iau mercilon de un an si jumatate.ciclul mi-a fost foarte regulat, adica termin folia luni iar joi, cel tarziu vineri, incepe sangerarea.eee, de data asta nu a mai fost la fel.ma ingrijoreaza asta.e duminica seara deja si nici un semn!ma tot intreb ce ar fi putut sa imi provoace intarzierea asta cam anormala, zic eu.am luat pastile cu extract de urica si orungal.oare vreunul din medicamentele astea sa dea un astfel de efect?totusi in prospecte nu scrie...
acum doua saptamani mi-am facut analizele de sange si urcina.am VSH-ul marit-ceea ce inseamna ca,undeva, exista o infectie;urina e ok.
oare ce am?nici nu stiu de unde sa incep...cat sa mai astept sa imi vina ciclul?sa nu mai astept deloc?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Fata frumoasa,
VSH arata in general ca este / sau a fost undeva un proces inflamator...... adica arata ca organismul tau lupta contra unei agresiuni, iar acum tu vezi efectele acelei lupte care poate fi de ieri sau de mai multe saptamani.....
Parerea mea este ca atat cresterea VSH-ului cat si intarzierea ciclului menstrual este data de o posibila infecte, cel mai probabil virala (fara a fi “tata-Omidu” banuiesc un atac cu enterovirus care e “la moda acum”) care a afectat direct sau indirect prin mecanisme imunologice si sistemul tau endocrin......
Eu iti recomand sa te linistesti, sa respiri adanc, sa te bucuri de vacanta....... si sa zambesti – cred ca maine sau poimaine o sa ne spui ca totul a revenit la normal.
Astept sa ne scrii....
Iar pana atunci,
O zi superba iti doresc si tie si celor dragi sufletului tau
.
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT