Aspirante optimiste (149)
Raspunsuri - Pagina 5
gogosar spune:
Ancutza, nu ai mai spus, sau nu am mai citit eu: ce ai facut cu durerile pe care le aveai zilele trecute?
Ai fost la doctor?
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
Anca Wish spune:
Gogo, n-am ajuns la dr. Dar trebuie sa ajung. Si nodulii de la sani, s-au inflamat din nou. Eii..o sa fie bine.
Cami30, na! Un
. Te-ai molipsit???
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
Buna ziua si de la mine cu intarziere.
toate fetele.
Ancuta W ia sa ma iei si pe mine la dr ca tot zic ca merg si nu mai ajung si poate asa cu tine imi fac o lecuta de timp.
Spor la munci si la facut bb.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Madana spune:
Buna fetelor dragutelor,
Tumpi multumesc pentru ca m-ai trecut si pe mine pe lista, ma simt putin mai bine.
Anca sunt si eu pe aici. Eram curioasa, n-ai mai spus nimic de arsurile pe care le simteai. Ai fost la dr.?
Andicu capul sus, sunt convinsa ca intr-o zi o sa te uiti la ingerasul tau stiind ca a meritat toate eforturile.
ingeras26a si eu am o mama cu care ma inteleg extraordinar si o sora "cea mai buna prietena" si totusi uneori tot nu pot vorbi cu ele, tot voi intelegeti cel mai bine.
Va pup fetele
, astept sa vad cine da tonul la 
.

:Dana
cami30 spune:
Plec in Grecia cu Boeing 737!!! OAre sa-mi fac testamentul?
Si unde mai pui ca abia in octombrie pot sa merg pentru monitorizari si laparo. Oare mai apuc sa mi se spuna adevarul?
cami
diciu spune:
cami30..mergi linistita....nu se va intampla nimic...va fi bine....
probabilitatea sa se mai intample ceva..cu acelasi tip de aparat...tot in grecia...e nula...
succes in tot ce ai de facut!!!!!!!
cami30 spune:
27 august Creta. Ma rog nu stiu sigur daca e chiar 737 dar stiu ca pe chartere cam astea sunt boeing-urile folosite!!
Si unde mai pui ca a fost dorinta sotzului, care a vrut si el sa se "dea" cu avionul ( prima data in viata). Mie nu mi-e frica, sunt mare fan al sporturilor extreme dar el....
cami