suzeta

suzeta | Autor: liviu`s

Link direct la acest mesaj

A sosit momentul sa introducem la copil si suzeta, ca alternativa la suptul degetelor, si m-am gindit sa va intreb ce tipuri de suzete imi recomandati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Cele mai indicate sunt cele ortodontice din silicon,dar nu sti ce va accepta bb.Eu am o colectie intreaga de suzete de toate marimile din cele ortodontice sau obisnuite si din latex dar Cristi nu accepta decat una singura obisnuita si din latex.Insa la tetine se schimba situatia:acolo vrea numai orodontice si numai din silicon.Asa ca vezi ce mofturi are bb si va orientati voi ca piata e plina de modele, culori, forme si nu poti sa il faci sa accepte ceea ce este bine ci te vei multumi cand vei vedea ca dupa multe stradanii in care il poti inscrie la un concurs "cine scuipa suzeta mai departe",va accepta in final una.Succes si spor la cumparat suzete!

OANA si bb CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Iti recomand NUK. Lui Tudor i-au placut cel mai mult.
Insa ce varsta are bb-ul tau? Am citit in dr Spock ca suzeta trebuie introdusa in prima saptamana, altfel exista riscul sa o refuze.
Noi i-am pierdut lui Tudor suzeta la 8-9 luni. Am regasit-o dupa o saptamana, insa n-a mai vrut-o. Din fericire nu-si suge nici degetele. Insa ma trezeste des noaptea...
Tot pe acest site am citit un articol despre riscul aparitiei infectiei la ureche, in caz de utilizare a suzetei la varste mai mari de 6 luni (de 3 ori mai mare!)...
Mult succes in alegerea suzetei. :)

Florina & bb Tudor (10 luni)

quote:
Initial creeata de liviu`s

A sosit momentul sa introducem la copil si suzeta, ca alternativa la suptul degetelor, si m-am gindit sa va intreb ce tipuri de suzete imi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela spune:

Tot NUK din silicon,ortodontica ii place si Alessanrei.
O foloseste numai atunci cand doarme si a acceptat-o dupa 3 luni.
Flory si bb Aless.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Ce virsta are bb? Poate ca e bine sa nu o mai introduci de loc. Morfolirea degetelor nu este un motiv sa-i viri in gura suzeta. Baietelul meu a fost invatat cu suzeta in cele citeva zile de spital, insa cind am ajuns acasa, nu a mai vrut deloc, indiferent de model sau marca si prin urmare nu am insistat. Chiar daca isi baga toata mina in gura si-o morfolea, nu i-am mai dat niciodata suzeta si a fost mai bine, ca nu am avut ce sa mai dezvat. Ginditi-va bine daca bb are intr-adevar nevoie de suzeta sau e numai dorinta parintilor de a-i asigura un oarecare confort prin "paparea" suzetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pisi a mea are un an si 4 luni si tot vrea suzeta.E caraghioasa cu ea deacum dar tipa daca nu i-o dau.Am citit un articol in revista Farmacia ta ca fetitele au dupa un an o dragoste mare pt suzeta si nu e periculos sa i-o dai pana la 2 ani.Nu vreau sa o supar asa ca o sa i-o dau pana la 2 ani.Singura suzeta care a acceptat-o si o iubeste la nebunie este Babynova de acuciuc ,am incercat si cu Nuk dar sunt mai scutre si nu-i placeau.acestea le tine bine in gura si sunt moi.Tetine folosim NUK de silicon.Inca le folosim pt ca si bibe e la rang mare.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Piticul are doua luni si o saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Daca se poate, NU dati copilului suzeta.De ce ?Medicul pediatru mi-a spus:
1-Afecteaza cresterea corecta a dintisorilor.
2-Frecand limbuta de cauciuc(fie el si silicon),dauneaza papilelor gustative.
3-Inghite aer(balonandu-l)
4-Daca totusi ii dati suzeta,stiti ce greu se desvata de ea?(am vazut copii in varsta de trei ani,care stateau cu suzeta in gura).
Personal sunt impotriva folosirii suzetei(ca alternativa la ce...?)
Pe curand,Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

in prezent Adi are MAM din silicon.

dintii i-au iesit drepti si in ordine, incetul cu incetul se dezvata de ea.

i-am dat suzeta pentru ca mi-a fost teama sa nu isi suga degetul. e drept ca sunt destul de caraghiosi copiii de 3 ani cu suzeta (ea are acum 1 an si 5 luni), dar sunt de-a dreptul tragici copiii de 7-8 ani care inca isi mai sug degetul. (am avut ocazia sa cunosc doua persoane). pentru ca de suzeta mai scapi, dar degetul il ai o viata cu tine...

Adriana vroia sa suga tot, unica perioada cand nu i-am dat suzeta a fost pe la 2 luni, cand se lenevea la supt si am tinut-o cateva zile numai cu tzitzi in gura, aproape non-stop, pana a inceput sa suga iar bine.

Adi cea mare+ Adi cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Si noi tot MAM folosim si nu mai scapam odata de ea!!!!
Nu-i da copilului suzeta dac anu are nevoie ca...patiti ca noi! Vine la mine, se uita in ochii mei si imi zice "just a bit!" (numai un pic) si...i-o dau un pic ca altfel e jale mare, o boceste pina nu mai poate!
Si e fetita mare deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Foloseste-o numai daca ai neaparata nevoie! Raducu nu se culca fara suzeta si am incercat in timpul somnului sa o inlocuiesc cu una chico si a facut diferentza. Asta e daca o vrea p-aia! Ma si e una asa de urata la forma........

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput