CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Fetelor,
A inceput emisia de la Cerbul de Aur!!!
Regret ca nu sunt in Piata Sfatului acum:((
Cele din strainatate, puteti viziona aici:
http://www.tvr.ro/webcast/

Va pup,

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara brasovencelor,

Poate va intereseaza acest mesaj,iubesc orasul vostru si-mi doresc din suflet sa pot petrece o vacanta acolo,iata oferta mea:

Schim casa de vacanta sau inchiriez!!!!

Avem o casa de vacanta in CORSICA Franta este superba ,dorim sa o inchiriem sau sa facem schimb de case de vacanta cu casa la munte in sezonul de ski ,iteresate??Daca da scrieti-mi pe mail;
ionicadumont@hotmail.com

Mergeti pe pagina mea acolo veti gasi poze cu casa din corsica!!

Pupici la toate

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

IGNATICA,acest subiect l-am deschis pentru toate brasovencele dispuse sa lase un gind si o vorba buna,pe departe gindul ca noi cele plecate am avea vreo intiietate.Cred ca toate sintem ' mindre 'brasovence si regasim cu drag mereu orasul nostru natal,chiar daca am plecat departe de casa.Cine stie,poate in viitor vei avea vreun gind...ratacitor...care te va purta ..departe..departe!Oricum bafta si te invitam la ale noastre suete,daca mai vor sa scrie fetele!!
Ce surpriza,m-am uitat si eu pe tvr,ca-mi era tare dorrrrr!

Mama lui Elena Stefaniasi Mircea

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Unde ati plecat????????????????????
Vreau poze cu voi, poate ne cunostem din vedere!
Nu mai lasati subiectul sa ajunga pe ultima pagina!
Fetele din Brasov (prezente fizic in Brasov), scrieti-ne si noua, astora de departe, cum arata anul acesta Brasovul toamna...
Mi-aduc aminte cat de incantata eram de toamnele luni si bogate, cand soarele se lasa pe crengile castanilor din Parcul Sagunei intr-o toropeala calda si molcoma.
Merg cu gandul mai in trecut cand eram copil si veneam mai tot timpul acasa cu pantofii si strampii plini de praf deoarece intram intentionat in covorul de frunze de pe marginea drumului...mamei ii spuneam ca ne-au cerut castane la scoala:))
Hei, voi ce va mai amintiti?

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hei, buna dimineata la toate brasovencele!

Eu n-am mai intrat demult pe aici, v-am mai citit (nici nu era greu la ce putine mesaje sunt) dar de scris, am inceput clasa I si timpul nu mai e ce a fost odata!

E cineva care a facut Liceul la Pedagogic (generala)? Eu am facut cls. la 27 pentru locuiam pe Harmanului, apoi ne-am mutat in Schei la casa si am mers la Pedagogic. Nimeni, nimeni?

Si eu ador toamna in Brasov, dar cea cu frunze fosnind pe jos, culorile alea superbe cand te uiti spre Tampa (mi-aduc aminte ca ieseam la pictat pe deal in sus spre Curcanilor, la pictat natura, orasul), soarele care mai are putina vlaga, dar cand ploua si e frig brrr...
Au scos troleibuzele de pe 5 si 31 si le-au inlocuit cu autobuze, na ca pe asta nu o stiati, nu ca v-ar fi interesat prea mult.

Intradevar, fetelor care sunteti prin alte parti, voi activati mai mult si mai des din cauza dorului de casa, dar noi care stam toata ziua "cu botu" in oras nu prea ni se pare cine stie ce BV asta, noroc cu voi care ne mai aduceti aminte.

Keep in touch!

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Ramona la ce liceu ai fost in Schei?

Ayumi (Bianca) sarcina usoara, vad ca incet, incet se apropie...

Daisy, scumpa punkista ta!

Ionica, pai tu cu casa ta ne complexezi fara doar si poate, mai ales pe cele care stam in BV si la bloc. Frumoasa casa, piscina, as face si eu o baie, mai ales ca uite fulgii au inceput dansul, unii au ritm mai lent altii sunt turbati, eu stau la intrarea in Racadau si de la mine se vede Piatra Mare si multa zapada!!!

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetelor,

Si mie imi e drag acest oras, e tare special si am norocul sa traiesc aici. Numai ca e asa de frig...
Noutati? Se schimba pavajul pe Republicii si arata f bine... Tampa ieri era alba, in Poiana e zapada... cam atat.

Ionica, imi pare bine sa te "vad" aici, nu mai stiam nimic de tine..

Va pup!

Mergi la inceput

Vianne, nimic despre tine? Hai sa te cunoastem! Generala, liceu pe unde?

Mie mi se pare dezolanta Republicii cu atatea lucrari si parca nu se mai sfarsesc, daca esti pe una din parti si vrei la un magazin de pe ailalta parte tb. sa strabati cale lunga sa poti traversa. Sper sa merite toata tarasenia asta cu lucrarile care nu se mai termina si sa arate de toti banii.
Nu sunt rea, dar toamna parca orasul se retrage undeva la fiecare in casa. Am iesit acum cateva seri prin oras si eram eu si cativa "ratacitori" ca si mine (eu imi asteptam 'kupilu' mare de la karate), unde e forfota, unde e lumea?

Nici voi nu mai dati nici un semn! Sper ca toata lumea e bine, doar preocupata, fiecare cu ale lui.

3 - 4 luni
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Vad ca pe aici e lumina stinsa!!!

3 - 4 luni
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Vezi, Eli... brasovencele, asa mai ardelence din fire si cujet...se lasa greu, pana si la scris:))
Eu cat am tras de subiectu' asta sa nu ajunga pe ultima pagina????
Eli, eu am fost in Peda, in generala, am terminat in 88 cand m-am mutat la liceu cu cativa metrii mai jos, inspre centru, la Saguna!
Si inca o coincidenta, am observat ca minunile tale au numele noastre: pe fii-mea o cheama Andreea si pe mine, Andreea-Bianca.
Ai tai sunt Andreas si Bianca, coincidenta, nu???

Trimiteti poze (cele din Bv.) dupa ce se termina pavajul pe Republicii.
Si fiti mai active!
Chiar nu avem nimic sa ne spunem????

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput