CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour din Brasov.
Sint acasa pentru o saptamina ,si va trimit un gind bun din Brasov.Aici ploua si bate vintul,dar miroase bine a toamna iar Timpa e o minunatie de culori acum.Pacat ca mi-am uitat aparatul de fotografiat acasa!!
Pupici la brasovence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Corina sa-ti tihneasca vacanta ACASA!

Daisy eu am terminat Peda generala in '87, pe cine ai avut diriginta?
Tu ai facut franceza cu D-na Teodorescu (oare asa o chema?) Am fost acum cativa ani pe la Peda si mi s-au depanat amintirile prin fata ochilor. Am avut si o clasa klumea.
Da, coincidenta cu numele, tu stai in NL? Parca asa am retinut.

Da chiar fetele nu mai aveti timp sau s-a terminat totul de povestit?

Ieri am fost la plimbare cu familia pe sub Tampa si am ramas surprinsa placut de cum arata, au renovat zidul ce inconjoara orasul vechi, renoveaza turnurile de pe Suisul Castelului, au pus banci, doar Agrementul ala s-a zis cu el. Arata groaznic. Asta imi pare rau in orasul asta: ca nu avem patinoar (doar cel de la Olimpia dar e natural si cel mic din parcul Tractorul) si un strand de doamne'ajuta. vara nu ai unde face o baie. Pacat!

3 - 4 luni
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Elisor, eu sunt brasoveanca prin adoptie, doar de vreo 8 ani. Oare nu am ce cauta printre voi?

Intr-adevar, e dezolanta Republicii dar partea terminata arata chiar f bine. cel putin asa mi se pare mie.

Gagici din afara tarii, o sa aveti poze cu pavajul terminat.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Servus fetele,

Am auzit ca la voi se incalzeste, aici, vine adevarata iarna, plus ca de la Wilma s-au format niste curenti care ne-au luat prin invaluire si au adus din nord ploi reci si vant...
Vine iarna, fetelor, scoateti cojoacele si pregatiti focul in semineu, bagati mere in cuptor sa se coaca si puneti gutuile in geam sa straluceasca si sa arate drumul spre casa trecatorilor rataciti in miez de noapte...
Elisor, eu am terminat Peda in '88, am fost in 8A, diriginta Ana Nicola, profa de mate si am facut franceza cu Vaida Elena (wow, ce tinere de minte mai am, traiasca lecitina cu care m-au impaiatai mei de mica:))
Vianne, bineinteles ca te poti alatura astii si multumim pentru viitoarele poze!
La celelalte din afara, cum e vremea pe la voi???
Va pup,

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Daisy, mi-amintesc de prof. Vaida, mi se parea tare blanda fata de a noastra, dar cealalta nu. De ciclul primar imi amintesc doar de a mea invataoare si cea de la A, in rest...stiu ca mai era un invatator. Cam atat si cladirea o tin minte bine, mi-a si placut mult stilul vechi, putin deosebita fata de o scoala clasica cum era gimnaziu si liceul.
Da, intradevar e frumos afara, s-a incalzit, dar seara e totusi racoare, semn ca in curand...facem cum spui tu.
Si duminica dam si ceasul sa vezi atunci intuneric si retragere in barlog devreme.
Vianne, bineinteles ca esti binevenita, am lasat sa se inteleaga altceva?????
Daca stiti zona Temeliei, ei bine zilele-i sunt numarate, dinamiteaza si demoleaza toata sandramaua si zic ca vor sa faca nu's ce macromall, ceva in genul asta. Dar cand dinamiteaza mie mi se blocheaza respiratia, stau si destul de aproape si ma ingrozesc cand aud bubuitura aia.
tuturor brasovencelor si nu numai, de aici, de pretutindeni!

3 - 4 luni COMORILE MELE ALEXANDRA & BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Servus brasovence,
n-am mai dat pe aici....iertare....hmmmmmmm..cred ca e bestiala tampa in perioada asta.
Aici e cald...chiar foarte 22- 23 grade,si aici sunt alei si parculete unde-mi mai alin dorul de Tampa.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Dantje chiar e superba Tampa in perioada asta cu atatea culori, fosnetul frunzelor, castane, ce nu inteleg eu de ce in Brasov nu exista traditia castanelor coapte pe strada. De fapt am vazut o toneta, dar numai una?!
Republicii dupa cum arata trag nadejde ca va arata klumea.

3 - 4 luni COMORILE MELE ALEXANDRA & BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna brasovencelor!!!

am ajuns si eu dar pe la sfarsit.sigur nu citeste nimeni mesajul meu dar fie..
si eu sunt o brasoveanca 100% dar din pacate nu mai lokuiesc de 2 ani in brasov.dar e orasul meu natal si imi e dor de el acum de nu mai pot.am sa merg in brasov in concediu si deabia astept.
va sarut..

carmenn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna brasovence

Daisy am reusit sa pun si eu ceva poze.
Carmen bine ai venit si fi convinsa ca mesajul tau a fost citit...
Elisor...cred ca e nebunie cu Tampa desi am inteles ca e foarte frig,ce draga-mi este,din gradina mea se vedea Tampa.Apropo mai e cineva din zona Schei?

pupici brasovence oriunde va veti afla
Dantje & Martijn

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/album?.dir=f58c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Fetelor,
Am mai atasat 2 albume de poze cu balantzuca mea; la noi a fost Halloween-ul iar Deea a fost Easter Bunny, roz, cu codita alba:)

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput