Aspirante optimiste (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare...eu as scrie...dar azi nu sunt asa optimista....
nu ne merg bine naturistele...sotul meu nu are vlaga....eu sunt stresata la servici...
dar si maine e o zi...
continuam...si nu cedam!!!
va pup pe toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Ancutza mea iubita eu sunt aici, ca nu am cu cine presta deocamdata chiar daca as vrea.
dar cred ca celelalte fete lucreaza la bebe si ziua ca dca noapte nu se prinde....Unde sunteti fetelor?
sau sunteti dupa cheful de ieri?

Diciu, fii optimista draguta, ca sigur va fi bine si pt noi.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ziua buna si de la mine.
Nici eu nu stau prea bine cu "pisicul" azi. De ieri sunt inconjurata de gravidutze care au nascut sau stau sa nasca,si iesind la o plimbare m-a lovit dintr-o data cat de multe sunt "burticoase". Stiu ca nu spun nimic nou,dar in optimismul meu dus la extrem (ca altfel nu reusesc sa mi-l pastrez)incepusem sa nu le mai vad in felul acesta....si m-a lovit deodata iar,si culmea! mi se umplu ochii de lacrimi si fac eforturi sa m-ascund sa nu ma vada sotul (ca i-a ajuns cate bocete a vazut in ultimele luni)si parca ma doare inima...
Off, gata, nu va mai intristez si daca am facut-o deja!cred ca a venit si randul meu sa cad in "butoi".

Sper c-ati petrecut bine ieri pe la Marii si Marini!o zi usoara va urez azi,ca sa va odihniti ptr ieri,si sa mai dati cate-un semn pe-aici.

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Andicu, toate trecem prin asta, la un moment dat. Ni se pare totul fara iesire.
Stii? Eu cateodata credeam ca e nedrept ca femeile sa ramana gravide fara sa faca vreun tratament. Ma bucuram doar pentru cele care obtineau o sarcina dupa ani si ani de tratamente.
Dar..nu e corect. Fiecare cu norocul lui.
Cand a decedat mama mea, primul gand a fost ca nu a apucat sa-si vada nepotul inainte.
Dar ce pot sa fac???
Asa ca, haideti sa fim optimiste si sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatoase. Bebe va veni cand va vrea Doamne -Doamne.
Pup fata ca sa nu mai fie suparata.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andicuuuu, stii ca butoiul s-a spart? nu a mai ramas nimic din el...sterge-ti ochisorii si ia-o de la inceput...eu am petrecut we cu 2 gravi care sunt in luna a 9-a ambele, si-mi sunt prietene / cunostinte, iar una dintre ele are 26 de ani si mai are o dulceata de fetita de 2 anisori :)) cum crezi ca m-am simtit sau ma simt sa vad ca la semafor stau 10 oameni: 4 femei si un barbat, fiecare cu caruciorul in fata si cu bb in el, sau ca la mine pe palier sunt 4 apartamente si in 3 dintre ele sunt copii cu varsta cuprinsa intre 1 luna si 1 an??
NU ESTI SINGURAAA! si eu plang cand vad si nu pot intelege oricat m-as chinui!

Te pupacesc dulce, dulce si sa stii ca iat mi s-au umplut ochii de lacrimi!

Ingeras

Mergi la inceput

thanks gogosar..

asa e fetelor...bebe vine cand vrea Dumnezeu...si pe fiecare incearca mai mult sau mai putin...desi eu vad criteriile dupa care sunt incercate femeile...nu foarte drepte...

va pup pe toate......si sa fim optimiste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Asa este fetelor, si va multumesc! stiu ca nu sunt singura si ca toate suntem in aceeasi situatie,doar ca acasa nu pot sa spun ce v-am spus voua,simt nevoia sa-mi eliberez sufletul ,iar daca o fac la maica-mea sau la al meu sot, nu stiu de ce, dar nu primesc alinarea pe care o gasesc aici!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

te inteleg andicu..idem si pentru mine...eu cu mama nu prea vorbesc de kestii dastea..iar cu sotul meu e greu...e foarte comod...isi doreste copii...da sa vina de la sine....altfel viseaza numai calculatoare...ma sustine insa...dar nu din suflet ci din ca asa trebuie...
dar noi trebuie sa fim puternice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Nici eu nu prea ma exteriorizez acasa ca aici ref acest subiect...din fericire am o relatie excelenta cu mama, chiar pot vorbi orice cu ea...apoi mai este si sora mea, care mi-este cea mai buna prietena, chiar si tata, daca va vine sa credeti :)) si al meu baiat, desigur...dar deja am inceput sa nu le mai spun chiar tot, pt ca pana la urma sufera si ei...asa ca, la ce bun??!! ca suferinta nu se poate imparti :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Thx, Anca!
Eu sunt tare stresata in ultima vreme, mi se pare ca timpul trece prea repede si nu am timp sa le fac pe toate...
Stiti cumva estradiolul in a cata zi a CM se face?

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput