Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, sa vedeti ce traznaie mi-a iesit!!! la "vrajitoarea" aia!!!

The day you deliver, outside will be windy. Your baby will arrive in the early evening.

After a labor lasting approximately 23 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 8 pounds, 2 ounces, and will be 18 inches long. This child will have hazel eyes and be completely bald.

nu adaugam ca e cat se poate de fetita in burtica, da' daca am travaliu de 23 de ore il angajez pe redNe sa-i faca praf situl, ca eu nu sunt in stare!!! pai vazui eu la andrei cum e cu 18 ore de travaliu, acum sunt ferm convinsa ca in vreo 4-5 scap...

joy, vorbeste cu dr gine sa-ti dea o hartie pe care sa-ti scrie DPN 4 dec... nu cred ca nu te poti intelege cu el. si te duci cu aia la med de fam. ii explici omului ca individa daca nu vede negru pe alb face ce o taie capul...

mralu, intreaba-ne ceva concret, ce te intereseaza, si daca putem iti raspundem. dupa cum vezi daca citesti in urma si noi gasim o multime de chestii, si luam ce ne trebuie.

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mandy, iubita, Aura va citeste si e la curent cu toate discutiile voastre, insa e o lenesa si nu prea se apuca sa scrie. Sarcina mea evolueaza normal, ma maresc pe zi ce trece, acum pot sa spun ca sunt o mare doamna.

Am fost in concediu, a fost super, aveam nevoie de relaxarea asta.

Pe Alexutzu nu l-am mai vazut de 2 luni ca dr. lui e plecat in concediu si nici nu m-a lasat la altcineva pana se intoarce el.

25+

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Asta e cu schimbarea de sex la fiecare eco, eu zic ca dra mea a fost din prima sigura ca e fata, si a vazut la eco mai multi copii decat altii, cei care mi-au spus 70% baiat au alte specialitati nu gine, si-au dat cu parerea, iar primul eco 3D la stamatian a fost o aberatie de au ras restul si cu fundul: nu era nici un penis in poza, era cordonul ombilical. Prea multi se "pricep" in ziua de azi. Ne-am convins azi si eu si Marius si mama clar ca nu se vede nici urma de putza, si ca ceea ce s-a vazut anterior erau labiile care la varsta asta sunt fte mari.

Ar fi culmea sa fac baiat, insa eu sunt sigura ca e fata, pt ca s-a uitat dra din 3 directii si tot n-a vazut nimic in plus intre piciorushe.

Mandy, ct despre cunostiintele mele care au avut pb cu Mironiuc, normal ca le-a promis ca vine, era medicul lor, iar una dintre ele mai nascuse cu ea acum vreo 10-12 ani, deci nu era una venita brusc si necunoscuta. Era medicul lor curant.
E zic asa, am auzit de ea si de bine, am auzit de dra mea si de bine si de rau, am auzit cat de genial e stamatian si apoi cum o da si el cu bata in balta, am auzit si de nanu ce tampenii face cu clinica lui privata cu tot, oameni sunt si ei, si cand ai faima si pacienti inevitabil se aud diverse. Eu zic sa iei partea buna si sa ai incredere in ea dc nu ti-a dat motive de suspiciune si cu asta basta. Jusitifcari nu cred ca au avut fetele parte, ce poti justifica cand faci un asemenea gest? Eventual o pb grava de familie/sanatate personala, altfel ca medic ai datoria, ca doar de aia juri, sa fii acolo pt pacientii tai, la datorie. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by xandra28

neatza burtici!!!
simina, nu-tzi merge tickerul, cred ca ai prea multe spatzii... ia mai incearca shi pe asta www.baby-gaga.com.
xandra 25+

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Ufff, ce m-am mai enervat! Eu copiam ca acolo, puneam si url-urile, si tot aiurea...
In fine, incerc de dincolo, mersik!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hihihihi! Cred ca a mers!!!

Acum vreau sa trec si virsta lui Deiu (printzisorul mamei!).

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

RIPLEY, orice ar fii, sanatos sa fie. Si cu siguranta ca-l iubesti deja.... Bine ca sunteti bine!!!
CRISTINAMH, tu cand intri in prenatal?
Eu si daca calculez DPN in jur de 12.12, tot pot intra in CPN dupa 25.09....fix 84 zile, adica 12 saptamani. Ce naiba a calculat el acolo....nu stiu.
PE 02.09 ma duc la dr de familie sa-mi dea reteta si o sa vb cu ea atunci....poate n stie cum este cu legwa de acuma..
O alta intrebare... daca intra in CIC de pe legea care or sa o dea de la anu' am inteles ca trebuie sa aistagiu de cotizare de 12 luni anterioare nasterii copilului....Dar eu am o intrerupere de 2 saptamani intre locurile de munca....Eu cand m-am dus la casa de pensii, mi-au zis ca pt 2 asptamani...nu are rost sa ma agit....
Stie cineva ceva???

joy + 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Aura, ma bucur tare mult ca esti bine si totul e OK cu tine si cu bb.Nu te mai "vazusem" de multa vreme si ma intrebam ce e cu tine.Sper sa-l vezi cat mai repede pe bb

Ripley eu sper ca dna,Mironiuc nu ma lasa balta cu cezariana cu tot ca asta ar fi cireasa de pe tort.Sper sa fie bine.Ca asala consulatii e super, are rabdare si iti da explicatii la tot ce te intereseaza.

Mandy, 28+

PS Noapte buna, duc bb la culcare

Mergi la inceput

MANDY noapte buna, somn usor.
SIMINAF...cum ai pus varsta bb-ului....?
Recunosc ca sunt BATA si-mi pica ochii in gura de somn, acuma, dar mi s-a pus pata!!!!!!!!

joy + 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

joy, dupa calculele mele in jur de 8 septembrie. si eu trb sa ajung la sf lunii si sa vb cu individa, sa vad ce-o mai taie capul sa zica...
eee... sper ca noua lege sa nu ne traga o asa mare teapa!!! eu am intrerupere 6 zile pana mi-am facut contractul, si ma impusc (la figurat, normal) daca trece legea si vor fix 365 zile inainte de nastere!!! asta e chichita pe care am sesizat-o si eu in proiect, si e destul de ascunsa, pentru ca multi au impresia ca ramane totul la fel. ei bine, nu ramane. si stiu destule cazuri care si-au platit/aranjat ca sa aiba stagiul ala de 10 luni, dar nu vor avea un an... pana una alta, eu o sa vreau tot prenatalul posibil... ori ca stau acum fara bani, ori dupa nastere, pt mine e acelasi lucru. nu cred eu ca pot sa depasesc termenul cu mai mult de 10 zile, asa ca n-ar fi mare tragedie sa astept 2 saptamani sa fac cele 42 dupa care am dreptul la CIC...

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Asa e CRISTINA....multi mi-au zis ca ramane la fel, dar nu este asa.

joy + 24+

Mergi la inceput