suzeta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Cel mai bine e sa incerci mai intii cu suzete ortodontice. Puiutzul va alege daca vrea suzeta sau vrea sa isi suga degetelele. Si oricit de urit ar arata un copilas cu suzeta in guritza, mai rau arata unul care isi suge degetul. Noi am reusit sa scapam de suzeta Andreei careia ii spunea "mama") la 2 ani, cind i-am spus ca s-a topit suzeta de cit a supt la ea, la fel ca o bomboana. Spre surprinderea noastra, de unde inainte facea un scandal monstru atunci cind nu o gasea, a parut sa inteleaga si nu a mai tipat dupa ea. Dar cind se uita la pozele de cind era mica ne arata cu nostalgie "mama".
Poate ar fi interesant sa ne povesteasca mamele cu copii care isi sug degetelele cum ii conving sa renunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Suzeta e alternativa la suptul degetelelor. Daca suzeta o poti taia, o poti arunca sau ascunde nu acelasi lucru poti face cu manutele. Asa ca mai bine d-na Suzi decat degetelul.
Vlad are 7 luni, i-am dat suzeta la 2 saptamani si n-am observat sa se fi balonat vreodata, nici altceva n-a patit de la ea. E adevarat ca pare un ajutor pt.parinti si nici nu trebuie sa-i bagi suzeta in gurita ori de cate ori vrei sa scapi de bebe, dar acum cand ii dau dintisorii si-o tine singurel si si-o freaca de gingii. Si folosim Nuk ca sunt ortodontice.

Maria si Vlad

Mergi la inceput