Aspirante optimiste (149)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_alexia spune:
Felicitari, Andreea (Adar) !!!

Ma bucur tare mult ca ai reusit !
Sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi, si tu si samburelul mic, aveti grija de voi! 
Te asteptam in clubul de mamici de Sibiu, noi am ajuns in luna 5-6 deja (mamici de nov-dec), dar nu-i bai ![]()
Sa ai un bb sanatos, frumos si voios, sa va aduca numai bucurii!

MirelaV spune:
Adar, asta da veste iubita!!!!! iote cum mai apare speranta si in sufletelul unora care se chinuie demult tare.
sa ai grija de tine si sa iti vezi visul in brate sanatos si papacios. felicitari
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Pis spune:
Anca Gogosar multumesc pentru informatiile despre Tarom. Si colegii mei care sunt mai plimbareti mi-au spus acelasi lucru despre
de pe Tarom... Cand ma intorc am sa va spun cum am calatorit si petrecut. Multumesc
.
Pis 
asteryaro spune:
Adar, FELICITARI! Mereu am spus ca minunile sunt langa noi... Sa fiti sanatosi si bine pana la capat!
http://community.webshots.com/user/astery100
Pis spune:
Adar bravo, bravo,bravo...sa ai grija de samburel, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
In sfarsit se misca listuta asta, de pe 180 am trecut pe 179...este un pas inainte... asa ca haideti fetelor...cat mai multe liniute...

Pis 
gogosar spune:
ADAR, felicitari din toata inima.
Mi-au dat lacrimile, ma bucur sa vad cum capul listei pleaca la
.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
tumpi spune:
pis, intr-adevar
e zuperrrrr la Tarom,mancare in toata regula.de ex ultima companie cu care am zburat ne-au dat doar un sanwich,dar super si ala, mai ales ca am zburat noapte.
petrecere frumoasa si teasteptam cu poze.
Ps: pune si tu poze cu pisi a ta.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
andicu spune:
Salutari la toata lumea!
Adar, felicitari si sarcina usoara!
Poate ca dusul listutei la biserica de data asta are efect!!
Pis, vacanta placuta si vreme frumoasa!pot sa-ti spun si eu din proprie experienta ca sunt cea mai linistita cand zbor cu Tarom (si crede-ma le-am incercat cam pe toate!,cam de 4-5 ori pe an)!au servicii bune si se spune ca pilotii romani sunt printre cei mai buni(nu am avut parte de zguduieli la aterizare)!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
bety spune:
Din toata inima - felicitari Adar!
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe minunat!
cu drag, de la mine.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!!
Adar felicitari!! Sa fie bine pana la capat si sa-ti tii puiul sanatos in brate!!
Cu intarziere spun si eu La multi ani Mariilor si tot ce va doriti!!
Bine ati venit fetelor noi si sedere cat mai scurta pe listuta de aspirante!!
Eu dupa o pauza de DC pe care mi-am impus-o singura, ca prea eram dependenta de forum,am zis sa mai intru sa va mai dau si eu un semn de viata.
Am fost in concediu 10 zile si m-am tamponat cu namol la Techirghiol , unde a fost super bine si m-am simtit foarte bine cu tratamentul.Acum sunt cu rushii pe cap dar sunt optimista ca intr-un final toate problemele se vor rezolva intr-un fel sau altul.
Vineri plec in week-end la munte la Sinaia si sambata o sa merg la concert cu formatia Europe, sper sa fie frumos.Am mai luat si bilete pentru Grecia dar tocmai la sfarsitul lu'septembrie plec , ca nu am mai putut sa-mi iau concediu mai devreme.
Vara asta asa mi-am propus sa nu ma mai agit cu altceva ca tot degeaba si mi-am organizat numai plecari
.
M-a hotarasem si pentru a depune dosarul pentru adoptie dar a plecat socrul meu in voiaj si nu am putut sa-i spunem sa ne dea o declaratie notariala , ca noi stam in casa cumparata de socrii pe numele lor, si ne trebuie o declaratie de la ei cum ca sunt de acord sa adoptam, si am lasat-o deocamdata asa si asteptam sa vina peste 5-6 luni din voiaj, dar poate pana atunci s-o intampla vreo minune si raman insarcinata si n-o mai fi nevoie de declaratia aia de la ei.
Mi-a fost dor de voi dar a mi-a prins bine putina pauza.
Va pupic pe toate!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas