Naturiste si Homeopate (11)
Raspunsuri - Pagina 15
uoana spune:
Buna dimineata fetelor dragutelor,
am fost la dr. Teleianu si mi-a lasat o impresie fff buna. Extraordinar de dragut si foarte atent cu pacientii si mai important este faptul ca stie cu ce se mananca homeopatia. Mi-a pus cateva intrebari specifice, dupa care mi-a dat tratamentul care este format dintr-o schema si mai multe pastilute decat mi-a dat dr. Ivanuta. Nu mi-a interzis cafeaua sau anumite alimente, singurul lucru de care a zis sa a feresc este menta. Oricum ceea ce nu mi-a placut a fost faptul ca dr. Ivanuta nu mi-a dat tratamentul corect si nu trebuia sa il iau dizolvat in apa.
Nu vreau sa va descurajez, eu doar vreau sa va spun o alta parere.
Va pup
ALINAR spune:
Buna dimineata ,
Vreau sa va intreb daca cineva a folosit TRAUMEL , am inteles ca este recomandat pentru tratarea infectiilor genitale .
marrina spune:
Buna dragelor mele naturiste si homeopate desi la capitolul asta e tare liniste in ultima vreme.
Eu sunt in z18 si ma cam plictiseste asteptarea asta pana la ziua in care urmeaza sa vina "kestia". Si de-aia sunt si putin abatuta ca nu stiu cat de mult sa sper... Sa va zic a cata luna sper...Nu vreau sa va demoralizez asa ca... Ce bine...sau ce rau ar fi sa stiu deja rezultatul pe care il astept in fiecare luna.
Tratamentul naturist il continui cu elan. Caut acum Zn de 10/15mg (nu de Walmark) prin farmacii si nu gasesc. Pentru sotul meu. Stie cineva un site pe care pot sa comand si sa-l primesc la pretul afisat? N-am mai comandat nimic si nu vreau sa ma ard din prima.
auricass Astept vesti despre cum merge reluarea tratamentului. Ai deja o luna, nu? Cu Septovagul te-ai lamurit?
marrina spune:
ALINAR Am cautat date despre produsul TRAUMEL dar n-am gasit numai in germana. Da-ne mai multe amanunte despre el. Ce contine? Cine ti l-a recomandat?
ALINAR spune:
Am mers la un medic homeopat - deoarece am niste scurgeri care ma supara de vreo 2 ani si desi le-am tratat cu fel si fel de ovule si pastile nu mi-am revenit . Mi l-a recomandat - ovule 1 /zi - 10 zile
ChrisChris spune:
marrina draga - asteptarea kestiei e super nashpa cred pt toata lumea; eu cel putin am o depresie in fiecare luna
. Eu sunt in ziua 13, am facut test de ovulatie , a iesit negativ (le-am luat pe alea chinezesti de la Europh ca altele n-am gasit). Sper ca totusi sa nu trec de ovulatie si sa iau plasa la monitorizare - as vrea sa stiu cand urmeaza sa ovulez si sa ma duc la monitorizare chiar in ziua respectiva ca sa stiu sigur ce dimensiune au foliculii mei. Nu-mi permit monitorizare mai multe zile la rand, asa ca ...
De Zn nu stiu ca noi nu luam.
Mishulina spune:
Dragele mele va astept la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56334" target="_blank">Capitolul 12 optimiste si cu vestii bune!
Ina