Oligospermie(4) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 11
diciu spune:
vai M Oana..cum as indrazni sa-l intreb asa ceva?..sa-si puna sufletul pe tava aici?...
M Oana spune:
Adevarul e ca la ce mancatoare de suflete suntem... Mai ales de barbati sufletisti!!!
Deci, Greuceanule, 

...
Natasha71 spune:
OANA, nu e bine deloc, mi-a scazut temperatura rau de tot, ceea ce inseamna ca ziua 1 e aproape... Parca valoarea de acum a termometrului arata si nivelul moralului meu, care e foarte scazut.
Iepurila, si eu am sperat pana acum... Am sperat mult luna asta, de fapt de fiecare data sper, mi se pare mereu ca sunt foarte-foarte aproape, dar asta e situatia, o iau de la capat, caruselul se invarte...
Asteptam si eu intrebarea ta , Greuceanu, chiar daca era off topic, poate a cazut netul la tine sau poate te-ai razgandit.
Hai ca nu vreau sa va intristez prea tare, oricum de maine fac iar planuri, asa ca: multa bafta
celor care sunt acum pe 'creasta valului' adica la ovulatie! Sa se conceapa acum micile genii atat de asteptate! Sau cum se spune 'toamna se numara bobocii'.
AYSHA 2 spune:
Buna dimineata, oligospermisti !Cum stati cu productia de
? Cine sparge gheata luna asta ? Cine da mai mult, haideti, nu va sfiiti, poftiti in fata !
Greuceanu, n-am inteles atitudinea ta Mai intai arunci o kestie pe piata, fetele asteapta si tu ??? Mai bine ne-ai spune cum stai tu cu spermograma, ca noi ne-am spovedit pana acum
Va pup pe toti
marrina spune:
greuceanule Cand sa-mi treaca spaima...ma sperii iar cu intrebari pe care nu le mai pui?
Titelu cred ca nu s-a intors inca de la Baile Felix. Dar vine el sigur cu detalii ca-i prea mare succesul ca sa nu ni-l impartaseasca cu detalii
AYSHA 2 spune:
Oameni buni, eu nu am chef de treba si ma tooooot fatzai pe DC Hai ca am o Intrebare intrebatoare, probabil ca ati auzit de faza asta si voi:
So, sotul meu are 20 mil, motilitate 40%, diagnostic pus de Matei :oligoastenozoospermie moderata. Buuun toti dr. gineco la care am fost, inclusiv Matei, au spus ca avem sanse de a avea BB prin IUI (daca ne grabim), chiar si natural cu putin noroc !!!!Voi ce credeti, sunt realiste aprecierile lor, chiar se poate asa ceva ?, sau doar lucreaza ei la moralul nostru ?
flavia ramona spune:
Aysha, suntem in aceeasi situatie ca si tine, poate chiar mai rau, adica nr. e de 12 mil. Noi la dr am fost in Ungaria si toti medicii ne-au spus ca avem sanse la IUI, am si inceput o inseminare din pacate intrerupta. Dr ne-a spus ca se pune problema FIV sub 5 mil si cu motilitate f redusa. Eu stiu pe cineva care a facut cu dr meu si cam cu aceleasi valori care a reusit inseminarea din prima, din pacate a pierdut sarcina in primele saptamani. Deci se poate. Eu asta astept sa vad daca rezultatul sotzului meu e mai bun si daca nu in septembrie sau cel mai probabil octombrie fac IUI.
Nici eu nu am chef de lucru.
pozici
diciu spune:
pai eu cred ca ei au dreptate...cu 20 mil....si o motilitate buna se poate ramane si natural...daia v-a zis "cu putin noroc"...si nr e important....dar si mobilitatea!!...vorba aia..."putin dar buni"...
acuma depinde si cat timp mai aveti voi la dispozitie....ma refer la varsta....pentru ca se pot face si niste tratamente naturiste care mai cresc si nr si mobilitatea....si poate ca si spermograma a fost facuta in conditii de stres...etc...si poate de fapt rezultatul e mai bun...
nu va descurajati....nu stati foarte rau...
daca noi cu 100 000 si mobilitate 20 %..mai speram....
asa ca....succes!!!!!

AYSHA 2 spune:
Sa dea Dumenzeu, fetelor, sa fie asa cum spuneti voi
Oana, am citit la "hiperprolactinemie" si deja imi tremura picioarele ca tb. sa facem si noi analiza asta in curand 
thea_m spune:
Greuceanu, Iepurila, Oana multumesc pentru gandurile bune!
Natasha ridica privirea si zambeste, chiar daca nu prea ai chef acum, si maine va fi mai bine! Asta ca sa nu spun luna viitoare, dar treci tu si peste asta ca noi suntem aici, sa te sustinem.
Salutari voua, tuturor!
Teodora
Poze