Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

quote:
Originally posted by danina

Va pupic dulce fetelor.

Revin si eu dupa o mica pauza si chiar daca nu am reusit sa citesc din urma cand revin acasa pt mai mult timp o sa lecturez.

Noi suntem bine acum am venit pt trei zile in Bucuresti ca am hotarat sa nu o mai alaptez pe Dia ca am ajutor, a venit si mami meu in tara sa ma ajute asa ca am hotarat si sunt fff trista de ieri plang incontinu dar nu am alta solutie ma bucur ca i-am dat si atat.
A mai intrerupt cineva alaptarea? Voi ce ati luat? Dr mi-a spus sa nu iau nimic doar in caz ca mi se impietresc sanii sa o sun. Please un sfat pt mine.
Deja imi este dorut de ea ca e tare isteata si cand am plecat parca m-a simtit ca ma strangea cu asa o putere in brate cum nu a mai facut-o niciodata.

Dienuta mi-a facut o mare surpriza si de Sf. Maria a mers pt prima data a fost pe neasteptate incat toti care eram la masa tipam de bucurie a fost tare frumos ca o tot punem sa repete figura. Haios e ca ea nu merge mai mult alearga iar uneori face ca un betivan de rade si ea.

tin sa va marturisesc ca mi-a fost tare dor de voi asa ca deabia astept sa va aud de 2 sapt stam la tara si acolo nu am internet si sunt ca si moarta.
Insa compenseaza alte lucruri uneori parca nici nu imi vine sa mai plec asa liniste si aer ce e acolo o sa imi iau la pachet pt un an.

Acum fug sa trag un pui de somn ca sunt tare obosita de la drum.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
[url]="http://communyti.webshots.com/user/danina667

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Draga Lilia
trebuie sa fii tare , gandeste-te ca medicina a avansat foarte mult si sunt convinsa ca va fi bine pana la urma.
Te inteleg ca trebuie sa-ti fie tare greu, dar nu te amara cu ganduri negre mai ales ca nu stii sigur care e parerea medicului.
Off suntem langa tine , sa stii.
Te pup

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Lorena, eu zic sa nu-l fortezi!

Stefan a avut si el perioade de felul cum descrii tu, dovlecelul oricum nu-i place nici acum, eu am observat ca daca are in pireu dovlecel nu mai mananca....si nu stiu cum isi da seama dintre atatea legume adunate
Oricum, sfatul meu este sa te tii tare, sa ai rabdare si dupa primele 2-3 lingurite refuzate sa-l iei de la masa si sa-l trimiti la joaca.Eu asa am facut, mi-a fost fff greu dar nu l-am fortat cu nimic!
Apoi am incercat sa vad pe rand care leguma o refuza si am vazut ca dovlecelul nu-i place in schimb ii place rosia in supica.Eu acum ii gatesc o supica de legume, in care mai pun teietei sau orez si carnitza de pui dupa care le pisez si adaug miez de paine. Ceea ce am mai observat la Stefan desi parea ca-i curios de papa cu gust nou...ei bine...nu e asa, el prefera aceasi mancare, daca schimb ceva se uita curios si la culoare si e atent si la gust si imi scuipa tot daca nu e cum o cunoaste el...interesant...dar nu am ce sa-i fac.In ultima vreme i-am mai strecurat si cateva firicele de sare si mananca cu mareee placere!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am pus si eu o poza in albumul nostru. Nu stiu daca s-a discutat, dar ar fi bine de pus link-ul catre album pe prima pagina, in listuta.

Cat despre forma de prajitura am gasit la un magazin in bucuresti dar nu din silicon ci metalica. E un magazin care comercializeza produse Wilton, aveau in forma de ursulet si de fluture. Costau 560.000, mi s-au parut cam scumpe si nu am luat. Daca e cineva interesat va explic unde le gasiti.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

se pare ca ce am scris nu s-a postat, de fapt cred ca nu m-am priceput eu sa dau reply.
deci danina si eu am incetat sa o alaptez pe lia pentru ca am lasa-o la mama la targoviste. Cu sanii nu am avut pb mari (i-am golit de miercuri pana duminica si de luni am incetat pentru ca nu s-au intarit) dar inca mai am lapte si ma gandesc serios daca sa reiau alaptatul sau nu pentru ca se pare ca inca mai am lapte..cu toate ca am auzit tot felul de babisme cum ca nu ar fi tocmai ok...
mi-a spus mama ca nici lia nu mananca legumele cu pofta si am rugat-o sa incerce sa puna si o gulie la fiert si se pare ca nu se mai oprea din mancat. nu stiu ce le place atat de mult la gulie ca miroase oribil fiarta, dar asta e, se pare ca le place

http://community.webshots.com/user/mihaela7373

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorena si eu sunt de parere sa nu il fortezi.Incearca sa nu-i mai dai nimic de rontait intre mese si sa maresti distanta dintre ele....poate merge asa....
Important e sa fie sanatos!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, eu sunt deacord cu albumul de bb-i. Am pus si eu o poza.

Lorena, si eu zic sa nu il fortezi. Oricum lor cand le este foame, mananca, asa ca nu iti face griji.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Multumim de aprecieri chiar a mai crescut o vad de la pantalonasi ca incep sa ii fie mici asa ca noi am inceput schimbarile trecem la cumparaturi.
Cand am plecat am luat un sac si jumatate si l-am dus la o fam sarmana care a nascut gemeni ca ii ramasesera mici si s-au bucurat enorm.

Lilia sper sa fie totul bine ca ce am vazut prin Budimex de m-am inbolnavit. Eu merg acum acolo la un control pt mine ca am o problema insa tu la ce dr ai fost? Am adus o prietena de-a soacrei mele care a venit ci fata de 15 ani si ia facut alonjare pt ca avea un picior mai scurt cu cativa cm si e la profesor Brunei parca asa il cheama ca la el merg sa ma vada si pe mine.

Mihaela73 parerea mea ca odata intrerupta alaptare nu ar mai trebui sa revii ca e greu si pt tine si pt ea ca sa obisnuit fara si s-ar putea sa te refuze. Stiu si eu de la babe ca nu e bine sa intorci de la tatza cine stie asa o fi....?
Deocamdata s-au intarit putin dar seara ma mai storc si imi pun compresa cu apa. Eu nu am avut taria sa o iau treptat poate era mai bine pt mine si i-am dat si inainte sa plec acum sun si nici la tel nu ma vrea, l-am zis sa ma mai arate prin poze ca sa nu ma uite .

Noi o sa facem motu la restaurant ca familionul e numeros si mai vor si angajatii ca deja bat apropouri cei de aici asa ca nu am scapare cu o masa in casa nici nu am unde, camera de zi e micuta si nu am unde sa ii pun doar daca ii scot pe balcon unul langa altul alineati.

Felicitari fetelor care pot sa faca atatea bunatati, eu una sunt pe langa prefer "servita" , chiar nu am timp, dar las ca o iau eu pe incepatoare cica nu Mihaela cea care ne da pe spate si ma invata si pe mine ce zici?
Oua stiu sa fac dar restul ma refer umplute.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lilia suntem toate alaturi de tine si ne bucuram cand auzim ca Amelia a mai invatat cate ceva nou dar ne intristam cand auzim ca nu s-a rezolvat problema cu piciorusul inca dar stim cu siguranta ca pana la urma totul va fi bine.
Mult curaj iubita si asteptam vesti de la voi!

Parca nici nu mai imi vine sa ma plang dar hai sa spun si eu. Alexia mea azi mi-a vomitat afara, in carucior dupa 2 ore de cand mancase. O dor asa de rau gingiile ca isi baga degetele in gura pana vomita.
Deci, mancam din ce in ce mai putin.
Lorena, am trecut si noi prin asta. Am fortat-o sa manance...rezultatul a fost dezastruos...vomita imediat. Am incercat s-o las mai multe ore fara sa manance...nici asa nu a mers ca parca traia cu aer si tot nu i se facea foame sa pape.
Nu am avut ce sa-i fac pana nu i-au iesit dintii si nu au mai deranjat-o deloc. Deci rabdare, asta e singurul sfat pe care pot sa ti-l dau!
Ei nu i-am gasit ceva anume sa-i placa sa manance in mod special..in afara de pufuleti.

Danyce, improvizat-neimprovizat ideea e ca iti ies mereu mancarurile si iti si place sa gatesti. Mie nu-mi place si fac numai pt ca trebuie (hala nevasta ce sunt). Noi sambata ii facem doar turta si nu o sarbatorim pt 1 an. Vinerea viitoare o sarbatorim pt 1 an, cu tortulet si lumanare. Pe aici se spune ca nu e bine sa faci turta dupa ce implineste copilul 1 an (noi initial vroiam pe 27 aug) asa ca o facem mai devreme.

Ana, nu stiu de ce maioneza vorbesti. Eu ouale le umplu cu galbenus de ou frecat cu o lingurita mustar, ulei, sare, piper. Daca nu pun piper pot sa-i dau si lu bb. Se mai poate umple si cu galbenus, mustar mai mult, sunca, ulei, sare, piper, muraturi dar nu mai se pot face puisorii ca nu ai din ce sa faci capul si nu mai sta oul lipit.
Tort sub forma de iepuras a facut sora mea de Paste. Mustatile le poti face din ciocolata topita. Fructe poti sa folosesti si din compoturile acelea combinate pt decorat. Eu asa ceva folosesc pt tortul diplomat in loc de ananas.

Aissa, figurinele erau cam scumpute totusi...ar costa mai mult ca tortul. O sa ma uit si eu pe la cofetarii pe la mine...eu vroiam ceva dalmatieni, pitici...nebunie curata!

Fetelor, help. Eu vreau sa-i iau Alexiei cadou pt 1 an o papusa mare cum erau pe vremea noastra...din aceia din plastic tare. Ati vazut pe undeva?
Eu am una primita la turta si mama mi-o dadea doar la ocazii speciale sa ma joc cu ea si o pastrez si acum intacta si imi aduc aminte cat de mult ma bucuram de papusa aia (deh, fructul oprit) cu toate ca aveam o multime de jucarii. As vrea ceva care sa-i ramana amintire Alexiei si sa o arate si ea copiilor ei cu mandrie ca o are de la 1 an. Bineinteles ca la fel ca majoritatea dintre voi ii voi face un cufar mic (zestrea ei de la 1 an) cu cartea bebelusului, bratara din maternitate, clama de la buric, fisa de la spital, ecografiile ei de cand era in burtica, prima suzeta, prima bluzita, caciulita, cate o poza din fiecare luna si o jucarie.

S-a trezit mandra si tre sa ma duc la apel!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Danina, pe unde ti-s pozele noi?. Ca eu pe alea nou-noute le-am vazut demuuuuuuuuuuuuuuuult...

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput