Aspirante optimiste (149)
Raspunsuri - Pagina 10
asi spune:
quote:
Originally posted by Madana
Buna dimineata fetelor,
asi o sa incerc sa ma rog si eu in fiecare zi cu tine. O sa scot si eu lista si o sa o duc la o bisericuta.
Va pup pe toate si sper sa aveti o zicat mai buna.
:Dana
Madana cu cat suntem mai multe cu atat e mai puternica rugaciunea.
ingeras26a spune:
Adar, felicitari!!!! sigur ca iti tinem pumnii maine!
Venim si noi
dupa tine!
Pupicei si sarcina usoara!
Ingeras
Madana spune:
adar felitari
, cred ca esti in al 9-lea cer. Si noua ne-ai inveselit ziua si ne-ai dat sperante.
Te pup dulce si sper sa ai o sarcina usoara. Abia astept sa aud cand incepe sa dea cu piciorusele. Extraordinar mai ai o inimioara care bate.
pis, vacanta placuta
:Dana
crinuta71 spune:
Adar felicitari!
Asta da veste! Iti odresc sarcina usoara!

Asi as incepe sa ma rog si eu. Se poate incepe in orice zi a saptamanii? Si se poate daca nu am acel rozar inca? 
Anina_n spune:
Adar, felicitari ! 
Sa fie intr-un ceas bun !
Sanatate, sarcina usoara si bb sanatos ! ![]()
Nina
CamiM spune:
salut si de la mine la toata lumea!
Adar felicitari
!! sa ai parte de o sarcina super usoara si de un bebe sanatos!!
Deci cine este urmatoarea care ne da vesti bune?
Noi suntem in perioada de
dupa care urmeaza iar doua saptamani
.
Cand am inceput sa avem probleme cu asigurarea asistenta doctorului ne-a spus ca ne vedem in toamna daca reusim sa luam alta asigurare mai buna... noi speram sa nu mai fie nevoie!! Poate luna asta daca tot am avut curaj sa scriu se intampla minunea!!
ardit spune:
adar iti doresc numai bine, sarcina usoara, bb frumos si sanatos, multa multa fericire si iti multumesc ca ai vegheat asupra noastra si ai creat subiectul asta super de frumos

thea_m spune:
Andreea felicitari din tot sufletul! Sa fii sanatoasa si tu si bb si taticul lui si sa va bucurati de minunea mica pe care o veti avea. O sarcina usoara iti doresc. Daca nr. 1 de pe lista a plecat inseamna ca incep sa se miste lucrurile mai repede. Sa de Domnul sa te urmam cat mai curand!
Salutari si voua, aspirante optimiste!
Teodora
Poze