Bebelusi de septembrie octombrie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Lilia offff... Poate ca nu e totusi nimic in neregula! si multa rabdare! Vezi ca ti-am dat PM.
herra bravo, excelenta idee!
angela, dar tu esti o fericita sa ai un bebelus somnoros!
mada eu nu i-am dat pana acum albus, fiindca stiu ca e alergenic, iar fata mea e foarte alergica.
Despre alaptat, eu te-as sfatui sa-i dai cat de mult poti! Sa sti ca eu am vazut si copii de 1 an jumate, 2 ani, alaptati, care aratau asa de zdraveni! E pacat daca mai ai lapte sa o intarci! Parerea mea...
danina dar ce mare s-a facut Diana! Si frumusica foc.
Rochita cu floricele ca a voastra avem si noi, mie imi place enorm, chiar vreau sa o pozez pe bebelina in ea (cred ca trebuie s-o imbrac special pentru poza ca vreme nu mai e de ea...)
Te invidiez ca poti sa-i prinzi parutul!
Despre intarcare nu stiu ce sa-ti, ca si Mihaela, eu am intarcat-o treptat pe bebelina, pana n-am mai avut nici o picatura de lapte.
Fetelor, eu mor de ciuda ca are bebelina vreo 10 rochite, pe care le-a purtat doar putin si precis la anu nu-i mai vin. Sa ma invat minte sa mai cumpar in disperare!
M-am distrat tare dimineata cand a venit bona, cum a vazut-o bebelina a inceput sa-i faca cu manuta "pa...pa" sa plece afara. Ea e obisnuita ca in fiecare dimineata, cum vine bona sa plece in parc.
Am pus-o in carut in sufragerei, si-a laut pozitia de plecare (sta foarte dreapta si se tine cu amandoua manutele de bara), iar bona s-a dus spre usa sa se incalte. Si ce credeti ca a inceput fata sa boscorodesca dupa ea "ablabla" cu un ton certaret, si-i tot arata cu manuta "pa", adica "pai ce faci, nu ma iei si pe mine?").
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
Lilia, imi pare tare rau pt micuta Amelia ca inca nu e cum trebuie piciorusul. Noi suntem aici sa te sustinem oricand. Imi pot doar imagina ce greu trebuie sa-ti fie, dar sunt cu sufletul alaturi de voi si va urez ca aceasta perioada grea pt voi toti sa treaca cat de curand.
Herra, e interesant ideea ta. Si eu votez pro.
Roandredraga, ma faci sa rosesc. Eu nu ma cred maestra deloc, doar o hobbyista careia ii place sa improvizeze. Ratez si eu cateodata sa-mi ating obiectivul, dar cum la mine e vorba mereu de improvizatii si adapatari, sunt singura care stie cum ar fi trebuit sa fie rezultatul, iar daca pentru altii e excelent se datoreaza adaptarilor din mers (reparatii carevasazica).Sunt foarte frumosi puisorii aia. Tu esti modesta, dar mie mi se pare ca te descurci minunat pt un "incepator".Succes cu bucatareala de maine!Si o intrebare: tu ii iei numai turta sau o sarbatoresti si pentru varsta de 1 an?Eu ma asteptam sa te aud zicand ca o aniversezi saptamana viitoare
Mada, eu nu i-am dat albus de ou inca Almei, sub nici o forma (nici in mancare, nici fiert). Ea papa insa un fel de chec pt copilasi cu stafide, care e recomandat de la 8 luni si nu stiu sigur daca acesta e facut cu albus sau fara.A mai papat tortulet la ziua verisoarei, tortuletul avand blat din pandispan, asadar aici sigur a fost albus.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
MamaElei mi-a dat un link, cu un iepuras, si m-am gandit sa-l fac altfel, sa pun fructe in loc de ochi, nasuc, si mustati si apoi sa pun gelatina. Asta binenteles pe langa tortul cu lumanare!
Poate veniti si voi cu ceva idei, ce fructe sa pun, eu m-am gandit la struguri, kiwi si banana, dar nu stiu cum sa-i fac mustatile...O fi bun si fara mustati? aici este iepurasul si aici este un soricel
probabil voi folosi o folie de aluminiu dupa forma iepurasului...hm...cam mult de munca dar poate imi iese ceva frumos.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
danyce spune:
Naty, putem bate palmala capitolul "cumparat rochite (la mine e valabil si hainute in general) in prostie". Eu parca am magnet pt hainutele pt copii, mai ales pt fustite/rochite. Pur si simplu nu ma pot abtine sa iau cate ceva de cate ori intru in vreun magazin cu hainute pt pitici. Singura solutie e sa nu ma mai plimb prin zonele respective.
