Sezatoarea canadiana (31)
Raspunsuri - Pagina 6
laurajr spune:
Aici am observat ca se face reclama la shaver pt picioare ( nici nu vreau sa aud de asa ceva, doar dc vreau sa-mi iau si masiuntza de tuns pe picioare ) pe cand Ro doar pt epilatoare .
Ma asteptam sa gasesc aici magazine de electronice si electrice mari, cu de toate, gen Altex, Domo .
Sambata daca nu lucreaza consortu' imi iau un Brown Silkepil .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Cricor spune:
Mihaela, se poate sa ai dreptate cu antibioticul. Eu nici nu m-am uitat prea bine la el ca mai avusesem o experienta nefericita cu el alta data (copilul n—a raspuns la el deloc) si m-am dus ata la doctorul lui sa-mi dea celebra amoxicilina care a mers de fiecare data. Zytromaxul mi l-a dat un medic de la Medvisit. A, de mult vroiam sa va zic. Fetele din Toronto si imprejurimi stiti ca exista Medvisit care iti trimite un medic acasa? E acoperit de OHIP si daca suni de dimineata, aprope sigur prinzi un doctor. Eu folosesc serviciul asta ca sa nu mai car copilul prin sala de asteptare la doctor. Din pacate nu intotdeauna sunt medici pedriatici.
Donia, am reusit sa trimit ultimele haine (o cutie de 25 de kg) cu sora-mea. Mai am niste saci cu pantofi pe care ii trimit toamna asta (asa sper, mi-a promis o colega de serviciu ca-mi ia ea o cutie) si in sfarsit s-a terminat cu toate. O sa fie ciudat fara nici o cutie prin casa, toata lumea ma intreba daca iarasi ma mut.
Laura, eu mi-am luat tot un Brown de care sunt multumita, dar parca imi placea mai mult Philips-ul pe care il aveam in tara (eu cand am cautat epilatoare am gasit numai Brown silk...).
Loma, bine ai venit.
Corina
myrrha spune:
Hehehe, dragele babei!
Iacata-ma-s si pe mine, ma adunai si eu de pe drumuri, citesc la greu Horatiu cu filipinezu' meu si azi am mai stat si peste program sa vorbim despre Taize
Ei, de-abia astept sa ajung la Montreal daca e cu poezie la metrou! Eu pe-aici nu prea servesc metroul ca prefer sa merg pe jos o jumatate de ora sau sa pedalez 15 minute. Dar acu vreo citeva saptamini, cind umblam cu al meu sot ca nebunii dupa masina, am ramas paralizata in metrou cind am vazut, pe post de reclama, o poezie de Catul . Si primele versuri erau in latina, Vivamus, mea Lesbia, poemul 5... nu va pot spune cum m-am topit toata, sotul a trebuit sa ma piste sa-mi revin, credeam ca visez. In momentul acela m-am decis : Canada e tara mea de suflet!
myrrha spune:
Welcome to the sezatoare, Loma. Noi ne cunoastem . Din cauza ta beau eu ceai de sinziene toata ziulica...
Laura, si eu am apelat la un Braun de la Canadian Tire, am inteles ca femeile mai degraba se rad aici (de, mai blondute, mai comode, stiu si eu )
Bubbles spune:
quote:
Canada e tara mea de suflet!
Uite asa sunt de acord cu tine:
Cu gandul la metroul din Montreal, mi-am amintit ce ochi mari am facut prima oara, cand i-am vazut rotile din cauciuc (sa vezi numai ce mi-a inspirat!... ).
Utilizatoare de acelasi gen de Braun,
Bianca
Denisam spune:
Loma-welcome!
Myrrha-mai dar tu esti innebunita dupa lietratura vad, bravo tie!
V-ati laut masina sau nu pina la urma, ca eu stau prost cu neuronu'in perd asta.
Nu mi-ati zis dc va place burtik meu, ati vazut cele 3 poze din albumul "deni cu bb la purtator"?
Va pup acusi ca am de munca!
Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by myrrha
Hehehe, dragele babei!
am ramas paralizata in metrou cind am vazut, pe post de reclama, o poezie de Catul . Si primele versuri erau in latina, Vivamus, mea Lesbia, poemul 5... nu va pot spune cum m-am topit toata, sotul a trebuit sa ma piste sa-mi revin, credeam ca visez. In momentul acela m-am decis : Canada e tara mea de suflet!
Myrrha, eu am vazut poezii de Nina Cassian prin TTC. Misto, nu?
quote:
Originally posted by Denisam
Nu mi-ati zis dc va place burtik meu, ati vazut cele 3 poze din albumul "deni cu bb la purtator"?
Ne place, cum sa nu. Da' am observat ca burtikul e aproape inexistent cand te imbraci in culori mai inchise. Miercuri, nu se prea vedea... Abia la rochia alba iese nitzelus in evidenta.
quote:
Originally posted by Ira
Torontolezele, voi v-ati intalnit bre ? Da de ce nu povestiti nika, nu cumva v-ati luat la bataie p-acolo ? Astept impresii.
Cum adicatalea sa ne luam la bataie, parol... Bineinteles ca ne intalniram, mey. Patru mamici, ma rog, una nu era sigura, plus doi cupii care timp de doua ceasuri au scos fire de par albi celor patru mamici. S-a consumat capuccino, suc, prajiturele si un pahar de vorba. Am fi stat noi mai mult, da' aveam acasa soti, catzei si alti dependenti in asteptare
myrrha spune:
Bubbles, . Na ca m-ai facut curioasa si cu rotile metroului...
Denisa, presupun ca sint precum Ira cu pianul
Si da, ne-am luat masinuta de vreo trei saptamini, dar inca cautam asigurare. Ne-am luat o masinuta ieftina, un Chevrolet Montecarlo din '96. Arata dragut, e verde inchis , sotu zice ca e ok tehnic, io astept sa ne dam cu ea odata pe highway spre Montreal...
Loma spune:
Fetele multumesc de primire , stiam eu pe cine contez
Donia, sa incep cu inceputul... noi (eu si soata) suntem de 3 ani si ceva in Canada, si acum pot sa spun ca ne-am obisnuit, ca tare greu ne-am mai acomodat...
Copilasi nu avem inca, desi suntem cam "mari" adica avem 33 de ani, fiecare, insa eu am avut ceva probleme, sper sa se rezolve odata... si sa ne apucam de treaba.
Myrrha posibil sa ne cunoastem, virtual, dar cu regrete eu nu-mi mai amintesc , insa vreau sa te intreb, sper ca bei ceaiul de sanziene care trebuie nu?, imi amintesc ca tot am dat detalii despre cum arata planta cea tamaduitoare.
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
myrrha spune:
Angela, categoric trebuie sa umblu mai mult cu TTC. Cine stie ce mai descopar... Nina Cassian a emigrat pe vremea lui Ceausescu in SUA si-mi amintesc ca a fost ceva scandal, era urmarita de securitate. Dar nu stiam ca a devenit si faimoasa aici. Trebuie sa ma documentez.
Fetele, apropo, stiti ca exista o carte aparuta cam acum un an, de Andreea Deciu (cele care citeau Rom. Lit. poate o mai tin minte de la rubrica de literatura straina). Ei, a emigrat prin 2000 in SUA si acum a scos aceasta carte "Yesterday's Self: Nostalgia and the Immigrant Identity", care exista cu numele la biblioteca la U of T, dar nu e niciodata la raft. Daca ati vazut-o pe undeva de imprumutat, imi dati si mie un pont?