Securitatea serverelor/site-urilor

Securitatea serverelor/site-urilor | Autor: chatonel

Link direct la acest mesaj

Plecind de la un citat

quote:
Initial creeata de bvali
Eu as face altfel comparatia... daca las usa inchisa la casa, si mi se pare mie ca sunt sigur, si intra un hot, atunci voi sti ca trebuie sa pun o yala mai buna, o usa mai buna. Bag mana in foc ca nici un admin (si eu sunt in situatia asta, de admin, deci mai stiu cate ceva ca sa nu zic ca nu stiu nimic) nu ar lasa nici o portita, dar intrebarea este cand, nu daca. Un sistem inchis de oameni, tot de oameni va fi deschis, chiar daca nu de aceeasi. Inveti cat traiesti, si tot prost mori. Dar ce ai tu in cap nu iti poate lua nimeni. Si mie mi se pare, si repet, redNe are bun simt.
Un quote care imi place: "Pentru hot nu este lacat". Mai vorbim.

Ok, atunci incui tot ce poti, pui si alarma, dar piedici pt eventualii infractori nu? Cursele pt soareci sint foarte utile...
In nici un caz nu cred ca te poti baza pe "corectitudinea" celui care a fortat usa ta si sa il rogi pe el sa puna un sistem mai sigur (varianta DC). Ce te face sa crezi ca nu te fraiereste si nu lasa /deschide citeva portite stiute numai de el? Niciodata nu am vazut pe nimeni care sa faca casa buna cu un hot, doar daca este hot el insusi.
In ceea ce priveste "bun simtul", da-mi voe sa te contrazic, in cartea bunelor maniere nu scrie ca e de "bon ton" sa intri in casa cuiva in lipsa gazdelor si in lipsa acordului lor.
Pentru cei care vor sa stie mai multe despre securizare, un link:
http://www.rap.freehosting.net/Infract/P4.html

Toulouse, la ville rose

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Si inca unul:
http://www.pcworld.ro/?page=category&id=48

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mey, daca io-mi las masina deschisa si vine un individ care se urca in ea si-mi repara casetofonul nu ma supar, ba chiar dimpotriva, il chem sa puna si un neon in garaj ca berbantul meu nu poate,na :D

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Daca-i deschisa, nu inseamna ca dam o tura cu ea toti care avem carnet.

Iar daca repara casetofonul si-mi murdareste bordul, parca nu-mi convine, mai bine ma duc la service si rezolv repede, bine si cu garantie.

Fiecare cu bordeiul si obiceiul lui!

Bianca

Oops, pap litere! E vineri!

Mergi la inceput