Diaspora: experiente
Raspunsuri - Pagina 4
narancea spune:
iar despre sexul meu ............. fetelor mai exista vre-o indoiala ca eu sunt baietzel ???????
ellaalba spune:
Tot ce-ti doreste inima ... ca la romani asa!
quote:
Originally posted by narancea
moldoveanco, nu piine si sare ne trebuie noua....... altceva ce mai ai pe-acolo ??????
narancea spune:
Roger is dead !!!!!!
Parintele Roger, fondatorul comunitatii ecumenice de la Taize, a fost ucis in timpul unei slujbe tinute in satul francez. Autoarea atacului cu cutitul este o romanca in varsta de 36 de ani, din Iasi. Vestea a bulversat lumea protestanta, catolica si ortodoxa deopotriva. Taize este locul de pelerinaj al multor tineri, inclusiv din Romania
alo Iasu ? ce facetzi mama, punetzi cutzitu pe oameni, se poate ? asa ceva........ hahahahaha cine mi-a zis mie ca moldovencele sunt periculoase rau........
ellaalba spune:
Mi-e rusine sa scot capul in lume!!!
De unde s-au strans in locul asta toate psihopatele si frustratele???? De unde sa tragem concluzia ca barbatii locului nu-si fac treaba de atatea femei o iau pe aratura????
Parca e mai ceva ca-n Sicilia mama in locul asta!!!
aschiutza spune:
Nu fii trista Ellaalba, ca peste tot sunt frustrati si psihopati (sper ca "locul asta" nu e forumul desprecopii, ci Romania ). Daca citesti stirile in Germania = stiri din Romania, ca si aici sunt mama care isi omoara copii, tati care isi omoara copii, soti care se casapesc intre ei, etc.
Birfa? Exista si aici...nu asa pe fata ca in Romania, birfesti doar cu persoanele de incredere tie , ca altfel poti sa o iei pe cocoasa cu oamenii cu doua fete...
Eu cred ca in vest oamenii au mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Iti place sa dansezi? Te duci la grup de dans. Cinti la un instrument sau cu vocea? Coruri si mici orchestre cite vrei! Aici fiecare incearca sa isi cultive hobbyurile, gasesc in asta placere si asa lupta impotriva stressului. De aia iti ramine mult mai putin timp pt relatii, mai ales dintre cele care se bazeaza numai pe birfa si pe pierdutul timpului impreuna...
Recunosc ca am inceput sa reduc relatiile la persoanele cu care imi face placere sa vorbesc si de la care am ce invata. Recunosc ca relatiile care ma frustrau prin goliciunea si superficialitatea lor, le-am taiat de pe lista. Aleg calitate in loc de cantitate...
-------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
aschiutza spune:
Si te deranjeaza? Acu ca stiiiiiiiii asa de bine din care sunt eu, trebuie sa te imbeti de bucurie, nu?
-------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
narancea spune:
am scris stiim cu doi de ii si nu era bine, este ?
ma duc sa ma fac praf unu, doi, trei ... si !
laurajr spune:
Sigur ai studiat fermentative si ai norma dubla de degustator !
Am fost si in Danemarca dar asta dupa ce am studiat Ind Alim in Ro . Deci n-am fost colegi .
La cat bei , sigur te-as fi tinut minte ...
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia