Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Raza de soare, multumesc pentru raspuns! Ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine. Si mie imi place ft tare rosu, si mi-ar placea sa fie asta culoarea costumatiei mele pt starea civila, insa acum am o boala cu lila-ul. Dar sunt sanse mari sa imi treaca pana la eveniment.Eu am navigat pe net si mi-am scos la imprimanta o To Do List, si o agenda de cheltuieli, plus tot felul de informatii despre organizare.Caut disperata o rochita care sa imi placa din toate punctele de vedere si nu prea gasesc. Adica...am gasit una la Demetrios, dar mi-e si frica sa ma interesez cat costa.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Ciao fetele!!!
acum plec de la munca.
vin mamele sa ne ajute la mutat.
ieri a venit sora-mea, ce haine frumoase i-a adus lui Marco si papucei....
Va doresc un weekend placut si ne auzim pe luni.
sa nu scrieti prea mult, ca trebuie sa deschid un nou cap. (am ramas eu in locul Kreliei, care e in concediu) si nu mai intru pana luni.
pupici la toate.poze
gio si bb 17+
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
... Acum 2 zile ii zic sefei ca vreau concediu, iar ea, pe scurt, va zic... " Cum adica vrei concediu ? Pai tu n-ai voie... decat dupa 11 luni ! "...
Acuma, eu stiu de la voi si de la cumnata-mea, ca dupa noul cod, am voie si dupa o luna.
Cica daca am examene - rea veste, de pe 1 dau 11 examene zilnic, chiar si 2 intr-o zi -, sa-mi iau zile libere. Si atat... si " pur si simplu nu ai voie "...
E corect ? E legal ? Ca eu n-am mai zis nimic, m-am blocat... sunt singura din firma care nu ia concediu !!!
Raza de soare
Raza draga... sa-tzi spun ce stiu eu... Viitorul cumnat ii angajat de 3 luni...shi pe 25 august are licentza. Avea shi el parca dreptu la vreo 16 zile de concediu...shi shefa lui initzial o vrut sa-i dea 6 acuma...o zis ca-i mai da shi altadata. Pana la urma, o tot comentat ... shi de maine-i in concediu... Mai fa shi tu un pic de gura. In plus, iubi meu s-o angajat de o saptamana... shi deja ieri o venit acasa shi o zis ca are 10 zile de concediu anu' asta... Atata ca el vrea sa le tzina pe la anu' , dar le-ar fi putut lua oricand...
Itzi tzinem pumnii sa reusesti si tu ... chiar daca cu un picutz de scandal
![](mitraliera.gif)
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
ANAMARIA........oho....si eu imi gasisem la demetrios nu numai o rochie....chiar mai multe.....superbe...dar si pretul incepe de la 1.000 in sus!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
BLUE EYES......aveti grija cu zilele de concediu lasate pentru la anul....pentru ca tot Codul Muncii zice ca concediul de odihnă se efectuează în fiecare an si prin excepție de la aceste prevederile, efectuarea concediului în anul următor este permisă numai în cazurile expres prevăzute de lege sau în cazurile prevăzute în contractul colectiv de muncă aplicabil.
....sa nu ramana fara ele ca s-au mai vazut cazuri, depinde de sefi....
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Pupaturi la fete!
Sunt pe fuga, la un dial-up asa ca n-o sa va zic decat atat:
am intrat in concediu si ne mai scriem abia dupa 24 august! Luni pleaca fata la mare, tineti pumnii la vreme buna, da???
V-am pupacit!!!
Sa fiti cuminti si sa ascultati de Gio, daaaaaaa?
(oana, sper sa nu ne incurcam in mesaje, ca si eu scriu cu acelasi font+culoare )
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
BlueEyes spune:
iuuui...tre sa vorbesc cu iubi...el vroia sa lase pe la anu' sa avem mai mult pt nunta Dar daca nu-i sigur, mai bine ia anu' asta...poate mai mergem undeva o saptamana
Nunta noastra
Noi doi
ooana spune:
KRELIA, scuze , nu mi-am dat seama..........schimb culoarea!
Sa ai parte de vreme buna si de distractie pe litoral.....sa vi neagra si cu multe poze!
GIO, spor la mutat.......ca e complicat al naibi!
BLUEEYES, pai de ce va stresati cu zilele de concediu pentru la anu??? Sigur prietenul tau are minim 20 (asta inseamna o luna!) de zile de concediu, daca are vechime mai mare "in campul muncii" are si mai multe zile de concediu.......si apoi depinde contractul colectiv de munca pe care il aveti, eu de ex. am 5 zile libere pentru casatorie........si el trebuie sa aiba niste zile libere pentru evenimente speciale....asa ca vor fi suficiente zile pentru nunta nici o grija!
Oana & Marius
Wedding Day
BlueEyes spune:
krelia draga...sa te distrezi la mare...shi pt noi ashtia care stam acasuca
oana...mersi pt sfaturi...cred ca ne stresam prea mult shi prea repede...ca mai este pana la anu'
giova...spor la treaba cu mutatu...sa nu oboseshti prea mult, ca da Marco din piciorushe
Va pupik pe toate
Nunta noastra
Noi doi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
- avand in vedere formarea profesionala.........m-am gandit hai sa ajutam un om sa meraga in concediu.....spune-i la "isteata", respectiv sefa ta.......conform Lg.nr.53/2003 - Codul Muncii, art.139 coroborat cu art.141 rezulta clar ca: dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari iar.....concediul de odihnă se efectuează în fiecare an!!!!
Spune-i sa se mai puna la punct cu legislatia.........mai ales in domeniul muncii......si sa te lase in concediu ca altfel......si te ajut!
......sa nu se puna cu juristi!
Oana & Marius
Wedding Day
Eu lucrez cu contract din 1 noiembrie 2004 si in afara catorva zile libere pt examene, nimic n-am pupat... Ce sa fac, ca nu vreau nici sa ma cert cu mandra asta ?...
Si multumesc frumos pt raspunsuri tuturor !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)