Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna la fete,
Catrinel, cred ca ai dreptate. Noi suntem mai productive pt ca in incercarea noastra de a avea un bebe intalnim multe obstacole si simtim nevoia sa vorbim despre ele. Asa gasim suportul necesar pt a merge mai departe. Cred ca mamicile care si-au vazut visul cu ochii acum sunt mai preocupate de aranjatul camerei pt bebe si de lucruri legate de el decat sa mai intre si sa mai vorbeasca pe forum.
Oricum la noi vei gasi mereu suportul de care ai nevoie.
Va pupicesc pe toate, sa aveti noapte buna si vorbim maine cand sper sa fiti in forma maxima.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mishulina, acu' sunt intr-o suuuper graba, dar m-a strafulgerat acu' cateva secunde, faptul ca scrii despre o surata cu numele Miro. Io cum sunt venita mai de curand in tabara voastra, nu prea apucai sa va cunosc pe toate, dar daca Miro e acelasi lucru cu Mirona, atunci am lasat toate muncile pe care le aveam, ca am un mesaj suuuper urgent si de bun simt de trimis catre Mirona. Daca e o confuzie, sa fie cu iertare....
Deci, daca Miro e Mirona care pe 15.07.2005 mi-a trimis multe ganduri de bine pe mail si chiar ma ajuta atunci sa-mi pun dracia aia de PM, io vreau sa-i multumesc fara intarziere pt gestul ei. Cu PM-ul inca nu m-am descurcat, ca nu mi-a stat capul la asta, dar daca ea e cea care mi-a sarit in ajutor, de-abia astept sa se intoarca, sa-i multumesc mai personal de-atat. As vrea sa-i intorc ajutorul in aceste momente grele prin care trece, dar in afara de faptul ca ma rog pt sanatatea si linistea ei sufleteasca si a celor dragi, sunt cam neputincioasa....
Mishule, fac confuzie sau sunt pe lungimea buna de unda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Mishule crede-ma ca va veni curand si ziua in care numai este nevoie sa trecem "muntele cu bolovanul in brate luna de luna", va veni si ziua in care in brate vom avea acea minune care o meritam cu toate, acea minune care se numeste si care desi se lasa asteptat atunci cand va veni totul va disparea, tot chinul cu tratamente...analize...interventii...durere...suferinta... atunci nimic nu ne va opri sa fim fericite....desi la mine sunt 10 ani de cand speram in aceasta minune, de cand sunt cu voi speranta creste de la o luna la alta , ma bucur pt.fiecare noua gravidutza care ne-a aratat ca Dumnezeu este cu noi desi a avut probleme mai mari sau mai mici...si ma incurajez totodata...si simt ca sunt aproape...atat de aproape si asta numai datorita voua pentru care va multumesc,si-i multumesc si sotului pt. ca v-a gasit si pt. ca sunt cu voi...daca nu erati voi cu siguranta in sufletul meu numai era nici urma de speranta ....
Cred ca m-a apucat nostalgia tineretii...
”Afara ploua ca si toamna,
Si-i urat...
Ma uit pe geam ca dupa tine...
Si-atat.
In mine toate amintirile te asteapta,
De-aceea mi-e privirea stranie si dreapta..."

Ingeras, tin pumnii sa fie de bine, avem nevoie de gravidutzeeee...pleaseeee
Miro, suntem alaturi de tine, condoleante...si te asteptam cu drag in mijlocul nostru...

Pentru toate

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma, cre' ca nu ma inselai, ca recitii e-mail-ul si surata Mirona, vaz ca s-a semnat Miro. Deci tu esti fata cea buna careia ca o nesimtita nu i-am multumit pret de o luna!!!???
Mai e o fata buna, pe nume Simona Teo, care mi-a scris pe 03.08.2005 un mail, cand sapam in Londra prin metrouri, dupa bombe, dar Simonei cred ca trebuie sa-i raspund pe mail, ca nu o vad prin partile astea.
Inca o data, toate gandurile mele de bine si sa ne auzim cat mai repede, ca ce-i mai frumos decat a fi impreuna la bine si la rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ingeras, vreau in primul rind sa iti raspund tie si sa iti spun ca testele astea au limitarile lor in sensul ca ele detecteaza hormonul beta HCG in urina incepind de la o anumita concentratie in sus. Cu cit testul e mai sensibil cu atit el detecteaza conc. mai mici ale hormonului in urina. Acuma eu nu stiu cum sunt testele de acasa dar aici mie doctorii mi-au spus ca inainte de 2 saptamini de INTIRZIERE, nu prea au cum sa iasa pozitive! Deci, 2 saptamini dupa ce trebuie sa iti vina CM. Stiu ca nu te incurajeaza prea mult treaba asta, stiu cum e sa faci obsesia testelor, crede-ma am trecut si eu prin chestia asta de citeva ori, ajungind in final la a nu mai face nici un test la ultimile intirzieri, asa ca nici macar nu stiu daca a fost ceva sau nu. Ca ce am simtit eu e alta treaba, mai mare incredere am in simturile mele. Si am mai vrut sa va spun ceva: mi-am facut si eu graficele pe FF si am fost cam dezumflata de ce mi-au spus, cu toate ca temperatura mea indica clar faptul ca am ovulat, testele de ovulatie au iesit pozitive, ei tot mi-au spus ca nu sunt semne de ovulatie, asa ca m-am suparat pe ei!

Mirona iubita, condoleante. Imi pare rau ca ai necajurile astea, dar te rog sa fii tare, trece, ai sa vezi. Uite, toate fetele se gindesc la tine si incercam s ate sustinem cit se poate.

Catty, imi pare rau ca nu te simti bine. Poate ar fi bine daca ai sta putin in pat, asa macar o zi? Daca poti.

Andicu, stiu cum e, si la mine e la fel: pe unde intorc capul vad cite o mamica cu un bebe in brate! Asta e ca un facut! Sa iti povestesc ceva: acum citiva ani, cind eram intr-o perioada tare proasta a vietii mele, ma despartisem de fostul, eram singura si imi era cumplit de greu (si ca si la tine, toata lumea ma intreba ce fac, vreau sa stau asa singura toata viata, sa-mi gasesc si eu pe cineva! de parca ma puteam duce la piata sa-mi cumpar vre-un gagiu!) cind ieseam pe strada vedeam numai perechi de indragostiti, super fericiti si eram cu lacrimile in ochi instantaneu. Imi venea sa nu mai ies pe strada si ajunsesem ca daca vedeam in departare o pereche, intorceam capul sau imi schimbam directia de mers numai sa nu mai dau cu ochii de ei!

Catrinel acuma trebuie s-o iei mai incetisor, asa ca pensionarii. Dar o sa-ti revii la o forma mai buna cind ai sa alergi dupa bebita! Ai grija de tine si sa va fie bine pe munte!

Diciu, de ce nu ne spui care sunt analizele, poate reusim sa te mai luminam, mai stiu cite ceva. Nu poti sa stai pina pe 7 oct! Ai facut si urocultura? Oricum la aia iti rezultatul abia in citeva zile. O sa-ti mai scriu pe mail, am primit si o sa-ti raspund.

Mishulina,

Princess, eu daca nu as fi gasit forumul in mod clar o luam razna sau il innebuneam pe al meu drag sotz de ma ducea el la nebuni! Asa vorbesc cu voi si ma duc acasa ca o floare

dulci la toate fetele carora nu le-am scris mai sus dar care imi sunt la fel de dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele,
Azi am repetat in sfarsit spermograma, este ceva mai buna dupa tratamentul naturist ( 22 mil. si 48% mobilitate ), fata de 15 mil. si 42% mobilitate. Motzul meu e incantat si azi m-a anuntat ca nu mai are Tribulus, de obicei eu sunt cea care are grija sa nu-i lipseasca medicamentele .
Sunt in z.4 CM si am comandat Dostinex dar nu l-am primit pana acum , deja trebuia sa-l incep de saptamana asta, oricum o sa i-au tinctura de coada soricelului pana atunci.
Ingeras, sper sa ne salvezi tu obrazul
Un pentru fiecare fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

danutza..da am luat rezultatele azi...maine iau si sumarul de urina si urocultura...a zis asistenta ca-s bune...si la unele care am inteles ce sunt am verificat pe net...insa celelalte sunt greu de insirat aici...e practic hemograma...si altele...si nici nu sunt asa importante...
m-am multumit ca a zis asistenta ca sunt bune...
in rest sunt ok...desi azi am avut o zi nu tocmai buna...un pesimist ciudat...da-mi trece mie...
acum sunt la sotul meu la servici...nu stau mult...
pupici...
si aveti grija de voi fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

VA PUPIC PE TOATE!!!
iertati-ma daca nu am mai scris nimic pe forum am cazut rau de tot in butoiul ala nenorocit saptamana trecuta.
Ieri a crescut progesteronul la limita normala si ma simt ceva mai bine.
Astazi a venit ziua cea mare voi face prima ecografie si pot vedea minunea.
Sunt ffff ametita cu tratamentul pe care il inghit zilnic,4capsule vaginal si 4 oral de UTROGESTAN plus la 4 zile o injectie de GRAVIDINONA pentru a tine sarcina.
Am sa va scriu mai mult dupa ce voi vedea pulsul lui bebe!!
Pupici
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Bafta multa,Ionica!Sa ne aduci vesti bune de la ecograf, ca mare nevoie avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
Ma simt la fel de rau ca si ieri. Aseara a plouat la noi de zicei ca e sfarsitul lumii, iar eu eram la ora 20.30 tot la munca. Am ajuns acasa uda pana la genunchi, si normal ca peste noapte m-am simtit mai rau. Doctorita mea nu este, nu cred ca ajung nici astazi sa iau trimitere si nu mai stiu ce sa mai fac.
Ingeras toate iti facem galerie, asa ca hai cu bebe.
Ionica, sa ne aduci vesti bune si sa fir intru-un ceas bun.
Motuzunica, ma bucur ca analizele au iesit bine. Poate da Dumnezeu si o sa fie bine luna asta sau cealalta.
Catrinel, incerca sa nu te obosesti prea mult. Trebuie sa ai mare grija de tine daca vrei un bebe sanatos.
Danutza_c multumesc frumos. O sa iti raspund pe mail.
Va pupicesc pe toate, si mai tarziu o sa va spun de ce m-am suparat aseara rau de tot si de ce am plans de nu am mai putut. Acum nu pot pt ca am un pic de treaba.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput