Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

MULTUMIM MULT PENTRU VOTURI SI SUSTINERE!

VA DORESC NUMAI BINE, SA VINA SI URMATORII INGERASI MULT ASTEPTATI IN VIATA VOASTRA!
O sa vedeti, chestia asta o sa va poarte noroc, parca vad ca deveniti toate si va mutati la "mamici de iunie - iulie 2006" si ma lasati singura pe-aici!

de-abia astept sa se termine luna! daca am emotii la asa un concurs, la primul lui examen ce-am sa fac?!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Fetelor,care urmeaza?Va cedam locul si asteptam vesti cat mai bune...eventual gemeni daca-si doreste careva.
Va pup si astept vesti mai bune de la voi sa ne mai incurajati(si vrem si secretul succesului neaparat)
Fiecare sut in fund e un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata mamici si viitoare!
Lya, moralul sus! N-a fost sa fie luna asta dar mai urmeaza atatea luni de sanse.
Mami Irinel, cum te simti? Ce-o face samburelul tau?
Sim, sa ne povestesti cum ati petrecut....
herra, sa te auda Cel de Sus !
asi, am mai citit si eu si am inteles ca LH poate creste dar ovulatia sa nu aiba loc asa ca....De eco pt monitorizare sincer nu am timp deocamdata.
Va doresc la toate o zi cat mai buna!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cornelia, un sfat greu de urmat, dar crede-ma ca e bun: spor la treaba, "munciti" cu spor si nu te mai gandi mereu daca o mai fi ziua asta buna sau nu, ca pana la urma exact e greu sa stii. Mai bine consideri o perioada mai lunga ca perioada buna, cred ca sunt mai multe sanse sa ramai graviduta. Ok? :-) Pupici
Eu vad ca sunt bine, parca mi-e chiar mai putin greata, doar cu somnolenta stau rau ca aseara tremuram de oboseala. Da nu-i nimic, ma descurc eu. Sunt curioasa daca saptamana viitoare sau urmatoarea vor incepe greturi rele, ca atunci au cam inceput la prima sarcina, daca nu, inseamna ca am o sarcina tare usoara, cel putin deocamdata. Nici sanii nu ma dor (da nici data trecuta nu m-au durut). Cat despre samburel, cred ca maine ajung sa fac ceva analize, dar de vazut, nu-l vad la eco pana in saptamana 18 (doar daca ajung prin Romania poate il vad mai devreme, pe Danut l-am vazut in Ro cand avea 18 si aici cand avea 20 cand ne-am intors :-)). Ma tot gandesc cum se va purta Danut cu bebelusul ca e cam mic si nu prea cred ca o sa realizeze ce e cu papusa aia miscatoare. Acum el baga degetul in ochi la ursuleti :-)

Lya ai fost la doctor? Sa inteleg ca au venit uratii?

Va astept pe toate cu vesti bune.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Irinel,da,mi-au venit uratii!Nu vroiam s-o spun chiar pe romaneste,credeam ca se intelege din mesaj.
Aseara am intrat pe net si mi-am calculat data ovulatiei stiind exact cat a durat ciclul si...surpriza,am ratat momentul avand ovulatie mai tarzie de data aceasta asa ca tineti cont de sfatul de mai sus a lui Irinel-"munciti cu spor"(uitati ce-am gasit despre asta :"1 contact sexual saptamanal --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 25%;
2 contacte sexuale sapt --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 35%;
3 contacte sexuale sapt --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 50%;
4 contacte sexuale sapt --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 60%;")

.... ca nu stiti exact cand e momentul cel mai potrivit.
Sper ca luna viitoare sa va dau o veste mai buna dar pana atunci sunteti atatea care trebuie sa ne dati VESTEA CEA MARE.Cine se inscrie dupa Irinel?
Irinel sa stii ca tare te mai invidiez ca esti si ai si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia uite ca abia acum reusesc sa scriu. Am avut parte de o zi minunata joi, de ziua mea. Sirul urarilor a fost deschis dis de dimineatza de puiutul meu mic, Ruxi, care a venit si mi-a soptit incetisor la ureche "La multi ani, mami!" de m-am topit. Apoi au urmat multi prieteni carora la multumesc tare mult ca si-au amintit de mine. Cand am intrat pe lista am primit urari tare frumoase de la voi, dragele mele prietene si va rog sa ma credeti ca asa bine m-am simtit stiindu-va alaturi de mine. Va multumesc!

Cei 60 de colegi de la locul de munca au navalit in biroul meu undeva pe la pranz purtand un buchet imens de trandafirasi roz si un cadou la care eu visam de ceva vreme (DUNE ). Cand am iesit la masa (la pranz) colegii au avut grija sa spuna patronului pe ascuns ca e ziua mea. La sfarsitul mesei m-am trezit cu un tort si sampanie "din partea casei". A fost minunat! Cum n-am putut merge la restaurant in ziua aceea cu sotul meu, o sa mergem astazi impreuna cu pisicuta noastra. Asa zi de nastere sa tot ai...chiar m-am simtit minunat!

Mami Irinel parca vad ca Daniel o sa fe mana ta dreapta cand o sa-l rogi sa aiba grija de puiutul mic! Stiu bine ca tu o sa-i explici cu rabdare si dragoste, iar el o sa inteleaga. Ce bine e ca vor avea varste apropiate! Practic vor creste impreuna, iar tie o sa-ti fie mai usor pentru ca deja ai antrenament de la Danut.

Ce bine zici tu, Lya! Cu cat mai mult, cu atat mai bine. Marea noastra problema este ca adoarme maimutica tare tarziu si uneori se intampla sa-i urmam si noi exemplul. Dupa 3 ani de dormit cu noi (ca am cedat la inceput si apoi a fost imposibil sa-i mai explic ce inseamna sa ai camera ta) am reusit sa o determin sa doarma in camera ei, dar nu mi-a dat liber de tot ...inca. Imi cere sa stau cu ea pana adoarme. Sa va mai spun ca mi se intampla sa adorm de-a binelea langa ea...!

Pana una alta asteptam tare de tot concediul si sa speram ca o sa fie productiv. Va pup si va doresc o duminica placuta si ...cu rezultate bune!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Sim "La multi ani si din partea noastra!Ma bucur ca te-ai simtit bine de zia ta si ...scuze de intarziere ,dar eram asa de preocupata de problemele mele incat numai asta vedeam.
Si daca tot suntem la capitolul urari"La multi ani !"pt sotul tau Irinel.... si sa va bucurati de copilasii vostrii.
Se pare ca fetele muncesc de aceea lipsesc si nu-i bai daca asta-i motivul.

Mergi la inceput

Buna fetelor! Noi astazi ne-am scos finii la biserica si apoi am fost la o masa data de ei. De data asta l-am luat si pe Eduard cu noi si am venit acasa terminata. Maine ma duc la control la dr ginecolog si va scriu maine seara ce mi-a zis. N-am fost cam de mult timp la control. Azi a fost ziua 23 A CM asa ca inca mai visez .....
Sim, se pare ca ai avut o zi minunata, sa-ti fie de bine!
Va pup pe toate fara exceptie!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Fetelor sunt asa de emotionata...cumnata mea tocmai a facut un test si e +. Asta dupa 2 ani de incercari si tratamente. Va dati seama ce cadou de nunta e pentru ei? Daca nu ati inteles finii nostrii sunt chiar cumnatii nostrii. E super fericita, nici nu-i vine sa creada. Pacat ca maine pleaca inpoi in USA si nu o sa-i vad burtica crescand decat poate in poze. Acum, cand renuntase la tratamente, a venit si bb.
Cam liniste pe aici. Ce-i cu voi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Lya esti tare draguta, iti multumesc frumos! Si stai fara grija, ca stiu bine ce e in sufletelul tau si cate griji iti faci luna de luna. Si eu sunt la fel: am gandurile impartite intre familie, munca si dorinta de al doilea pui. O veni ea si ziua aia sa ne bucuram toate si sa ne amintim cu drag de mesajele astea!

Cornelia draga, ce veste minunata ne dai! Pai incurajare mai mare decat asta care ar mai fi? Transmite-i finutei tale din partea noastra multa sanatate si sa se bucure de un puiut sanatos si frumos peste 9 luni! Poate o convingi sa intre pe la noi sa ne impartaseasca experienta. Ce tratamente a facut? Erau semne ca are ceva probleme?
In orice caz, bine ca a trait bucuria aici cu ai ei; e mare lucru sa ai cu cine fi fericit!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput