Aspirante optimiste (149)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Adar, ce frumos ai scris, scumpa...
Multa sanatate si tie si puiutului de omulet pe care il porti in pantec :)) bucurati-va toti 3 de sarcina si sa fiti sanatosi!Te asteptam cu drag oricand, dar numai sa ne povestesti ce bine merge sarcina, ce nastere usoara ai avut si ce bb frumos si sanatos ai :))
Ia-ne si pe noi!!!
Pupicei multi, Ingeras
Madana spune:
ardit multumesc pentru incurajari, incerc si eu sa sper ca perioada asta o sa treaca cat mai curand. Ieri ama aflat ca si bunicul meu este internat la Ploiesti. Asa ca din ce in ce mai bine. Cat depre casa, ce sa spun, m-am mutat deja de 3 saptamani (de la bloc la casa) si inca mai sunt cu toata mobila in mijlocul casei, pentru ca mai avem renovari de facut. Sunt deja foarte obosita si am senzatia ca nu se mai termina.
Nu e tocmai potrivit pentru a concepe un bb, nu?
pis sper sa ai o sedere placuta in Munchen si un zbor linistit. Astept sa vad pozele cand te intorci. Promit sa pun si eu cateva poze cand imi instalez calculatorul, deocamdata e in cutie.
adar ce sa zic iubia? esti ca o raza de soare pentru mine, in momentele astea. Parca te si vad 
Va pup pe toate 
:Dana
ardit spune:
buna fetele frumoase
adar ce frumos sa vezi samburelul! iti doresc sa creasca mare sanatos si frumos!
tumpilina lasa mama ca noi o sa fim mame eroine, o sa "ardem" neste copii asa vre-o 2-3 indiferent de varsta! ..si daca tu nu esti tinerica io ce sa mai zic pui?!?
ca sunt supertinerica, na! nu uita ca maika-mea m-a "facut" la 42 si nascut la 43, asa ca..?! ...si daca suntem tinere la suflet asta e singura chestie care conteaza!
pup fetele scumpe, io plec demeneatza la bran si sighisoara ca nu am gasit victima pentru azi, este uimitor cum se feresc aproape toti de mama, zici ca alzheimerul se ia!! ...a si mai vroiam sa va zic o cestiune: eu lucrez mult cu muncitori, cum acum nu mai este o problema financiara sa ramai gravida am multe gravidute mancale-ar mama pe ele ca tere frumoase sunt, este adevarat ca atunci cand esti gravida infloresti, dar altceva vreau sa va zic, medicii nu le recomanda nimic daca analizele sumare ies bine, nici vitamine, nici acid folic, nimic! este strigator la cer, astia sunt medici sau ce sunt?!
Anca Wish spune:
Ardit, plimbareatza noastra, distractie placuta si vreme super.
Ce stiti de Sorina? Si Vale a noastra pe unde o fi, ca dupa calculele mele, nu e in concediu.
anca...SIGUR intr-o zi

Madana spune:
ardit, sper sa ai un week-end frumos. Subscriu si eu pentru ce ai zis in legatura cu 2-3 
.
tumpi spune:
Anca, vale e la mare deja, m-am vazut eu cu ea joi sau vineri(nu mai stiu exact, ca mi-s batrana)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Kariris spune:
Salut fetele,
Adar FELICITARI pentru sarcina! Sa decurga fara probleme si sa te bucuri de un puiut sanatos, mancacios si frumos!
Fetelor mie mi-a trecut ciclul si azi o tai la mare...."in cantonament"; mai nasol e ca imi iau si cainele cu mine asa ca nu ma voi putea desfasura in voie... asta e! sper sa ne distram totusi.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si rodnic!
Madana spune:
lachione distractie placuta, si sper sa ai vreme frumoasa sa vi bronzata si cu bateriile incarcate.
asi spune:
la toate fetitele.
Sunt in ziua 14 sper sa avem un we fertil ca suntem in prima luna de branca si sa nu mai trebuiasca sa o iau ca e tare rea.
AncaW Sorina cred ca se tamponeza la Sovata.Parca asa zicea.Dar tu cand ai de gand sa mergi la doctor?Nu mai amana ca sa nu se agraveze chestia.Rushi de 3 ori intr-o luna nu e de bine...
Familia mea