birthday+cakes&hl=nl&lr=&rls=GGLD,GGLD:2004-38,GGLD:nl&sa=N&tab=ii&oi=imagest
noi
si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
tyaa spune:
Andrea_si_Doru, mama dar cata rabdare ai. Ce camera frumoasa va avea piticutza ta. Sa nu spui ca tu desenezi asa frumos.
Ma uitam la poze, le-am luat la rand din lista de pe prima pagina. Ce copilasi mari si frumosi avem. Vad ca va ganditi cum o sa ii sarbatoriti. Eu cred ca voi face un tort mare, fara multi invitati. Asa de amintire doar....(eu nu mi-am sarbatorit ziua deat ffff rar, de vreo doua ori), daca Elisei ii va placea cand va creste asa o sa facem.
Vreau sa multumesc celei care a gasit povestea nasterii si a trecut-o in lista. Eu am cautat-o o data si nu am gasit-o.
Noapte buna.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
Andreea_si_Doru spune:
Multumesc fetelor...
Da Tyaa eu le-am desenat :) si Sabina m-a ajutat la colorat :)
E trecut de 12 in Ro, asa ca urez prima :D
LA MULTI ANI! lui Stefan ! Sa fii sanatos si sa aduci parintilor tai numai bucurie
Ce sa va mai zic in rest :)
Fata mea n-are dinti, nu merge inca singurica, dar incearca :) sta in picioare si face mare caz din asta, adica trebuie aplaudata daca reuseste si e taaare bucuroasa cand e in centrul atentiei.
Mai nou toate obiectele le duce la ureche si se uita in jur ca noi sa-i zicem "Alo" :)
Are o jucarie preferata, un catel, pe care il ia mereu (cand noi ii zicem unde-i Ham Ham) si il pupa pe gura (adica baga tot boticul lui in gura ei :)))
Ii place foarte mult sa mearga la baie, unde arunca diverse obiecte in cada goala si se uita apoi la ele. Din cand in cand ridica capacul la WC-u si da sa puna mana in apa de acolo, normal ca nu o las :P
In rest... cam asta e... mananca bine, doarme mai putin, cam 1-2 ore la amiaza, inainte dormea vreo 4...
si cam asta e...
E bucuria si minunea noastra, sa nu fie de deochi... :)
Am plecat, ca ma cheama... si sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
D3lya spune:
La multi ani !!!
STEFAN
Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!!!
Loreema 24
danyce spune:
LA MULTI ANI!
STEFAN,
SA CRESTI MARE, SANATOS SI FRUMOS SI SA TE BUCURI DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME ALATURI DE PARINTII TAI!!!
noi
si mai noi
cele mai noi