Ajutati-ma , va implor!!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
adriana spune:
Eu am vazut o casnicie distrusa de soacra. Cea a sora-mii.. A fost iubirea vietii ei.
Si eu sunt intr-o situatie relativ asemanatoare cu a ta. Numa ca e una care face cat 10. Ce sfat as putea sa-ti dau eu dupa tot ce am trait cu ea.. si ce experimentez acum , ar fi:
1. Pleaca de langa ele. Nu trai nici macar in oras cu soacra, daca e atat de rea si posesiva. Rupe legatura. Vorbiti la o saptamana/doua si gata. Are cu cine se ajuta, fostul sot, bunica.. nu e invalida si nici nu moare de foame.
2. Mergi la biserica si pune-o la rugaciune, pe ea si pe bunica.. Roaga-te pentru ele, nu le mai judeca (asta in conditiile cand punctul 1 e indeplinit , ca sa nu ceri prea mult de la tine), si cand vorbesti cu ea la telefon... blandete, detasare...
Nu-ti foloseste la nimic sa stai s-o suporti... lucrurile astea erodeaza casnici in timp, iti abat atentia de la lucrurile importante(cum ar fi relatia ta cu sotul, copii, etc) si te fac sa cauti linistea si pacea in alta parte..
Siminaf spune:
Oana, Extraveralul contine o doza f.f. mica de Fenobarbital (cit 2 doze de copil, cam a 5-a parte din doza de adult). Nu ca e bine sa-l iei, nicidecum. Mai bine bea niste ceaiuri calmante si incearca sa nu le mai bagi in seama.
Legat de posibilele santajuri care pot urma, cum a zis si aiuras, asa este chiar asta va urma!
Am la activ experienta primei casnicii, ex-ul meu cedind pe rind la toate minciunile de santajuri bagate pe git de mama lui, drept pt. care pina la urma s-a ajuns la divort, cum a povestit si Adriana. Deci socrii/parintii pot distruge o casnicie, nu e prea greu. Depinde si de sot, evident.
Bafta! Si curaj!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Aprilie spune:
dora78
m-a amuzat grozav raspunsul tau si cred ca asta le-ar speria pe babute !
Este ceva inofensiv dar cu posibilitatea de a "baga frica in oase" in aceste femei bagarete si posesive.
Oana, sint si eu ardeleanca dar nu m-as fi mutat in Sud pt. nimic !
Du-te acasa ,fata draga sau du-te in Canada ori Noua Zeelanda, unde se poate emigra legal,din cite stiu.
Mult noroc iti doreste Aprilie
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
BellaDonna spune:
Oana draga,
cel mai bine tu si sotul tau sa le spuneti pe un ton categoric ca nu mai aceptati asa ceva, mai ales sotul tau sa acentueze ca e foarte important pt el ca tu sa fi respectata , la fel si tu sa nu incerci in nici un fel sa raspunzi la provocari, cand esti provocata poartate ca si cum nu ai ai auzit nimic, fi indiferenta, sa nu ti se citeasca pe fata ca esti ranita sau suparata, e greu dar cu putina parctica in oglinda ai sa poti sa-ti controlezi expresia fetei, ai sa vezi ca o sa le doara foarte tare indiferenta ta, si asa si tu ai sa fi cu constiinta curata ca nu le-ai raspuns la provocari si nu esti ca ele. prin purtarea ta ele nu o sa mai aive cu ce sa hraneasca ura si barfa, explicale ferm si categoric ca voi doi va iubiti si nu o sa va despartiti si ele trebuie sa acepte asta , si ca in viitor aveti de gand sa faceti si copii, iar voi nu vreti cearta in familia voastra doar bunantelegere.
ai sa vezi ca o sa incetezre iar daca nu ...vizite cat mai rare sau deloc, pana o sa o ia inserios avertizarea voastra, daca nu inteleg amenintatele ca plecati departe si nu o sa va mai vada decloc la mine merge intotdeauna
Nimic fara Dumnezeu!
T_Ioana spune:
Oana nu ne-ai povestit cum a fost la ziua sotului.
Eu credeam ca soacra-mea e nashpa ar pe langa scarbele alea 2 e un inger....oricum, a mea, in fata mea nu comenteaza si daca aud ca ma vorbeste de rau o ignor cu lunile de vine plangand pe la usi!
Tin pumnii si pup fata sa treaca cu bine peste toate!
Ioana si 24+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
oana_n spune:
T_Ioana....cum a fost la ziua sotului meu?.....l-a sunat sa ii ureze cele bune, da in 59 de secunde ca nu are bani de tel.I-a urat multa multa minte si intelepciune si i-a ordonat sa se duca sa isi ia cadoul de la ea de acasa, cadoul fiind un fier de calcat.....dupa ce ea voia sa ii cumpere sotului meu initial niste tricouri....desi are peste 50(niciodata nu sunt destule), tricouri de alea sintetice si antice de la care il apuca mancarimea de piele, da ea nu intelege asta.....Si sotul meu i-a zis inainte de scandalul monstur sa ii ia mai bine ceva folositor...un fier de calcat ca nu avem...ea a zis ca ala il folosesc eu.....deci nu imi cumpara asa ceva.Pana la urma s-a decis la fierul de calcat....si a zis ca il aduce ea aici daca nu vrem sa il luam noi...si nici pana azi nu a ajuns cu el....Oricum...eu o astept cu inima deschisa....si cu fierul de calcat pe care mi l-am cumparat...bine incins...poate vrea samanta de scandal la frigare....ca sigur o sa se arda daca pune picioarul aici.Sunt rea.....da ele m-au facut asa....si sunt asa doar cu cine merita.si va astept cu urmatorul episod important....(cele intermediare sunt trase la indigo si nu merita amintite....de dragul bunului simtz).
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
axia spune:
Oana draga mea, m-ai omorat !!
Pai sa stai tu fata sa tipe babili la tine ?
Cred ca strategia asta pe care ati adoptat-o e cea mai buna, dar sa nu-ti faci iluzii ca "invingi" babatiile. Daca pe soacra-ta ai sanse cat de cat, ca se gandeste ca mai are ani buni inainte si va mai avea nevoie de voi, cotoroanta ailalta nu mai are prea mare lucru de pierdut.
Ai putea sa-i spui de cate ori o vezi ca te-ai intalnit cu Moartea si vine s-o ia, doar ca azi are putina treaba.
Daca le pasa de gura lumii, vaita-te si tu la cea mai rea gura din targ ce-ti fac ele si vezi cum rectioneaza cand s-o uita toata lumea chioras.
A, si inca ceva : LASA-LE INCOLO DE COMPLEXE daca sotul tau te place asa, esti fericita. Daca te deranjeaza ca ai ceva kile in plus, slabeste, dar numai daca asa simti tu.
Daca iti mai spun ca esti grasa, spune-le ca tu din grasa te poti face slaba, dar ele din babe ofilite nu se mai fac tinere si frumoase veci !!!
Iar despre curve explica-i ca nu tre' sa judece oamenii dupa ea, daca ea si-a tras-o cu tot targul nu tre' sa presupuna automat ca si tu esti la fel.
Hei, fruntea sus si absoarbe din energia pe care o consuma ele ca se lupte cu tine. Enerveaza-le cat poti de tare si incarca-ti bateriile din nervii lor.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
oana_n spune:
...Asa a fost ziua asta mareata.Inca de la primu ceas soacra-mea a insistat cu beepuri....din 30 in 30 min....am trecut peste asta,...am oprit tel....si surpriza....a sunat cineva la usa...cand m-am uitat pe vizor...nu era nimeni...am deschis usa....a aparut si soacra-mea de dupa peretemi-a tras un zambet fortat...mi-a zis ca sa nu ma uit urat le ea...ca nu are treaba cu mine...a venit la fiul ei...a intrat incaltata pana in mijlocul casei....s-a asezat pe foltoliu...si a inceput sa ii cante sotului meu....ce copil denaturat e si ce mama eroina e ea.....ca pe baba nu o poate omora...da el are "obligatia morala"...sa o ajute.si a lalait asa o ora jumatate...in care sotul meu a tipat la ea....i-a explicat in toate modurile....ea...nimic...pana la urma....a zis sa ii dea cheile de la masina...ca ea i-a luat masina acu 6 ani(sotul meu acu vreo 10 ani a mostenit de la bunicul lui o suma de bani pe care timp de vreo 4 ani a purtat-o din banca in banca si cu obligatiuni...de a reusit sa isi faca bani de o dacie noua).Santajul mi s-a parut penibil....da nu am scos nici un cuvant...pana la urma..daca a vazut ca nu tine nici cu masina...a lasat cheile....si a dat-o pe latura sentimentala....a inceput sa planga....si...intr-un final s-a gandit sa plece ca sotul meu trebuia sa ajunga la munca la 15.00Sunt terminata.....vreau cu disperare sa ne mutam in alt oras....da e greu...nu gasim nimic...si simt ca toate usile se inchid....nici nu mai stiu cine sunt si ce vreau...cred ca...Credeti ca asta e pedeapsa de la Cel de Sus pt ca i-am dorit uneori moartea babei?????Poate ce de asta patimim acum...pt ca ne-a mai fugit gandu si la asta uneori....eu nu mai am putere de nimic si nu ma mai intereseaza nimic....NU MAI POT.....TIROIDA MEA URLA....MA STRANGE DE GAT DE ABIA MAI RESPIR.....nu mai pot si nici nu mai vreau nimic......cred ca o sa fiu o frunza purtata de vant...NUUU MAII POTTTT!!!!intelege cineva asta???Nu tip la voi...ci doar incerc sa ma descarc....da...nu are sens....nu trece.............................................................................................
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
aiuras spune:
Draga Oana, cum adica nu mai poti?
Felicitari, ai procedat f. bine!
Babele sunt precum uraganul Katrina, nu au alta grija si preocupare decat sa-si recapete copilul inapoi, eventual direct la varsta de 10-12 ani cat sa fie dependent de lel si fara razvratiri.
Nu intelegi ele nu cu tine au ceva ci cu orice femeie ce le ia baiatul.
Nu le da atentie si tine-te de sot. Lasa-l pe el sa vada cat de duse sunt ca daca te repezi in ele o sa zice saraca mama...
Nu il lasa singur cu ele!
dora78 spune:
PAi cum, mai Oana, a venit socrela la tine si n-ai incantat-o cu un dans calare pe matura aprinsa... eventual in pielea goala...? Ai? Sau sunt prea indrazneata?
Lasand gluma, te rugam (TOATE fetele de aici, asa-i?) sa te calmezi... Daca ai putut sa n-o bagi in seama cat a stat la voi in vizita de lucru, acu' ce-ti veni? Mdaaaaaaaa, imi imaginez io ca plezneai cat era la voi, in loc sa te duci tu in timpul asta cu 100 de mii sa-ti faci manichiura... tura viitoare daca mai vine, asa sa faci. Nu vei mai sti ce-a vrut baboiu'.
Sincer, imi pare rau ca te enervezi atat de tare, iar daca ai probleme cu glanda, nu-ti face bine deloc (iar tu vad ca stii asta). Si mai gandeste-te ca va veti dori un bb, iar tu iti toci neuronii cu cotoroantele, iar neuronii astia sunt un fel de celule care NU se mai regenereaza... Pai pastreaza-le, fato, pentru voi, nu le da la bu-hu-hu... Lasa-le pe ele sa se enerveze, nu te mai enerva tu... trebuie sa-ti impui sa nu te mai enervezi. Pur si simplu: te trezesti dimineata si iti spui: "azi, chiar daca dau nas in nas cu ele in piata, NU MA ENERVEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Si sa te tii de ce iti propui. Le zambesti frumos, esti o lady, ca daca striga de nebune le intorci spatele si ghici cum se va uita lumea la ele... cheama vreunu' Smurdu' sa le duca la ospiciu... avantaj tu!
Hai, curaj, si te rog eu mult, fa tot posibilul sa nu te mai enervezi!!!!
Pupici!
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea