Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Roandre papusi din alea am vazut la librarie, costau in jur de 500.000. Chiar le-am observat, ma gandeam ca mai sunt papusi cum erau pe vremea noastra.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mihaela , au cam trecut vremurile alea cand o nevasta trebuia neaparat sa fie talentata sau sa aiba chef de bucatarie. Si eu, hobbyista de mine, nu stau toata ziua in the kitchen si nici nu mi-ar place sa gatesc la comandaIn plus, ma apuca si pe mine lenea, ca pe toata lumea.Acum, ca mi-e plecat sotul prin tari straine, e foarte simplu ca gatesc doar ceva rapid pt mine si pt Alma si am scapat. In legatura cu ceea ce spunea Ana, este vorba de oua umplute ardelenesti(scriu aici varianta originala cunoscuta de mine+adaptare personala). Umplutura se face din galbenusuri fierte, putina maioneza, pateu de ficat, castravete murat dat prin razatoare sau ridichi (primavara) razuite, sare, piper, mustar. Eu le mai adaptez, punand in loc de pateu de ficat somon sau macrou afumat sau peste din conserva pisat marunt, iar uneori pun masline taiate fin sau sos curry (sunt super bune). Mai se face optional un sos de maioneza cu smantana si acesta se pune fie peste oua, fie pe platoul pe care se aseaza, iar ouale se pun deasupra, intoarse cu partea bombata in sus. In sos se poate pune marar proaspat tocat marunt.Sunt foarte, foarte bune. Dar cum olandezii se tem de grasimi, eu servesc sosul separat, pt cine doreste, iar ouale le asez cu partea cu umplutura in sus, modelez putin cu o furculita si presar putin marar, eventual pun o maslina. Dar de data asta, ma tenteaza si pe mine puisorii, mai ales ca tema petrecerii va fi "animalute".

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna mamici si copilasi!
Si noi pe aici, ne-a venit cheful de scris. Saptamana asta tot pe la spital am fost ca duminica a facut iarasi febra si era si tare bleaga. Nu are nimik acum, dar i-am facut analize la sange si i-a iesit ca e anemica tare. Nu ma mir. Foarte rau mananca.
Inca suge, si cum zicea lorena_andreaianu parca, nici Elisa nu manaca mai nimic. Painea o roade singura, sau rupe bucatele si le baga in gurita. Iaurtul cred ca s-a plictisit de el. II place sa manance singura asa ca ii scot carnea din supa, o rup bucatele si o las sa se serveasca. Cand se satura arunca pe jos. La fel cu ficatul si pestele. Altfel nu am sanse sa ii dau sa pape. Azi a mancat singura pilaf cu lingurita. Mai bine a zis a incercat ca mai mult a dat pe jos. Nici fructele nu le mananca decat daca i le dau iei si mai mult se mozoleste cu ele.
Aa, avem inca un dinte. In total 3. Al 4-lea e pe drum.
Inca nu merge singura dar face si cate 10-15 pasi cand are curaj. Eu stand in spatele ei sa o prind in cazul in care cade.
Va pupam.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Lilia, mult curaj si putere sa treceti peste necazuri. Pupici la puiut mic:)

Sanatate maxima la toti puiuti care au probleme si la mamicile lor.

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Danyce intradevar fetele le-au vazut pe cele de pe 1 aug insa este un alt album Dienutza august 2005. Sper sa le vezi acum.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, bebelina nu mai vrea cu nici un chip sa manance masa de pranz.
Haleste pe nerasuflate laptele de dimineata, mananca dupa 3,5 ore o canuta cu varf de fructe + suc de fructe, la fel, pe nerasuflate, dupa care incepe circul de la masa de pranz - cu chiu cu vai mananca vreo 50 - 70 g de supa, apoi nimic, arunca in noi cu orice i-am da, nici macar nu vrea sa guste sa vada ce e. Am incercat tot felul de lucruri, nimic.
Dupa masa mananca foarte bine iaurtul, iar seara laptele cu cereale. Dar eu sunt ingrijorata fiindca nu pot sa-i dau in nici un fel carne si ou si stiu ca-s necesare.
Ce-i drept a mai avut asa o perioada si si-a revenit, dar atunci nu vroia nici fructe, nimic cu lingurita, cred ca o dureau dintii.
Astept sfaturi ...

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Naty, ai incercat sa ii dai mancare la intervale mai mari de timp? Poate asa papa. Alma papa la 8 lapte, la 10-10.30 painica cu unt si pasta de fructe sau pateu, sau unt si filet de curcan/pui sau branza topita, pe la 13-13.30 papa fructe singurica, iar pe la 17-18 papa legume si carne sau ou (am incercat sa-i dau si eu mai devreme, ca in Ro, dar nu le accepta nici ea) si desert iaurt cu fructe.Seara, inainte de culcare, mai papa un biberon de lapte, iar intre mese cate un biscuite, 1 feliuta de chec pt copii sau napolitana de orez.
Danina, am vazut-o pe domnisoara la volanDaca acum e asa, pazea pe cand va fi mare. E simpatica tare si are si ea par destul ca Alma cea neastamparata.Si Alma cotrobaie prin iarba chiar in momentul asta.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

danina eu vazusem celelate poze, care mi s-au parut noi - noute, dat find ca eram in concediu cand le-ai pus si nu le-am vizionat.
Acum le-am vazut si pe cele cu adevarat noi. Diana e o adevarata domnisorica, ce mai ...

danyce asa m-am gandit si eu, sa raresc mesele, dar nu stiu cum sa procedez. N-as vrea sa renunt la nici una din celelate mese, care-i plac asa de mult.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

incearca sa-i dai carne/ou la masa la care mananca cel mai bine.
eu asa fac: adica masa de carne e a doua din zi, dupa cea de lapte - pe la ora 11, cand se intoarce de afara.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, multumim de sfaturi. Da, am aplicat cat de cat azi infometarea si degeaba. S-a trezit la 2 dupa somnul de dimineata, a mancat 4 lingurite, nu mai mult, de piure de legume, o feliuta de painica roasa, un pic mai tarziu iaurtel si mai inainte o felie de pepene galben si vreo 3 biscuiti. Sa vedem diseara.

Herra, super ideea cu albumul foto. Am pus si noi pozica si am adaugat si linkul in semnatura.

O seara buna si bebei mancaciosi, nu ca noi.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004

Mergi la inceput