Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(35)
Raspunsuri - Pagina 13
pischi2003 spune:
Ihi, mersi pt. incurajari Dienuta. M-am mai linistit.
Rog si eu ceva pe mamica noiembrie: sa ma treaca cu 29 ani (inca nu-i am dar ii fac acus pe 13 sept.) si cu orasul Iasi. Au fost in listele trecute, dar s-au mai pierdut pe drum. Multumesc mult.
Mihaela 25 fix
mandyksch spune:
O rog si eu pe mamica noiembrie sa ma schimbe de pe 31 pe 32, ca i-am implinit in iulie.Am mai rugat-o dar a uitat cred .
Fetelor e o discutie interesanta la Discutii Generale legat de noua varianta pentru CIC, poate dati si pe acolo.
Voi cand va apucati sa va faceti bagajelul de spital, ca eu citisem ca multe fete au inceput sa-l faca din luna a saptea.
Mandy, 28+
cristinamh spune:
bagajul de spital...pai nu stiu, ca lista o am de la andrei, din care mai tai jumatate pe care le-am carat degeaba, mai inlocuiesc unele care n-au fost idei asa bune... cred totusi la inceputul lui nov o sa fie gata asamblat.
Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
anamari spune:
pischi2003-bine ca a fost doar o sperietura...
ripley- asta-i Romania tara tuturor posibilitatilor...pentru mine situatia de acolo a sfidat orice logica, tot timpul...se mai intampla si pe aici, dar parca nu asa des, sau poate nu m-am lovit eu destul de des de birocratia locala...sau poate nu pricep eu ca-s mai tuta? adica de ce sa dai declaratie daca nu trebuie sa dai?
monet-eu am tot admirat-o pe Lia...cu zulufi blonzi si ochi albastri...si asa-i iti incearca greu nervii, dar cand iti zambesc cu ochii in ochii tai parca uiti toate...
eu sunt tare obosita...ca tot tusesc noaptea si nu pot dormi suficient...luni ajung si eu la ORL-ist, sa vedem poate gaseste cineva o solutie si problemei mele...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Morgano spune:
Revin cu rugamintea ca mamica noiembrie sa-mi puna iar carucior roz si la nume Ana, pur si simplu nu pricep de ce nu pot face modificarile eu, dar ce mai conteaza? Opera vad ca are si anumite dezavantaje, dar oricum e lux pe langa i. explorer.
Cat despre absurdul din Romania, de ce ar trebui sa ne mai mire ceva???? E firesc ca lucrurile sa fie complicate si sa iasa in defavoarea noastra doar. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
monet spune:
am facut eu modificarile pentru ripley, mandyksch si pischi. sper sa nu fi gresit cu ceva.
fetelor, va multumesc pentru aprecierile la adresa liei. o sa va bucurati si voi, mai repede decit va imaginati, de toate fericirile aduse de un bebic in floare! :):):)
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (29+)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
corap spune:
azi a fost ultima zi de servici
ma simt ca in copilarie, cand venea vacanta. am intrat doar sa va spun cat sunt de super -hiper -mega- fericita!!!!!!!!
cred ca o sa-mi caut altceva de lucru cand se termina cicu' ca-mi dau seama ca m-am cam saturat de astia... oricum, daca imi spunea cineva cand m-am angajat ca o sa raman 5 ani aici nu l-as fi crezut...
multi pupici la mamici si la bebici
de la c & bbandrei 27+
PS - de fapt il cheama torgny lindgren. si cartea nu ma pasioneaza extraordinar - poate mai incolo (n-am ajuns la pg 100)
cristinamh spune:
mai, ori nu-mi merge mie forumul, ori e o liniste desavarsita pe-aici!!
ripley, am incercat sa ma loghez sa modific ceea ce ceri tu... dar nu pot nici macar sa ma deloghez eu! asa ca raman fetele sa faca schimbarea...
corap, sedere placuta si odihna pe masura!!! o sa ai la ce te gandi dupa ce vine bebe ... la momentele de prenatal...
m-am urcat pe cantar.... +4kg... incepe sa-mi revina inima la loc, am inceput sa iau si eu in greutate... acum sper sa nu fi fost doar startul si sa nu ma mai opresc pana in decembrie!!
Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
Morgano spune:
Fetelor am intrat azi in trim. III, deci in luna a7a!!!
Nu-mi vine sa cred cum trece timpul, mai am 12 saptamani pana ma intalnesc cu micutza mea. Azi noapte am visat-o cat era de mica si dragutza cu o salopetica rosie din bumbac si ochii ca la nou-nascuti asa gri-verzui si fata rosioara, cu tenul mai inchis, ca al meu. Era o minune. E prima oara cand imi visez concret copilul si a fost extraordinar. Mi-a ramas in minte perfect chipul ei, sper asa sa fie si cand o voi vedea cu adevarat, e o senzatie cumva de recunoastere, adica as recunoaste copilul vista dintr-un milion cred.
Ripley 28 fix
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003