Bebelusi de nov-dec 04 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Bantui eu ca lucrez!...
Sanatate!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si eu mai bantui da nu prea mult ca mai am oleaca si cad cu nasul in tastatura...
Multumesc de incurajari dragele mele...si de primirea calduroasa....
Aime,imi pare tare rau de Vladut...chiar trebuie sa-l trezesti?Nurofenul trebuie dat la ora?Sau il trezesti pt ca inca mai face febra?Intreb pt ca eu nu am procedat asa si nu stiu daca am facut bine.Robert a facut rubeola saptamana trecuta si tot asa am patimit si noi cu febra mare.Dar am scapat pana la urma...Acum asteptam dintisorii care parca nu mai vor sa vina...
Va pupicesc!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha, trebuie dat la ora, adica din 6 in 6 ore, cum mi-a zis doctora, da acu' l=am controlat si nu are, deci (tot dr mi-a zis) nu-l trezesc, sa vedem peste noapte...Mi-a zis si mie peditra ca e epidemie de rubeola ...aoleu...cum s-a manifestat la voi?

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE SI MAI NOI

Mergi la inceput

MIHA... maimutica ta are ochii NEGRI?????
E frumos foc!... SA fie sanatos!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

PAXELA... noi vorbim toata ziua pe toate caile posibile si tot am uitat sa iti zic de pozele din Grecia: le-am vazut si mi-au placut.. Se vede ca Silviu s-a simtit bine... Mi-a placut cum dormea in barcutza cu umbrela portocalie aparandu-l de soare!...

Mergi la inceput

pt toate MARIILE... MARIOARELE, MARIUCELE, MARIANELE, MARIANII Tot ce va doriti sa vi se implineasca si muuuuuuulta sanatate!...

Sa-mi traiasca si nepotzica: Andreea-Maria care astazi implineste un anishor!... Sa-i dea Domnul sanatate, sanatate si iar sanatate!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani ! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume sau de nastere

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Eliza... "functioneaza" PM-ul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu tot nu pot sa-mi citesc mesajele private.. Si am 2. Dragelor care mi-ati scris, nu va pot raspunde pentru ca nu pot intra acolo, nu stiu de ce..
La Multi Ani tuturor Mariilor (si mamei mele, si surorii mele ).

Am o intrebare pentru Miki si pentru Paxela: cum ati reusit dragelor sa-i bagati in apa??? Eu numai cand ma apropii de mare, cu Alex in brate, il simt cum incepe sa tremure. Si daca il apropii cu varfurile picioarelor de apa incepe sa urle.. Voi cum ati facut??? Ma uit la pozele voastre si cand ii vad ce fericiti sunt, ca pestisorii in apa... Asa a fost de la inceput??? Spuneti-mi secretul, please..

Monica, imi pare tare rau ca au fost bolnaviori puiutii.. Sper ca astazi sunt deja mai bine. Da-ne un semn!

Miha, ma bucur ca ai inceput sa vorbesti cu noi, mai ales ca te vazusem pe la alte subiecte si chiar voiam sa te invit. Bine ai venit!

Aime, sper sa nu fie nimic grav cu Vladut, poate ii dau alti dintisori.. Cum se mai simte azi?

Paxela, ai zis ca vrei meniu de copil normal. Pai Alex mananca asa: la 8 dimineata un biberon de 240 ml. de lapte, la 12 fructe (vreo 300 mg), la 4 legume (cateodata doar vreo 100, alteori vreo 200) cu iaurt in acelasi timp ca altfel nu mananca deloc, iar pe la 8-9 ultimul biberon cu cereale. Mai suge noaptea tzitzi de la mine de vreo 2-3 ori dar cantitati nesemnificative..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

LA MULTI ANI MARINI SI MARIOARE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dragelor, ieri, in vizita la bunici, Bianca mea statea frumusel pe pat langa sora-mea, eu in fata ei, mama si matusa mea misunau si ele pe acolo, cand ...... cu atatea "moase" .... in jumatate de secunda s-a sucit pe o parte si a dat cu tampla in tablia de la pat ! Am innebunit, va dati seama in ce hal a urlat saracul copil ! I-am pus gheata, si din fericire nu s-a invinetit, numai s-a umflat. Si colac peste pupaza aseara, al meu sot, dupa ce a tacut cat a tacut, s-a apucat sa le povesteasca unor prieteni care erau pe la noi toata faza, neuitand sa adauge "imi venea sa o strang de gat pe nevasta-mea" !!!!! Cred ca banuiti ce nervi m-au apucat, stiti si voi ce greu e sa fii 100% pe faza cu copiii, asa ca am fost si eu o dulce, si i-am reamintit ca prima cazatura din viata Biancai s-a intamplat de pe canapea, in timp ce el era langa ea! Nu m-am putut abtine! Am facut rau?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput