Luna de miere? (2)
Raspunsuri - Pagina 9
lucia-mihaela spune:
si Laurica, am uitat: am vazut piramidele, Sfinx-ul, Colosii lui Memnon (daca se scrie asa...), templul mortuar al lui Hatchepsut (singura femeie faraon), muzeul de Egiptologie si templul din Karnak, care iti ia suflarea...si am facut scufundari la corali
te-am facut curioasa? hai invata-ma cum sa atasez si eu poze
te pupic, merci!!
Laura T spune:
Lucia, mersi pt detalii, am notat...
Ca sa pui poze, iti faci un album pe yahoo sau pe webshots, eu zic ca pe yahoo e mai rapid. Intri pe site-ul yahoo si vezi acolo MY PHOTO si iti explica pas cu pas ce sa faci.
Abia astept sa vad pozele...
Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
livia_adela spune:
Pt Lucia
Ca sa pui poze trebuie sa iti faci cont in yahoo dau Webshots.
Pui pozele acolo si apoi copiezi linkul in mesajul pe care il postezi pe forum.
community.webshots.com
si creezi albumul acolo
noi vrem sa mergem in luna de miere in Egipt tot in Elounda si chiar cautam oferte de ceva timp.
Mi-a placut f mult hotelul recomandat de tine si abia astept sa vad poze.
In privinta agentiei pe care ai recomandato am sunat la ei si mi-au spus ca nu mai au contract cu acest hotel deci prin urmare nu pot face intermedierea.Dar alte agentii pot pt ca am vorbit deja.
Te pup
Livia
lucia-mihaela spune:
gata fetelor, uitati link-ul, sper sa mearga:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dabijalucia/album?.dir=fcaa
laurica si livia_adela va multumesc frumos, ati fost foarte dragute ca m-ati ajutat cu pozele
sa-mi spuneti daca v-au placut,
astept,
pupici
livia_adela spune:
Lucia ti-am vazut pozele!
Sunt foarte frumoase!
Apa era asa albastra cum se vedea in poze nu?Pt ca am si eu un pitic pe creier cu apa limpede si turquoise.
Si mai vroiam sa te intreb daca atunci cand a-ti mers in excursii a-ti intalnit si locuri mai putin placute(adica saracie,mizerie si chestii mai greu de digerat).Am vorbit cu o prietena care mi-a spus ca s-ar putea sa nu imi convina cand voi vedea asemenea lucruri.
Noi am vrea sa stam 2 saptamani in prima saptamana sa vizitam Cairo,cu croaziera pe Nil.Apoi a doua sapt sa stam la El Gouna.
Ma mai gandesc la Thailanda
Am vazut ca cineva a fost acolo dar nu printr-o agentie.Eu as vrea totusi o excursie organizata.Imi poate da cineva detalii cat m-ar costa ca eu am vazut niste preturi gen 1500euro de persoana si asta cel mai ieftin.
Va pup
Livia
lucia-mihaela spune:
quote:
Originally posted by livia_adela
Lucia ti-am vazut pozele!
Sunt foarte frumoase!
Apa era asa albastra cum se vedea in poze nu?Pt ca am si eu un pitic pe creier cu apa limpede si turquoise.
Si mai vroiam sa te intreb daca atunci cand a-ti mers in excursii a-ti intalnit si locuri mai putin placute(adica saracie,mizerie si chestii mai greu de digerat).Am vorbit cu o prietena care mi-a spus ca s-ar putea sa nu imi convina cand voi vedea asemenea lucruri.
Noi am vrea sa stam 2 saptamani in prima saptamana sa vizitam Cairo,cu croaziera pe Nil.Apoi a doua sapt sa stam la El Gouna.
Ma mai gandesc la Thailanda
Am vazut ca cineva a fost acolo dar nu printr-o agentie.Eu as vrea totusi o excursie organizata.Imi poate da cineva detalii cat m-ar costa ca eu am vazut niste preturi gen 1500euro de persoana si asta cel mai ieftin.
Va pup
Livia
Livia, daca-ti spun ca puteam vedea coralii si pestii tropicali care ciuguleau alegele depuse pe vas, ma crezi? Puteam vedea fundul marii, mare cu o adancime de zeci de metri..., deci, ca sa-ti raspund la intrebare, da, apa este superba, bleu-albastra si sarata. Da sarata, ca eu am intrat in apa cu vesta de salvare si labe si nu ma puteam misca, pluteam pur si simplu, asa ca am intrat decat cu vesta de salvare si a fost super. Sotul meu a intrat doar cu labele si n-a avut nici o problema. Pur si simplu, te chinuiai ca sa te bagi la fund.
Legat de locurile nasoale, ce pot sa-ti zic, urat a fost la piramide din cauza acelor beduini (oamenii cu camile)care veneau sa faca poze cu tine (dupa cum ai vazut, nici noi n-am scapat), dupa care iti cereau bani, dolari...Dar daca intri un pic in ei si le spui ca nu si nu, te lasa in pace. Altceva, la orice monument vei da de vanzatori ambulanti cu diverse statuete, vederi, dar daca nu-i bagi in seama, e ok. Cel putin, la noi asa a fost, i-am ignorat si a fost ok.
Ei, egiptenii sunt foarte saraci, eu de asta ma bucur ca am ales El Gouna si nu Hurghada sau alt oras, pt ca acolo ( el gouna)totul arata f. bine, sunt numai hoteluri de 4-5 stele, pe cand in hurghada,vezi saracia oamenilor.
daca te mai poat ajuta, oricand...
te pupic
Laura T spune:
Lucia, foarte frumoase pozele, vreau si eu :)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Alynutza spune:
Fetelor, in Palma de Mallorca a fost cineva?
lucia-mihaela spune:
quote:
Originally posted by Laura T
Lucia, foarte frumoase pozele, vreau si eu :)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Laurica, ma bucur ca ti-au placut, chiar merita sa mergi acolo, eu nu regret o secunda ca am fost pt ca nu stiu cat de bine ar fi fost in alta parte.
Daca te hotarasti sa mergi in Egipt si mai ai vreo neclaritate, te rog sa ma contactezi, oricand...
te pupic
andreea_trend spune:
Lucia... super pozele tale...
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer