Aspirante optimiste (149)
Raspunsuri - Pagina 12
adar spune:
Sper din tot sufletul sa fie bine azi, e tot ce-mi doresc.
Doamne-Doamne stie asta, iar eu tare multa incredere mai am in el.
O sa va scriu maine exact ce si cum a fost.
Anca, la noi problemele s-au tinut lant.
Luati aminte si nu disperati.
Fetele "vechi" stiu cat eram de disperata in 2003 cand am aflat ca am toxoplasmoza. Cu asta a inceput totul. Am facut tratament, a fost bine, dar dupa un an am aflat ca aveam din nou (zicea celebrul dr. Fazakos de la TG, Mures!!!) si ca trebuia sa reluam impreuna tratamentul. AMANDOI !!!Am facut cercetari si impreuna cu dr. parazitolog din Sibiu, care e super doctor am ajuns la concluzia ca dr. Fazakas e putin tembel si alterat din cauza de varsta.
In fine, concluzia a aparut dupa ce dadusem sfoara in tara, dupa ce fusese tata in Germania dupa medicamente, etc. Eu, toxoplasmoza am tratat-o cu medicamente din Romania!!!
Asa, a urmat o perioada de liniste, apoi analize, am aflat ca la mine nu apare nici urma de ovulatie, apoi bomba: oligospermie la sotul...
Am zis...frate, oare cum ne-am fi intalnit noi asa bolnavi amandoi ?????
In fine, am primit o tona jumate de medicamente pe care trebuia sa le iau zilnic la ore fixe....bla, bla, bla.
A, sa nu uit, intre timp am facut si HSG si am crezut ca mor------
Si intr-o zi, m-am trezit, am ascuns termometrul si 99 % dintre medicamente si am zis ca eu nu mai pot, ca nu mai inghit nimic in afara de acid folic si vitamina E. Si asa am facut. Nu am mai luat temperaturi, medicamente, n-am vrut sa mai stiu de ele.
Acum cred cu adevarat ca toate nu-mi faceau decat rau. Era un mare stres pentru mine.
Ma rog in continuare la Dumnezeu. Asta am facut in tot acest timp. Si stiu, cred cu tarie ca doar el m-a ajutat. Ca nici un doctor nu poate face minuni. Doar Dumnezeu. Si daca pentru mine a existat un ingeras, il mai tin putin sa aiba grija de mine si de minunea mea, apoi ii dau drumul catre voi, pentru ca stiu ca intr-o zi, Trupa Aspirantelor Optimiste nu va mai exista. Vor exista doar mamici fericite si copii minunati.
Va sarut cu mare drag.
adar
Anca Wish spune:
Da, Adar. Mult chin si un binemeritat deznodamant. Felicitari, inca o data!!!!
anca...SIGUR intr-o zi

andicu spune:
O zi frumoasa tuturor!
Adar,sa dea Dumnezeu sa fii bine si bebelul tau la locul lui, multa sanatate si tot ce-ti doresti tu!se pare ca fara speranta,nu ajungem nicaieri!si fara Dumnezeu!se pare ca El stie mai bine cand e momentul pentru fiecare dintre noi!
Ancuta, du-te la doctor,n-o mai lungi!ce ti se intampla tie nu e normal;ori ai vreo infectie, ori vreo dereglare hormonala...
Multa sanatate si ai grija de tine!
Pup fetele optimiste!!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
asi spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Adar felicitari!Asta da veste! Iti odresc sarcina usoara!
Asi as incepe sa ma rog si eu. Se poate incepe in orice zi a saptamanii? Si se poate daca nu am acel rozar inca?
Nu margelutele conteaza ci rugaciunea.Da ,te poti ruga si fara ele.
Citeste cu atentie ce scrie la sfarsit,vei afla ce promite Fecioara Maria celor care spun Rozarul.
http://rugaciune.20m.com/Rozarul.htm
marrina spune:
diciu Trece-ma te rog si pe mine pe listuta ta. Te rog mult, mult 

Madana Casa noua si esti deprimata? Eu cand o-i vedea-o pe-a mea gata cred ca fac bebele pe loc. Sau, mai bine, de-aia o fac ca sa aiba el loc.
si pentru tine
MirelaV spune:
tumpiliciule, sa o scoti pe lulu75 de pe listuta de gravidute k a cam nascut!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
crinuta71 spune:
Adar e bine ca ne-ai scris povestea ta, cel putin pe mine ma faci sa mai sper ca se poate totusi intampla o minune. Sarcina usoara!
Anca nu mai amana. Mergi la dr., nu e deloc bine ce ti se intampla.
Asi multumesc de raspuns. As fi vrut sa incep sa ma rog de azi. Dar sunt trista si nu cred ca ma pot concentra la nimic. Am sunat la Cluj sa vad de analize. Si stii ce mi-au spus? Ca nu stiu daca mi le-au facut sau nu!
Sa sun maine dimineata pe la 8-9 sa vad daca le-au facut cumva (deci se poate sa nu mi le fi facut inca?!). Luni (cand trebuia sa le scot) mi-au spus ca sa sun joi-vineri. Acum iar ma amana. Nu mai stiu ce sa mai fac.
Va pup pe toate 

ingeras26a spune:
Adar, tareee frumoasa povestea ta...si se pare ca ai dreptate cu stresul, dar chiar ai cum sa nu te mai gandesti?!
Ingeras
ardit spune:
danuta nu sunt eu gravi ci adar cap de lista, dar merci de urari, ca o sa fiu si io gravi odat si odat, nu fetele?
madana aoleu, da tu faci colectie de le-ai adunat asa? pui, incet si cu rabdare o sa le rezolvi pe rand, ai incredere in tine!! in fond nici una dintre probleme nu este irezolvabila, nu? este bine ca voi sunteti bine si sanatosi ca sa le rezolvati, curaj, am trecut si eu prin colectii din astea, este foarte greu recunosc, dar se pot rezolva
ancule mama la doctor cu tine, probabil e o rana pe col, trebuie tratata
pup fetele frumoase, eu inca caut victime
sa stea cu mama in we sa pot sa plec, am gasit una sa stea o zi, in rest... se ofera cineva?
glumesc, nu ma bagati in seama, in rest sunt cu
pe cap asa ca rabdare si tutun, o veni minunea odat'!