Aspirante optimiste (149)
Raspunsuri - Pagina 13
cristabb spune:
tristete mare! a venit nesuferitul cu 7 zile intarziere
si totusi mi-e rusine de atata tristete cand va vad pe voi atat de curajoase. eu cu toate ca am ceva anisori, nu ma chinui de prea mult timp sa fac un bb si doar de vreo 3 luni am aflat cam care ar fi problemele.
este prima luna cand trebuie sa iau ovamit. ce i-mi spuneti de el?
spor la treaba
danutza_c spune:
Ardit, mi-e rusine! M-am ramolit de tot, ieri am scris pe fuga, printre tot felul de chestii care le-am avut de rezolvat la servici si nu mi-am dat seama si azi cind am citit din urma am vazut ce prostie am facut.

Dar poate e de bine, poate se ia la tine in felul asta. Iti odresc din suflet sa fii tu urmatoarea 
Asa acuma s-o dreg:
Adar, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi tu si bebeul tau! 
Pis spune:
Buna fetele, eu am intrat sa va spun ca plecam maine 4 zile la Munchen , asa ca ne "auzim" marti, cand poate ma invrednicesc sa pun si niste poze...
Pana atunci sa aveti un week-end placut, sa va relaxati , sa va "faceti de cap" si tot ce mai vreti voi...

Pis 
danutza_c spune:
Pis, zbor placut si sedere frumoasa la Munchen!
Abia astept sa vad pozele cind te intorci. 
CamiM spune:
Cristabb nu ai de ce sa iti fie rusine ca esti trista toate am trecut prin momente in care iluziile ne sunt spulberate dar nu uita ca vine si randul nostru!!
Uite iti trimit niste 

si 

Curaj si mergi inainte!!
adar spune:
Dragele mele...
E BINEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost ieri si am vazut ceva pe monitor: un sambure de om, mic (25mm), care e in uter, e viu, e sanatos si are 7 saptamani. imi pare rau ca nu poate face poze nenea dr. de pe ecograful lui ala de 1000 de ani, dar promit ca ma duc la un cabinet unde au eco de-ala destept, fac poza, o scanez si v-o arat. E minunat. Nu stiu daca va puteti imagina ce am simtit, care e senzatia...
Ei, senzatia a fost....ciudata la inceput, ca nenea dr. m-a pus sa beau 1 litru de apa, eu am baut 1,5 litri ca-s desteapta si cand am ajuns acolo, n-avea curent. Si am stat cu vezica plina O ORA SI JUMATATE
Anca Wish spune:
Ce ma bucur, Andreea
. Fugi repejor la mamici si tine-ne si pe noi la curent cu evolutia bebeu-lui tau. 
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
andreea, felicitari si ai gija de tine si de samburel.sarcina usoara.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
adar spune:
(Scuzati - am trimis prea repede msg. din greseala. Ma grabesc sa scriu tot.)
Asa, deci am stat de mi-a pocnit vezica, a venit curentul, apoi am vazut minunea. Sper sa fie bine, va rog din inima sa va rugati pentru puiul meu. Eu nu voi inceta niciodata sa ma rog pentru voi.
Si nu uitati, cu cat sunt mai multe suflete care se roaga pentru acelasi lucru, cu atat mai repede va fi auzita ruga de catre Dumnezeu.
Cu tristetea, ce sa zic....cristabb, nu intra in panica, toate am trecut prin asta. Unele mai "soft", altele mai "hard", ideea e ca trebuie sa te aduni si sa mergi mai departe. dar nu oricum, ci OPTIMISTA.
MI (MirelaV), iti multumesc puiule ca mai esti langa mine. E tare bine si frumos sa ai asa prieteni. Tu stii bine ca eu n-am incetat niciodata sa sper, nu ?
Dragelor, ce sa va zic. Inca am emotii, dar va sfatuiesc sa va traiti viata si altfel decat stand cu pumnul de pastile la cap si cu grafice de temperatura... Lasati totul sa vina de la sine. Eu cred cu putere ca veti reusi. Daca eu am reusit, nu imi fac probleme pentru voi. Veti reusi. nu uitati insa sa credeti in Dumnezeu si in puterea lui, iar el va va rasplati credinta.
Imi amintesc ca in 2003 (mirela trebuie sa stie), nu exista sarbatoare sa nu zicem ca vom fi gravidute. Ba trebuia sa ne aduca iepurasul bebe, ba mos craciun...
si uite, fetele au cam ajuns pe la gravidute. mai ramasesem eu, mirelav, si nu mai stiu cine mai era pe atunci. Acum eu plec, dar nu stiu daca va la fel de frumos la gravidute. Cat de urat era titlul, aici mi-a fost bine cu voi.
Sa va dea Dumnezeu bucuria mea, clipele mele de fericire de ieri, lacrimile din ochii mei... Sa aveti incredere fetelor, si sa nu disperati. Lasati prostiile, doctorii si babele nebune; iubiti si fiti fericite.
Ah, sa nu uit: nu, n-am putut sa ma rup definitiv de obsesia mea. Nu poti spune "gata, de azi nu ma mai gandesc la copil". Dar trebuie sa te gandesti altfel, doar cu inima, si sa lasi viata sa-si urmeze cursul firesc.
Haideti, ca eu sunt sigura ca veti reusi.
Va sarut cu drag, si ...
atat, ca eu oricum mai trec pe aici.
adar
tumpi spune:
Adar, multa grija de acum in colo cu puiutul tau.
asa cum ziceai si tu stresul e un factor important in conceperea unui bb.Eu una am lasat de mult graficele de temeraturi,da uneori ma mai gandesc, "uf azi e ziua 14-15, eu ovulez cam in ziua 17, hm, ia sa vedem ceva semne...."si totusi mi se pare un stres,dar...........incerc sa le las si pe astea, iar cand Dumnezeu va considera ca merit si sunt pregatita pt bb, atunci am sa-l am.Speranta nu am sa mi-o pierd niciodata si chiar vb cu cosmeticiana mea care ma intreba ce varsta am si ca-i place de mine ca nu renunt.Pai de ce as renunta?Nu asta e visul meu cel mai mare.Daca imi e dat sa am un bb la 40 de ani, asta e, voi asteptat pana atunci.Oricum mai devreme sau mai tarziu voi avea, asa cum fiecare dintre noi vom avea bb al nostru.
Pupici si sa auzim de cati mai multi bb-ei.
PS:odata asa spuneam, ca mosu sau iepurasus ne va duce bb,atmosfera era o alta, acum prea ne-am stresat cu toatele, e f greu nu zic, ca nu-i greu sa te gandesti numai la asta,dar fetele trebuie sa reusim

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta