Sezatoarea canadiana (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Din fericire Ioana nu are otita, asa ca m-am linistit . Inainte de a pleca in ca citisem de otite la copii si eram ingrijorata dar sper ca nici sa nu faca .
Am si eu o intrebare : sotul meu vrea sa-mi faca un cadou si eu am ales un epilator . Dar in afara te Linens &Things unde am gasit un Brown si Canadian Tire cu un Philips, nicaieri nu am mai vazut . Puteti sa-mi recomandati si alte magazine cu electrice ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Laura de ce nu incerci la Wal Mart sau Zellers. Sunt ceva mai ieftine decat Linens & Things si trebuie sa gasesti. Mai este XS Cargo, acolo sa nu te sperii cand intri. E un magazin unde aduc tot felul de chestii de la magazine care falimenteaza si de obicei sunt produse de firma la jumate preturi. Trebuie sa nimeresti ceea ce cauti ptr ca de obicei in fiecare week-end au alte produse.
Ai putea incerca si la Sears sau Bay daca au sale-uri poti gasi la preturi bune.

Sofronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Zuzi, am realizat aseara gandindu-am profund si vb cu Dragos, ca eu pian al job as face aprox 2 h si 15'( 25km) dc m-ar lasa astia pe highway cu bike si dc nu aprox 3h prin oras, ca ocolesc un pic, asa ca nu cred ca e indicat acuam sa fac efortul asta de 5-6 h pe zi, sper insa dupa ce vine bebe sa gasesc un job mai aproape de casa si mai vedem
O zi buna fetelor!

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Denisa deci ai de gand sa devii . Draga mea, multa bafta, eu nu stiu daca ma mai urnesc in directia asta.
Khristin pe unde te-ai ?
V-am pe toate si-o zi buna va doresc.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Io deocamdata ma gandesc daca mai merita sa ne luam parking la U de M dat fiind faptul ca stam la 10 min pe jos de universitate , si cum si benzina a luat-o razna....se nimereste numa' bine. In plus fac si sport, sac ! Sa ne vedeti la -40 cum o sa facem numa' 5 min. pana acolo , hehe.

Denisa, io cum sunt obsedata de instrumente muzicale, am vazut in postarea ta cuvantul "pian" de cum am deschis pagina si ...m-am inrosit de emotie.....cand colo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzi, eram aici...

Ira, à propos de parcari, nici eu n-am de gand sa-mi iau parcare la universitate, prefer sa-mi las masina la gura metroului si sa citesc relaxata ceva decat sa conduc prin trafic nebuneste mai ales pe timp de iarna pe autostrada nu se merita, ca sa nu mai vorbim de scumpirea recenta a benzinei...ptii ce de studente tinere p'acilea .

Myrrha, mataluta pe unde esti?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, sa vezi si aici cati citesc in metro, de parca ar fi la biblioteca, nu alta. Plus ca nu stiu cum e prin alte parti, dar la Mtl se dau poezii pe afisele electronice, asa ca daca cumva uiti cartea acasa, ai cu ce te delecta.

Torontolezele, voi v-ati intalnit bre ? Da de ce nu povestiti nika, nu cumva v-ati luat la bataie p-acolo ? Astept impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, si eu am cautat aparate de epilat si in afara de Braun si Philips n-am gasit, cred ca pe aici nu sunt prea populare aparatele de epilat. Pana la urma mi-am luat un Braun Silk Epil si sunt tare multumita de el.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Fetele da, vreau si eu la sezatoare, cum teseti fara mine, nu stiu cum de nu v-am gasit pana acum, ca bantui de ceva vreme pe forumu' asta...
So bine v-am gasit.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bine ai venit Loma, trage-ti scaunul mai aproape si hai la tesut! Io-s baba aia batrana in adidasi care sparge seminte si care trebuie sa le stie pe toate. Asa, si de-a cui esti tu maica?* De cand haladuiesti pe meleagurile astea?*
Legenda * rasupunsurile sunt optionale

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput