Bebelusi de nov-dec 04 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna la toata lumea!
tuturor Mariilor!!!, bebei, mamici, bunici si de ce nu tatici!
Bits, fericire muuuulta alaturi de familia ta, de-acum incolo inca 1000ani!!!, si daca se poate, ceva poze cu noua imagine
Si eu la fel ca Simona, doresc o schimbare a looku-lui, dar ......, cum pot merge cu ambi copkii dupa mine?; cand era numa` Arisa ma incumetam (ultima oara cand am fost numa` cu Arisa, nebuna de fiica-mea cea facunt, ce n-a facut, caci a reusit sa rupa scaunul), dar acusi ca-i si Emily numa` cand ma gandesc ma iau durerile de creierasi, asa ca deo-camdata rabdare, si economie de bani si de nervi
Roserb si Miche concediu placut si drum bun!!!
Mona si Carmen sanatate maxima puilor, iar voua un pupic dulce
Felis felicitari ptr. kg. acumulate de Mihaita, si la cat mai multe; ai sa vezi ca totul o sa fie bine pana la urma, si ca tot chinul, stresul si temerile tale, se vor topi, iar Mihaita ii va multumi intr-o buna zi mamei lui, ptr. tot ceea ce a facut ptr. el
Noutati despre noi: de vreo trei zile ne ridicam in picioare, dar nu mergem, nici tinute macar, ci numa` stam pe piciorusele noastre, rezemate de canapea, sau in patut, sau ne agatam de picioarele mesei sau scaunului, sau de ventilator, sau de picioarele lu` mami, si o tragem de pantaloni; si noi muscam!!!, de picioare de titi, pe sora-sa o musca, dar asta numa` cand Arisa doarme, o musca de fund!; mai grav este ca daca o las in patut, se ridica si roade patutu`!!!
Paxela frumoase poze!!!
Fetele tre` sa va spun noapte buna, voua si bebeilor, caci imi este asa de somn, de-mi vine sa inghit calculatorul!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... apeleaza cu incredere la mine daca ai nevoie... ca am multeeeeeeeeeeeeee... taare multe chestii
alea scrise de mine nu ti le dau ca nu le-am publicat inca ...
Uite aici ceva bestial:

Mi-ai picurat in suflet a dragostei licoare
Zile si nopti in sir- ma vei iubi tu oare?
Te chem, te strig, te caut... in dimineti senine
Si sunt indurerata cand nu esti langa mine!!!!!!!!!!!

(din cartea- Moartea lebedei)

EI... MAi vrei?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by mami nov-dec 04

simonacip, te-am trecut in lista de sus, pe cea creata de tine (cu userul tau) o poti strege ,ai in bara de sus, unde e Pm cu rosu si buton de sters..

in alta ordine de idei, mey, cum e cu loviturile si vanataile...Acu se mai intampla, iar daca e doar o simpla vanataie, fara complicatziuni e partea hai sa zicem fericita..
Eu merg in fiecare vineri la o mica intrunire (cam 10 mamici) cu copkii pana de varsta gradinitei...mey, imagineaza-ti ce haos e colosha: unu merge in patru labe, altu calca pe cuburi, altu da altuia dupa ceafa, se alearga..si cad si se mai lovesc ..unii chiar rau..Nu putem sa stam tot timpul in spatele lor sa le zicem:"nu te sui pe aia, nu te juca cu X, nu manca frimituri de pe jos!"...e imposibil!
asa ca asta e abia inceputul, Doamne fereste de cazaturi nasoale de tot!
P.S. mey, David are o admiratoare de un an jumate si acu doua saptamani a venit langa el, si de dragul lui, a luat brusc o galetusa si i-a dat copkilului meu cu ea in cap..si eu eram langa el, da nu m-am asteptat la o asemenea reactie din partea ei...na! ca si-a luat-o si el....
fulguleatza

Multumesc si pt lamuriri ( am sters ce era de sters)si pt " incurajari". Ar trebui sa le iau mai usor, ca parca simt ca incepe sa ma apese perioada ce va urma in care trebuie sa fiucu ochii pe el.
LA mine a fost o alta faza cu o pustioaica de un an si patru luni care dupa ce a stat de vorba cu fiumiu si s-au luat de minute, etc...a inceput sa plinga dupa el atunci cind a trebuit sa plecam

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

simonica, tot io...da ce-s alea roscove?

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

....Asta discutam si eu cu al meu sot astazi....Sunt ca niste pastai lungi, imi amintesc de ele din povestile cu magari pe care le citeam in copilarie. Am glumit un pic pe tema asta...Nu stiu nici eu mai mult. Unele sunt comestibile, unele nu....Le-am gasit si eu si mi-a sunat bine, am zis sa le incerc si vad ca-i plac.

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Pana la urma am facut gratarul ala!Si a fost super!Acum am intrat doar sa va multumesc de urari si sa va spun ca am pus poze de la mare la albumul "Jupiter,Iulie 2005".
Pupici si o seara buna

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Felis[/red,frumoase versuri....
Onitza, ce bine ca tin fazele astea la sotul tau...AL meu nici sa nu auda...nu-i plac visatorii, poetii, etc..spre disperarea mea de nostalgica incurabila.
[red]Ionela, lasa ca ne scoatem noi intr-o zi pirleala si o sa fim

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

as vrea si eu de la o mamica de mancacios sau de copil normal un meniu pe toata ziua cand,cat si ce papa
mersi mult

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fetelor...mai e vreun loc aici in clubul vostru?Nu mi-am facut simtita prezenta pana acum cu toate ca am mai tras cu ochiul la ce ati mai discutat voi pe aici...Nu intru foarte des,dar atunci cand o fac as vrea sa nu fiu musca din...scuzati...
Va pup!

Miha si puiul Robert

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Fetelor...mai e vreun loc aici in clubul vostru?Nu mi-am facut simtita prezenta pana acum cu toate ca am mai tras cu ochiul la ce ati mai discutat voi pe aici...Nu intru foarte des,dar atunci cand o fac as vrea sa nu fiu musca din...scuzati...
Va pup!

Miha si puiul Robert

Iubirea mamii

MIHA... nu e cu locuri limitate!...Vino aici si nu mai trage doar cu ochiul...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara fetele!

sunt putin suparata si asta ptr ca micutul meu a facut azi febra, fara nici un motiv aparent...avea 38.7 si frigea capusoru'....i-am dat un supozitor cu paracetamol si i-a scazut si acum suntem pe nurofen siropel, la baita i-am luat iar temp si avea 37.9, desi nu ardea si a fost destul de vesel si activ dupa paracetamolul ala...aaaa, si mi-a facut 2 kk, unul dupa altul de consistenta cam moale (poate si de la supozitor)...acu la culcare i-am dat cereale simple cu orez, banane si mar....de mancat a mancat bine azi...sper sa nu fie ceva grav...deja mi-a pierit cheful de orice...sunt ingrijorata...am vorbit cu pediatra, mi-a zis sa-l urmarim in seara asta si daca pana maine nu e ok sa mergem sa-l vada. O fi vreun dinte? Ca baloseste la greu...racit nu e...ca ar trebui sa aiba vreun simptom, nu? Offff, offff, of....acu stau sa se faca 12.30 sa-i dau nurofenul si mi-e o mila sa-l trezesc...
Mai bantuie cineva?

Miha bine ai venit la noi ... acu' am si eu "mamica de iasi" si sedere placuta si indelungata...

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE SI MAI NOI

Mergi la inceput