Aspirante optimiste (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asi am ramas in urma si nu stiu daca ai povestit ce ti-a zis preotul la care ai dus listuta mai inainte. Ce ti-a mai zis pe langa rugaciunea rozarului? Asta daca poti povesti.
Eu nu am auzit pana acum de rugaciunea rozarului, ce este?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Tumpi m-ai cam speriat cu Taromul...Noi plecam vineri cu Tarom-ul la Munchen si sper sa n-avem evenimente neplacute...ma rog ca daca are sa avem ... noi nu prea are sa mai stim...

la toate fetele.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Multumesc, diciu!

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana aici ai Rozarul:

http://rugaciune.20m.com/Rozarul.htm

www.greek-catholic.ro/spiritualitate/rugaciuni/rozar.asp
E o rugaciune catolica si probabil de aceea nu ai auzit de ea.Se face pe acel sirag de margele care sunt grupate cate 10 si despartite de cate o margeluta.La capatul siragului sunt 5 margele si o cruce(arata cam asa*-***-* ).Daca gasesc o poza ti-o trimit.

Preotul mi-a zis ca de fiecare data cand cerem ceva sa spunem mai intai "Faca-se voia Ta Doamne!" si apoi sa spunem ce dorim sa se implineasca.A mai zis ca fiecare dintre noi(pe cat e posibil) sa duca lista la o biserica sau manastire.Apoi mi-a zis ca daca suntem asa de multe care vrem acelasi lucru sa ne rugam impreuna.
Chiar asta vroiam sa va propun si eu.De maine as dori sa incep sa citesc timp de 40 de zile Rozarul si Acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana.Daca mai doreste cineva(si ne adunam cel putin 5 fete) putem sa citim Acatistul si o decada din Rozar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asi eu vreau. Ti-am trimis e-mail. Dar eu nu am acele margele. Daca vrei, pot fi eu una din fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

aaaa, m-am prins acu' alea de le zicem matanii:))) ar fi trebuit sa ma duca mintea mai devreme ca in engleza le zice "rosary".
multumaxim de raspuns

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu stiu daca le zice matanii.Pe la noi ii zice Rozar.Poate stiu alte fete sa te lamureasca mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetele care plecati cu avionul (Cami te tii de prostioare, tu) nu va mai faceti griji! Se stie doar ca cele mai mici sanse de accident sunt la zborul cu avionul comparativ cu accidentele de circulatie. Asa ca va rog sa va bucurati de vacanta care va asteapta si totul o sa fie bine. Si eu prima oara cind ma venit acasa si am vazut la ce altitudine suntem si mai ales care era temperatura de afara (-57 C!) m-am gndit ca asta e, daca e sa se intimple ceva sigur nu sunt sanse de supravietuire ca la temperatura aia te duci rapid! Cred ca am vazut prea multe filme cu accidente de avion, de fapt erau filmele preferate

Asi, iti multumesc si eu ca ai dus listutza. Sa ne asculte Dumnezeu ruga si sa ne dea la fiecare ce ne dorim, daca asa vrea El. Unde e minastirea Nicula?

la toate fetele "aspirante"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pis,stai linistita cu Taromul, poate confirma si Anca gogosar,am zburat de 4 ori cu ei si uite-ma ca-s intreaga.Poate la cap imi lipseste ceva dar in rest am doua maini, dpua picioare, fetele pot confirma .Ai sa vezi ca nici nu ai sa-ti dai seama cand ajungi la Munchen.Mie una imi place sa stau la fereastra si mai ales daca zbor ziua imi place sa fac poze din avion.Ador sa vad lumea privita din avion.
Stai mult la MU?vezi ca e vremea cm naspa, de ieri tot ploua acolo, ai grija ce haine iti iei.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Tumpi m-ai linistit... Este prima oara cand merg cu Tarom-ul, am mai zburat dar cu Swissair si Austriairlines...
La Munchen stam 4 zile, mergem la botezul nepotelului meu (sambata Stefan-Alexander va implini onorabila varsta de 50 de zile) si deja cumnata-mea mi-a spus ca sunt 13-15 grade si sa vin corespunzator echipata, nu .
Asa ca sambata voi legana un bebelus...chiar daca nu al meu...dar speranta moare ultima...

si pentru toate aspirantele .

Pis

PS: Am sa fac poze si daca vreti vi-l arat si voua pe bebe...poate mai prindem ceva curaj...

Mergi la inceput