Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

mi-a venit o idee (geniala):
reiau o parte din mesajul pe care l-am postat la "zona zoster":

"chiar, o idee pentru DC...sa facem o galerie cu poze gen portret ale copiilor DC, sa-i vedem pe toti la un loc...ar fi prea complicat? cine vrea sa-i posteze cea mai reusita fotografie, cu posibilitatea de a o schimba pe masura ce creste bb-ul...
sau sa ne putem face fiecare grup (de exemplu mamicile de la bebelusi de septembrie-octombrie 2004) propria galerie...
ca panoul de onoare de la scoala - hihihi!

am putea face pe webshots un cont, cu utilizatorul "mamica de sept-oct"...nu ar fi chiar ca un panou, cu e pe tiffany, dar ar fi fain; putem face mai multe albume (copiii nostri la 1 luna; la doua...)...ce ziceti?
SUPUNEM LA VOT?! - ca sa fac putin haz de necaz cu voturile frauduloase...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Offf, ca am uitat sa zic de albus. Noua pediatra ne-a zis de la 8 luni ca putem sa ii dam si albus dar in mancare (nu asa simplu): in galuste, prajituri, etc.

Sincera sa fiu, eu inca nu am incercat pentru ca nu am avut timp sa fac galuste si prajituri, dar poate cine stie o sa le pun pe bunici la treaba in curand

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ellen felicitari pentru primii pasi ai Alexutei!Si multa sanatate!

Herra nu-i rea ideea ta...e chiar buna...dar cine are timp sa se ocupe de asta?????????

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

cred ca o sa va intristez iar... dar simt ca nu mai pot... imi vine sa urlu, ma doare capul, inima si nu mai stiu ce...
Am fost azi sa schimbam ghipsul. Nu la dr-ul nostru, ca e in concediu, la altul. Pe linga faptul ca i-a scos ghipsul si ne-a trimis acasa zicindu-ne sa venim miine, fara sa ne spuna de ce si cit de atenti sa fim cu ea astazi fara ghips, si ca miine nu stie!!! la ce ora sa venim ptr ca au o operatie de coloana care stiu si eu ca dureaza muuult( in jur de 7-8 ore)... i-am facut radiografie inainte sa plecam si osul la un picior e mai sus cu mai mult de 1 cm!!!...Poate voi nu intelegeti ce spun, dar eu deja stiu sa citesc radiografiile ei si se vede clar ca nu e BINE!!!!
data trecuta cind i-a scos si i-a bagat ghipsul acolo la sala sub anestezie, radiografia arata mai bine. Piciorul era la locul lui, doar acetabulul mai avea un pic ca sa fie cum trebuie.
NU stiu ce s-a intimplat de atunci pina acum....
Dr-ul de azi nici nu a vazu tinca radiografiile si sper sa aiba miine timp sa imi explice si mie ce si cum, ca altfel o sa innebunesc o luna pina vine al nostru.
Am o presimtire si taaare mi-e frica sa nu se adevereasca ca nu va fi asta ultimul ghips cum ni s-a spus data trecuta....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Lilia, offff imi vine sa plang cand ma gandesc la micuta Amelia cat se chinuie. Multi si va tinem pumnii sa fie totul bine de data asta.
Multa putere mamicut-o
Dar era neaparat nevoie sa il dea jos azi, nu se putea sa il de-a jos maine daca stia ca azi nu are timp sa il puna pe cel nou?

Pufymic, multumim mult.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

ma rog sa fie bine Amelia si sa se vindece mai repede piciorusul!

nu-l poti suna pe doctorul vostru, macar sa te mai linisteasca?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic
Herra nu-i rea ideea ta...e chiar buna...dar cine are timp sa se ocupe de asta?????????

pai trebuie doar creat utilizatorul si apoi intra fiecare cum are timp si incarca poza preferata cu comoara proprie...

Mergi la inceput

cam la asa ceva ma gandeam:

http://community.webshots.com/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Lilia sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine prin aceasta grea incercare!Si sa nu-ti mai treaca prin cap presimtiri urate si ganduri negative!Optimismul si increderea in voi o sa va de-a putere sa scapati mai repede!Multa sanatate Ameliei care este o papusa tareeee frumusica si dragalasa!

Herra, ideea ta nu e rea, am mai vazut pe DC astfel de albume ale copilasilor, un fel de site, tare interesant, pai ramane sa ne facem un user cu numele propus de tine si sa incarcam pozicile

Mada, eu i-am dat la Stefan albus de ou parca de pe la 10 luni, acum mananca un ou intreg, fiert, amestecat cu branza sau cartofi pireu, sau sub forma de papara dimineatza.Nici noi nu am avut nici o alergie asa ca am inceput cu o bucatica mica de albus si daca a fost OK i-am dat o jumatate si apoi unul intreg.

Mihaela, foarte frumosi puisorii, dar oul ala cu ce l-ai umplut? Si undei maioneza?haha...probabil ca separat....
Mda...pai ceva aperitive dastea voi incerca si eu, sper sa am si indemanarea sa iasa atat de frumoase.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Lilia, ma rog si eu sa fie Amelia bine si sa nu se adevereasca presimtirea ta!!!
Ana_a, ti-am trimis un PM!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput