Intrebarea mea este, ati fost in vacanta in Dubai?Cum e / ce trebuie sa stii, care sunt preturile akolo?
Am vrea sa mergem in octombrie.
Va multumesc!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Dany, eu nu-s in vacanta in Dubai (am 5 ani aici) si iti pot raspunde la unele intrebari. Concret, ce anume te intereseaza? Preturile la ce?
Scrie-mi si-ti raspund cu drag!
Cornelia si Maya (06.07.2004)
asa tanti de pe sos viilor, acu potzi sa mergi in dubai fara frica... daca ai dat PM esti ca si acolo hahahahaha
auzi ce vroiam eu de fapt sa te intreb, cum e ma acolo la voi pe sos viilor ? vii cu vii si mortzii cu mortzii... mai in sus la belu ?
Narancea, dragutule, daka vrei sa vezi cum e pe Viilor nu ai decat sa vii si sa vezi!Sau mai bine zis te intereseza cumva daka "Mortii" pot fi materie prima pt.tine?Mister "food Tehnologies".Ha-ha!
Dany
pai am trecut pe viilor de curind, sa vad fabrica de ciocolata unde am lucrat, aaaaaaaaaa cind eram eu mare pe viilor, alea vremuri ! treceau si tramvaie pe acolo......
Narancea, poate ne vdem?
Sa stii ca si acum sunt tramvaie pe Viilor, asta in caz ca nu ai observat?
Dany
ete ale dracului, da pe unde o iau ? ca la pieptanari e drumul in lucru de doi ani, dau curba undeva ? chiar ca nu le-am observat, hahahahaha
Narancea, sa traiesti! Orice "subect" ar fii putem conta pe tine. Imi placi, da' in Dubai nu ne intalnim. Cat pe ce in Spania, dar am schimbat directia spre Italia. Hai noroc si sa te mai citim.
kösönöm madam takacs, na ai renuntzat la spania, si italia e misto, cum a fost ? bine ?