gradinita Kids Club, sector 3
Buna, stie cineva ceva despre aceasta gradinita? Fetita mea are 2 ani si 3 luni si as vrea sa o inscriu aici. M-ar ajuta foarte mult sa aflu si alte pareri, mie mi s-a parut ok.
Multumesc mult,
Alexandra
alda
Raspunsuri
bobi spune:
buna,
nu iti pot raspunde la subiect, dar poate ai putea sa imi spui tu cum e, si pe unde e? am vazut ca e in sect 3. e particulara? cat costa?
multumesc mult
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
LYADA spune:
Te pot ajuta doar cu o parere de vizitator. Mie mi-a placut f mult , am vorbit si vizitat-o de 2 ori, de fiecare data a fost in regula.
A fost pe short-list pana in ultimul moment insa nu am gasit o solutie pentru transport, noi stand relativ departe (Mihai Bravu).
alda spune:
Buna, tocmai am inscris-o la gradi pe fetita mea, sper sa ii fie bine aici! Avem mari emotii!
Gradinita este particulara, este pe str. Moise Nicoara, iar programul lung care ne-ar conveni noua este 8 mil.
Va pup,
Alexandra
alda
Ela2001 spune:
Alda am gasit mesajul tau despre gradinita Kids Club. Fetitza ta mai este la aceasta gradinita?
Spune-mi, te rog, cum s-a acomodat, ce conditii sint.
Multumesc.
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
florentza spune:
...intrati pe www.kidsfirst.ro...pt. detalii....
Florentza
si Alexandru
1 an si 10 luni
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"
anemona spune:
Kids First si Kids Club sunt doua gradinite difetite.
Eu am vizitat Kids Club din sectorul 2 - str. Chopin in aprilie 2006 si cred ca din 15 gradinite cate am vizitat, aceasta candideaza la impresia cea mai proasta, la concurenta cu "Mami si tati" din Eminescu. De ce? Lipsa de organizare si de igiena vizibile, personalul parea ca nu stie ce are de facut sau poate insuficient implicat.
La Kids Club se fuma in sediu, in biroul care dadea chiar in holul micut prin care treceau copiii, scrumiera era plina si atmosfera "duhnea" de fum. Daca as fi fost directoarea acelei institutii, cu siguranta nu as fi permis asa ceva, plus copiii care bantuiau fata tinta pe scari (poate o fi fost pauza, nu stiu, dar nu-i supraveghea nimeni pe scari), alta copila de un an si ceva care statea pe jos in bucatarie cu o cana in mana... Deplorabila priveliste. Am fugit cat am putut.
Cum o fi in Kids Club din sect 3 nu stiu, stiu ce am vazut la cea din sect 2.
Ela2001 spune:
Anemona multumesc mult pt. raspuns. Pe mine ma interesa cea din sectorul 3,dar daca conducerea e aceeasi, banuiesc ca situatia e aceeasi.
Off ramin din ce in ce mai putine gradinite pe lista mea.![]()
Ela2001 -
capcaunul spune:
La Kids Clubul din sectorul 3 este si mai rau decat in sediul din Chopin. Am relatat pe larg gravele probleme ale acestei gradinite. Din pacate nu s-a schimbat nimic in bine in anul scurs de cand le-am dat cele 16 puncte la subiectul "bila alba/bila negra".
Sunt si gradinite de stat mai bune decat Kids Club! ![]()
Ela2001 spune:
Capcaunul eu as prefera o gradinita de stat uneia particulare, daca ar avea grupe de 20 de copii, dar gradinitele mai bune au in jur de 40 de copii in grupa (enorm dupa parerea mea).
Nici o gradinita particulara, din cele pe care le-am vizionat pina acum, nu "m-a dat pe spate", poate doar din cauza pretului. ![]()
Te rog, spune-mi ce gradinita ai ales pina la urma pt. copilasul tau (macar pe PM).
Ela2001 -