haine pentru gravidutze
reintroduc un subiect care s-a pierdut din cauza hackerului.
am fost weekendul celalalt (6-7 august) la cluj si am gasit un magazin cu preturi mai mici decat in bucuresti - Toria B. Este undeva in stanga pietei Mihai Viteazul (cred ca pe strada I.P. Voinesti -scuze nu prea stau bine cu orientarea in spatiu - in cluj nu m-am raracit pentru ca m-am ghidat dupa vitrine). Oricum, magazinul era in dreptul unei statii de autobuz.
vanzatoarea are si ea o fetita (era cu ea acolo) si a fost f. serviabila.
eu mi-am luat pantaloni negri cu 650.000, in timp ce in bucuresti cei mai ieftini i-am vazut la Rococo cu 800.
oricum, pentru bucurestencele interesate - Toria B. va fi si la Baby Expo, in septembrie, dar nu stiu la ce stand (zicea ca undeva in spate).
Felicia
+ Ilinca Teodora
24 W+
Raspunsuri
Cris Ciurea spune:
Eu tot de la Baby Expo mi-am luat haine de graviduta (cel din primavara), la Rococo erau numai haine de „babe gravide“. Si multe hainute le-am cumparat de la o prietena care mergea in Turcia (superbe hainele). La noi nu se vand cu anii hainele de gravi. Ori sunt enorm de scumpe ori sunt demodate. Greu a fost! Acum a trecut! Am nascut! 
Pinacolada spune:
Salute!
Va fi Baby expo in luna septembrie?
Super!
Haine dragute, dar destul de scumpe se gasesc la magazinul ML de pe Calea Mosilor!
Astept vesti despre Baby expo!
Salutam!
+30
Pinacolada
toanca spune:
Din cate am inteles, haine pentru gravidute sa gasesc si in magaziunul Victoriei, la et. 3.
Dar, nu stiu nici cum sunt, nici ce pret au; mi-a spus si mie azi o colega.
Eu am fost la magazinul de pe Calea Dorobanti, dar nu am ramas chiar impresionata........
Mi-am luat o fusta, o bluza si o rochie ca nu am avut incotro, dar se putea si mai bine....
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
felicia74 spune:
cred ca baby expo va fi la sala polivalenta in perioada 23-25 septembrie (am aflat dintr-o revista pentru mamici).
mai multe informatii la www.babyexpo.ro.
Felicia + Ilinca Teodora 24+
Pinacolada spune:
Felicia-mercic pentru raspuns!
m-am uitat pe site, merita vazut!
numai bine!
+30
Pinacolada
Bee spune:
Eu am fost la MotherCare pe Dorobanti si nu m-a impresionat nimic altceva decat pretzurile! Singurele lucruri rezonabile erau sutienele si costumele de baie. In rest pretzuri enorme si haine urate.
In schimb mi-am luat salopeta de blugi, elastica, cu doua randuri de nasturi din Sir, ci 1mil 200 si sunt fff multzumita de ea! Si nu pot sa va spun ce rochitze dragutze si pantaloni de gravidutze am vazut acolo! pacat ca trece vara si la rochitze nu are sens sa ma mai arunc! Si cam totul era intre 800 si 1.200.
toanca spune:
Bee din SIR cel de la pasajul Lujerului?
Au un magazin special cu faine de gravidute sau trebuie cautat pe la toate standurile?
Toanca si bebe Matei 18+
Giova spune:
Poate voi, cele din Bucuresti aveti de unde alege.
Aici in Timisoara, 2 magazine am vazut, in unul nu am intrat ca nu avea rost, iar in celalalt haine dragute dar inca de vara. Astept sa apara cele de toamna-iarna.
In schimb am primit o pereche de pantaloni din Canada de la o prietena, super misto si moderni, de catifea. Mai mult ca sigur cu aia voi umbla toata toamna si iarna.
Deocamdata imi mai sunt buni pantalonii mei, numai ca sunt cu burtica la vedere.
poze
gio
si bb 19+
toanca spune:
Giova inseamna ca esti o fericita din moment ce iti mai vin bine pantalonii; si mie mi-ar veni, dar nu mai pot sa ma inchid la fermoar sau la nasturi; deci, nu-i mai pot purta
Toanca si bebe Matei 18+
Bee spune:
Toanca e un magazinash mic mic la parterul complexului (ala de la Lujerului). Eu il shtiam de cand nu eram insarcinata si bantuiam prin zona. Si mai stiu unul cu pretzuri rezonabile pe laanga Biserica Sf Gheorghe, unde am auzit ca fac si pe comanda, dar dupa modelele lor. Acolo nu am fost sa vad ce au.