gradinita Kids Club, sector 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

...scuze...am crezut ca este una si aceeasi...m-a derutat denumirea ...

Florentza si Alexandru 1 an si 10 luni

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chan spune:

Ela2001 iti spun cateva lucruri despre gradinita Kids Club din sectorul 3, poate te vor ajuta.

1. Copiii sunt lasati foarte mult timp nesupravegheati, chiar si atunci cand se joaca afara in curte nu este nici macar o singura educatoare cu ei (si sunt in jur de 30 de copii cu varste diferite).
Ce jocuri specifice varstei lor, dezvoltarea anumitor abilitati pe care copilul ar trebui sa le deprinda in gradinita (chiar sa invete sa se joace) sau comunicarea si relationarea cu alti copii? Nici macar supravegheati pasiv nu sunt. Mie nu-mi vine sa cred ca exista oameni atat de iresponsabili. Nu zic sa pui raul inainte dar sunt totusi copii intre 2 si 6 ani care abia acum incep sa invete ce este acela un colectiv. Se pot accidenta foarte usor.
2. Igiena lasa f. f. mult de dorit.
3. Mancarea se prepara la gradinita din sectorul 2 si se aduce cu un microbuz, acelasi microbuz cu care sunt adusi copiii la gradi.
4."Educatoarele" sunt sub orice critica. Habar n-au ce e aia pedagogie sau psihologia copilului mic. Sunt doar niste supraveghetoare si nici macar lucrul asta nu il fac cum trebuie.
5. Mai nou au si after school. Nu stiu cand isi fac copiii aia temele ca stau numai in curte si joaca fotbal sau se alerga si se pocnesc unii pe altii. Asta este activitatea lor principala.
Am avut o nepoata acolo doar cateva saptamani pana mi-am dat seama cum decurg lucrurile. Ar mai fi multe de spus...
Sa nu crezi ca la aceasta gradinita nu sunt parinti cu pretentii. Sunt… si inca multi. Dar, din pacate, copiii sunt mici si nu stiu sa spuna ce fac la gradi, ce activitati au facut iar pentru cei mai mari, de scoala, e viata ideala – putine teme si facute in graba, copii cu care sa se joace permanent… sunt convinsa ca cei mai multi parinti nu cunosc lucrurile astea.
Directoarea este o tipa tinerica, moderna, vorbeste bine si e descurcareata… dar la capitolul organizare lasa mult de dorit.
Parerea mea este sa mai cauti si alte gradinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danib spune:

Fetita noastra merge la aceasta gradinita de la 3 ani ( acum e in grupa pregatitoare)si cu mici exceptii suntem multumiti. Mancarea intr-adevar vine de la sediul din sect 2 dar nu au fost probleme niciodata de aproape 4 ani, ba chiar uneori spune ca mancarea de gradi e iami si chiar mai buna decat acasa.
Nu s-a intamplat absolut niciodata sa se joace copii in curte nesupravegheati.
Ca si curatenie nu e perfect in sensul ca mai vezi praf pe dulapurile innalte ( asta carcoteste sotul meu caci numai el vede fiind inalt si carcotas de fel cand e vorba de copilul lui).
Personalul este dragut, sunt destule fete care au grija de copii in afara educatoarei.
Noi am vrut sa o schimbam in toamna 2006 pe motiv ca plecase educatoarea preferata a fetitei si ne-am dus dupa ea la gradinita pe care o deschisese si in 2 sapt ne-am inbolnavit ( varsaturi, diaree...) de 2 ori. Asa ca ne-am intors la Kids Club si foarte bine am facut.
Parerea mea : nici-o gradinita fie de stat, fie privata nu e perfecta. Important este sa indeplineasca cat mai multe din pretentiile pe care le aveti ( program, zona, educatie, curatenie...)
Sper ca nu v-am facut capul mare, dar nu mi se pare corect sa se exagereze cu parerile negative, mai ales ca din cate inteleg nu este un parinte-deci nu cunoaste problema in mod direct.
Uitasem: de fumat se nai fumeaza in curte si in biroul directoarelor care se afla la ultimul etaj destul de izolat de copii.

Mergi la inceput