Aspirante optimiste (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cami, stai linistita, drum bun si vacanta placuta pt cand pleci.Las ca nu o sa se intample nimic, nu am cazut eu cu Taromurile noastre, asa ca......
uite la de mine

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu plec pe 21, in Evia...
Dar stai linistita cu accidentele, ca daca ti-e scris sa se intample, se intampla si pe strada, cand te duci la...piata :)) asa ca nu e cazul sa iti faci pb cu avionul:)) distractie placuta si sa aveti soare!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani pentru cei care au sarbatorit ziua de nastere sau onomastica !
Sunt intarziata pentru ca ieri am fost la manastirea Nicula unde am dus si listuta noastra.M-am inchinat si la icoana facatoare de minuni si a fost divin .Merita sa mergeti ca e minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asi, ce minunat ca ai ajuns acolo. Ai facut poze????
Sa dea Dumnezeu sa ne asculte ruga.
As vrea si eu sa ajung acolo...am intzeles ca e asa cum spui tu, adica: divin!!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase, io sunt in program intens de destresare, in timpul saptamanii sunt in turneu pe la rude (aaaa... si ca sa ma spal ca suntem in revizie, deci profund interesata, da?! va rog!) si in we-uri in turneu pe la targuri, mare, orinde vad cu okii mei si ai corsei bineinteles cu al meu 'epuras, pana acum am reusit sa pacalesc diferite persoane ca sa stea cu mama, biata de ea nu o sa ma mai stie, ESTE VARA, unul din anotimpurile mele preferate, ie asa misto afara, ca as sta desculta in parc!

ve pup pe botik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Asi, ce minunat ca ai ajuns acolo. Ai facut poze????
Sa dea Dumnezeu sa ne asculte ruga.
As vrea si eu sa ajung acolo...am intzeles ca e asa cum spui tu, adica: divin!!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Nu nu am facut poze pentru ca nu era voie sa faci poze in biserica.
Am vrut la un moment dat sa fac poze dar apoi am uitat.Dar merita mers ca e extarordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

asi iti multumim ca ai dus listutza la biserica...
fie ca Dumnezeu sa ne aibe in paza lui acolo si sa ne dea copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Anca mai ai simptomele acelea pe care le-ai descris zilele trecute sau esti mai bine? Oricum sa mergi la dr., e mai bine.
Asi pentru tine.
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Madana, Crinuta le mai am.
Nu am ajuns, inca la dr. Astept sa-mi vina ciclu si pe urma.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

asi, nu stiu daca apaream si eu pe listuta cand ai dus-o dar ai facut un lucru minunat. Multi pentru tine.
anca sper sa fie totul ok.

O seara placuta fetelor si spor la facut bb.

:Dana

Mergi la inceput