Sezatoarea canadiana (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Donia, la insistentele mele iulian si-a facut curaj azi sa mearga la drum mai lung ( totusi pe 23 expira carnetu din ro) si am ajuns la African Lion Safari .
Ce frumos, distractie la maxim, in 5 ore nu am reusit sa le facem pe toate ! Cel putin dresura de elefanti e fenomenala !!!
Nu am scapat usor pt ca terorista a vrut sa faca pleoscaieli la Misumu bay vreo ora !
Asa ca tre' sa mai mergem sa ne plimbam cu trenul si cu vaporasul .
Si poate data viitoare se urca si pe masina noastra o maimuta !

Speram ca v-ati simtit bine la noi si de abia asteptam sa ne intalnim din nou !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, bine de tot ne-am simtit si sper si eu sa ne revedem cat mai curand. Nici n-am apucat sa-ti spun ce papusica dulce e Ioana si ce mi-a placut cat de hotarata era cu bicicleta! La noi tot asa e, dar Roxana pedaleaza prin basement cand ii vine cheful de o tura scurta. Prin camera, in schimb, se da cu trotineta, da cu sapa, grebleaza... Si azi dimineata, ghici la ce m-am gandit prima oara? La frigarui! Tare bune, le-ati facut voi sau le-ati cumparat de-a gata?
Da, timpul e prea scurt la African Safari! Uite, noi n-am apucat sa vedem elefantii. La ce ora sunt, ca nu mai stiu? Poate mai ajungem si noi vara asta, cand mai am un week-end liber. Era foarte aglomerat?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Mia, bine ati venit si multa bafta la gasit joburi! Unde sunteti in BC?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele din Montreal: cunoasteti un medic dermatolog bun si care sa fie si accesibil? Am sunat azi la un cabinet si mi s-a spus ca pentru pacientii noi, prima vizita se da in 6 luni.
Mutumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by Donia

Laura, bine de tot ne-am simtit si sper si eu sa ne revedem cat mai curand. Nici n-am apucat sa-ti spun ce papusica dulce e Ioana si ce mi-a placut cat de hotarata era cu bicicleta! La noi tot asa e, dar Roxana pedaleaza prin basement cand ii vine cheful de o tura scurta. Prin camera, in schimb, se da cu trotineta, da cu sapa, grebleaza... Si azi dimineata, ghici la ce m-am gandit prima oara? La frigarui! Tare bune, le-ati facut voi sau le-ati cumparat de-a gata?
Da, timpul e prea scurt la African Safari! Uite, noi n-am apucat sa vedem elefantii. La ce ora sunt, ca nu mai stiu? Poate mai ajungem si noi vara asta, cand mai am un week-end liber. Era foarte aglomerat?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Domle astia musafiri ...nu se fandosesc la mancare ! Totul a fost facut cu manutele astea 2 si eram asa stresata ca arses Iulian putin frigaruile !!! I-am zis vreo doua dulci , asa discret, darnu le arsese chiar de tot , nu ?
La traseul de la safari am pierdut mult timp ca era super aglomerat, cred ca e mai bine de mers sambata . Elefantii sunt cei mai tari, si noi am prins spectacolul de la 15.30 si au parca la fiecare 90 minute . In schimb au mai ramas multe de vazut .
Ne bucuram din suflet ca v-ati simtit bine la noi , mai ales Iulian era incantat de ce bine s-a gasit pe aceeasi lungime de unda cu Horia iar Ioana ca de ce a trebuit sa plece Roxana acasa !Despre noi ce sa zic, 3 zile si 3 nopti daca am sta de povesti si tot ar mai ramane de povestit !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Zuzi- sigur ne vedem sa iti dau rosii din gradina si sa "primesc florile"- as e intelege pui de floricele-sa nu credetzi ca facem comert cu flori acuma
Laura-felicitari pt frigarui-cred ca fac si eu in weekend ca prea ati inceput cu retete pe aici!
O saptamina usoara!Noi asteptam long weekendu sa mergem la cottage cu gasca si apoi sa ne tiram in vacantza in caraibe..

Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna tuturor!
Sunt de doua saptamani in Toronto si pot spune ca m-am indragostit de acest oras.M-as bucura sa cunosc cat mai multe mamici cu bebici si nu numai:ma primiti in sezatoarea voastra?am un baietel de opt luni si jumatate, pe nume Vlad si locuim in North York, Wynford Heights.Locuieste cineva in zona ori in apropiere?
Mona si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mona-welcome!
Te primim cum sa nu, eu am stat in North Yor, Avenue cu 401 dar m-am mutat acu 2 ani in Mississauga, asa ca sorry.Poate alte fete sa stea mai aproape. Ma bucur ca iti place orasul si numai bine la micul Vlady.
Pupici si de la noi

Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Bun venit, Mona!
Si eu am locuit in North York citeva luni anu trecut, cind am ajuns in Toronto si am stat la niste cunostinte, intr-o zona foarte curata si linistita, aproape de statia de metrou North York. Acum insa ne-am mutat in downtown, sa fim mai aproape de scoala.
Sa fie intr-un ceas bun venirea voastra si sa va bucurati de acest oras si de Canada!

Mergi la inceput