Durere in jurul buricului
De vreo cateva zile, parca am o usturime in jurul buricului, prin interior; ce este asta ?
Miruna ,30 saptamani
Raspunsuri
karmenutza spune:
Si eu am avut asa ceva acum vreo 3 saptamani. Ma durea ingrozitor, abia ma miscam. Nu suportam, nici hainele pe mine. De ce? Am cumparat pentru unn coleg care s-a casatorit un set din ala mare de farfurii de 54 de piese si l-am carat eu singurica. De pe raft in carut, pe casa de marcat, masina etc. Si de a doua zi au inceput durerile. Si pana la urma au trecut asa cum au aparut, de la sine. Nu am luat nimic. Gandeste-te, poate ai carat si tu ceva mai greutz.
irinadum spune:
Si pe mine ma doare din cand in cand insa suportabil si nu foarte mult dar nu m-am gandit ca poate fi de la carat ceva greu .Am sa fac atentie acum sa vad poate de acolo e .
Irina 21+
toanca spune:
Din cand in cand am si eu aceeasi problema.
Nu stiu daca ma doare in jurul buricului sau undeva mai in stanga...
Daca iau cate o NOS-PA si stau in pat, imi trece relativ repede.
Eu, in cazul meu, exclud posibilitatea sa ma doara din cauza ca am carat ceva pentru ca sotul meu nu ma lasa sa car nici macar o paine........
Asa o fii normal sa ne mai doara din cand in cand?
Cred ca din cauza asta si dr. mi-a zis ca atunci cand simt ca ma doare sa iau NOS-Pa.
Voi nu luati?
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
ancaloredana spune:
Si eu simt la fel din cand in cand o durere asemanata asa ca o usturime in apropierea buricului.Nu mi-am pus inca intrebarea DE CE ptr.ca ma gandesc ca nu e nimic grav si ca e normal sa mai avem cate ceva ca doar santem gravidute nu?
28+
lavi02 spune:
Miruna, imi dau absolut cu parerea - s-ar putea sa fiu razna de tot:
Daca e doar in jurul buricului - nu sunt contractii: poate sa fie de la faptul ca se departeaza muschii abdominali, (isi revin dupa nastere), ca se intinde pielea, ca iti iese buricul in afara...
anda77 spune:
prin luna 4-a am avut si eu acest simptom. a durat vreo 2 saptamani. la ecografia din acea perioada a iesit ca exista un chist ombilical. doctorul mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca, de obicei, astea se resorb. la ecografia urmatoare, in luna 5, chistul nu a mai aparut. probabil s-a resorbit. deci sfatul este sa faci si o ecografie.
http://community.webshots.com/user/anda1977
miruna28 spune:
Oricum peste doua saptamani merg la control si-mi face si eco.;
De carat nu se pune problema ptr ca nici eu nu-s lasata.
Si la mine este mai mult intr-o parte, in dreapta.
No-spa nu prea iau nici cand am contractii (cam 4-5 /zi deoarece sunt nedureroase si nu am observat ca dupa ce iau nu mai sunt)
miruna28 spune:
Karmenutza, tie in cat timp ti-au trecut; eu le am de doua saptamani si nimic, asa cum ai spus, ma deranjeaza si hainele in acea zona..
ludmmyla spune:
Buna.
Pe mine cand m-a durut asa cum zici ca te doare pe tine in jurul buricului era aproape cand aveam 30 de sapt de sarcina si mi-au aparut vergeturi la cateva zile dupa aceea. Medicul mi-a zis ca a inceput sa creasca un pic mai alert bebele si ca tesuturile nu s-au putut intinde suficient si de aceea. Acum am 39 de sapt si nu mi-au mai aparut alte vergeturi noi.
Daca consideri ca durerile tale nu sunt normale sau ti se pare ca ceva nu ar fi in ordine intreaba-ti medicul sau medicul de familie. Nimeni nu va rade de tine, doar nu ai de unde sa stii ce se intampla.
Sarcina usoara si nastere cat mai lejera.
Monica 39 Sapt