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Lilia, sper din suflet sa fie bine si sa te linisteasca maine doctorul. Sper ca e ultimul ghips si micuta Amelia va scapa de chin curand.
herra spune:
pai daca va place ideea cu albumele noastre, pe webshots user-name-ul e "mamiseptoct"; la fel si parola; eu nu am la servici o poza-portret, dar schimb acasa...
PS: si Vlad s-a obisnuit sa iasa imediat cum vine bona; la fel, nu mai are rabdare, striga "a-a!" si intinde mainile spre usa...n-a mai plouat de mult timp dimineata la prima ora, dar cand se va intampla va fi foarte dezamagit...
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Naty spune:
quote:
Originally posted by danyce
Naty, putem bate palmala capitolul "cumparat rochite (la mine e valabil si hainute in general) in prostie". Eu parca am magnet pt hainutele pt copii, mai ales pt fustite/rochite. Pur si simplu nu ma pot abtine sa iau cate ceva de cate ori intru in vreun magazin cu hainute pt pitici. Singura solutie e sa nu ma mai plimb prin zonele respective.
Si eu la fel! sunt groaznica! Doar ca sunt asa dragute, ca nu am pot abtine!
Acum sunt fericita ca am constatat ca nu mai are hainute groase, i-au ramas toate mici, asa ca sa te tii cumparaturi!!!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
MamaElei spune:
Herra, cred ca e foarte buna ideea cu albumul, din pacate acum sint ocupata cu pregatirea aniversarii piticii. Mai e timp pina atunci, dar mai avem ceva zile de nastere si nunta si vreau sa fie gata din timp. Cu bucatele nu am probleme, deoarece facem intrun local (prea multe rude si copilasi pt apartamentul nostru). In schimb, am batai de cap cu tortul, nu prea gasesc decoratiuni pe el (as vrea ceva jucarii mici - personaje din basme) si cu programul pt copii, virste intre 1-14 ani. Vreau sa fac o tarta pt copiii mai mici, am mai gasit www.solnet.ee/parents/p12_06.html" target="_blank">asa ceva, e in rusa daca intereseaza pe cineva reteta, o traduc. Ulterior am gasit si www.tescoma.com/en/katalog/poloz.php?skupina=2&skupina2=3&polozka=629316" target="_blank">forma de ursulet.
Naty, si Paulei i-au ramas multe haine purtate foarte putin si mi-i ciuda, ca-s asa dragute!
Gata romanul!
Rodica si PAULA (02.09.04)
pufymic spune:
Lilia imi pare tare rau de voi!Sper din suflet sa fie ultimul ghips pentru Amelia!
Herra !
MamaElei astept reteta!
Pupici ca urla bazucu si e calare pe mine!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
lorena_andreianu spune:
Lilia... stiu ca e usor sa vorbesti, dar incearca sa nu te mai gandesti la ceva rau. Suntem alaturi de tine si micuta Amelia, care e o scumpa. Mult curaj si sa ne tii la curent.
Fetelor, noi suntem binisor. Sunt stresata ca nu vrea efectiv sa pape... Am incercat toate retetele posibile. Ii placea intr-un timp dovlecel fiert. Acum nu mai vrea deloc. Nu stiu cu ce traieste... Arunc dupa fiecare masa mancarea aproape neatinsa. Nu cred ca se poate trai doar cu paine si iaurt, nu? Daca ii dau o coaja de paine e cel mai fericit. Ce sa-i mai fac? spuneti si voi... sa-l fortez?
Stiu ca e cu dintii, ca abia un colt i-a dat dar totusi. In rest e vioi, tipa, canta, vrea numai in picioare. Mai nou a inceput sa misune in 4 labe si cotrobaie peste tot. Butoneaza tot ce prinde, ce mai, mai mare dragul.
Cand vrea sa plece in 2 picioare vine si ma ia de maini, ma topesc la faza asta. Nu a mai plecat singur ca a cazut si cred ca-i e frica.
Spuneti si voi... ce sa-i mai fac? Sa sun pediatrul (care cred ca e in concediu, ca mi-a zis ca sa-l sun in sept sa vedem cu urmatoarea programare)? Sa mai astept? Are momente cand mananca mai bine seara, dar totusi. Am incercat sa-l tin mai mult afara, poate il apuca pofta de mancare de la aer... Nu mai stiu... zau!
Va pupacim.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu
Frantzujii