Luna de miere? (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by magda raluca

buna, buna!
am eu o casa in Toscana, nelocuita. Si Toscana e asa frumoasa...... Stii, nu-i obligatoriu, dar daca vrei sa te duci acolo, poti folosi si masina. nu-i frumoasa, dar merge foarte bine. Si a, si gradina... Daaaaaa, e tare frumos... O saptaman, doua, cat vrei tu... Fara nici un ban, normal...

Woaw! Seful meu nu vrea sa bagam nici frigiderul in priza inca, cica nu e inca suficient de cald

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

pe mine ma tot framanta luna de miere, ma gandesc si ma razgandesc. zilele astea e targul de turism, sper sa ma hotarasc la ceva.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

am fost eu cu viitorul sotior la targul de turism si am luat o tona de oferte! in vechend vom sta sa le studiem pe toate! noi pentru luna de mere vrem sa mergem in Tenerife!
mergeti la targ ca sunt multe oferte!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Dana N- superba luna de miere, superbe poze,. ....ohh ce as mai fi vrut si eu sa mergem in Caraibe...

Noi am ales varianta mai ieftina a "exoticului" si anume Thailanda. Am iesit foarte ieftin- 2500€ , am stat in 4 locuri diferite: un hotel de 5 stele in Bangkok, si pe alte trei insule pe coasta de est.

Am mers pe elefanti, am inotat si dresat delfini, am facut snorkeling, am vizitat renumite temple budhiste si am primit masaj in fiecare zi- visul oricaruia in luna de miere, nu?

Noi nu am luat pachet ci ne-am organizat excursia singuri- pe internet- am facut rezervarile online.

Recomand Thailanda din tot sufletul- mai ales daca vreti ceva mai altfel, ceva mai exotic decat batrana Europa, dar totusi acceptabil ca pret.

Va doresc tuturor sa aveti Luni de miere de vis- wherever you are!

poze din Thailanda vedeti aici:

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Am fost si noi astazi la Targul de Turism si am plecat incarcati de oferte. Din pacate, putine pentru ceea ce ne interesa pe noi, ultima idee care ne-a incoltit in minte fiind cea a unei croaziere. Ramane sa le studiem zilele urmatoare si decidem ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

buna viitoare miresici!!!

Eu sunt o miresica de 2005 si am avut nunta pe 1 oct. Din cauza acestei zile (1 oct), nu am avut prea multe optiuni, decat Egipt, Turcia si Tunisia, parca. Grecia si Malta (care a fost preferata mea) nu puteam pt. ca se terminau charterele chiar in ziua nuntii mele...
Nu ma gandeam la Europa pt ca eu vroiam la caldurica, undeva unde sa fac plaja, sa fie peste 25 grade...si fetelor, am ales cel mai frumos loc posibil (pt aceea perioada): Egiptul, cu statiunea de lux El Gouna, unde am stat la un hotel super, super misto de 5 stele, hotel impartit pe 9 insulite, unite cu poduri de lemn, cu super multa verdeata si lumina si...ce sa mai, a fost absolut bestial...

of, of, ce as mai merge...

ps: cine ma poate ajuta si pe mine? cine ma invata sa pun si eu poze?
va rog frumos...
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna fetelor! Am fost si eu la Targ si am gasit o super oferta in Austria. Ma costa cam 500 euro / 5 nopti / 2 persoane cu tot cu transport. Locatia e in Salsburg si regim de demipensiune. Inaca n-am dat avansul, dar nu mai e mult...
Cum vi se pare?

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by lucia-mihaela

buna viitoare miresici!!!

Eu sunt o miresica de 2005 si am avut nunta pe 1 oct. Din cauza acestei zile (1 oct), nu am avut prea multe optiuni, decat Egipt, Turcia si Tunisia, parca. Grecia si Malta (care a fost preferata mea) nu puteam pt. ca se terminau charterele chiar in ziua nuntii mele...
Nu ma gandeam la Europa pt ca eu vroiam la caldurica, undeva unde sa fac plaja, sa fie peste 25 grade...si fetelor, am ales cel mai frumos loc posibil (pt aceea perioada): Egiptul, cu statiunea de lux El Gouna, unde am stat la un hotel super, super misto de 5 stele, hotel impartit pe 9 insulite, unite cu poduri de lemn, cu super multa verdeata si lumina si...ce sa mai, a fost absolut bestial...

of, of, ce as mai merge...

ps: cine ma poate ajuta si pe mine? cine ma invata sa pun si eu poze?
va rog frumos...
va pupicesc pe toate

Lucia, te rog mult, spune-mi si mie cum se numeste hotelul acela minunat din El Gouna...Am in plan Egiptul pt primavara viitoare si caut locuri frumoase...Suna excelent ceea ce zici tu, cu 9 insulitze...poduri etc...

Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor, eu personal va recomand sa mergeti la roma... e asa de frumos si de romantic
orasul este minunat, cald si primitor, plin de istorie si de legende. fontana di trevi, piazza di spagna, colosseum, capela sistina, pieta... restaurante cochete, specialitati italienesti, inghetata delicioasa... plimbari romantice pe podul castel d'angelo... un vis.
sunt foarte multe hoteluri, pentru toate buzunarele. biletele de avion nu sunt foarte scumpe si in plus, puteti ajunge si cu masina daca vreti.
casa de piatra si spor la cautari!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

pt Laurica T:
uite, eu am plecat pe 3 oct si m-am intors pe 10 oct, pe la 1-2 noaptea. Sejurul a fost de 8 zile, 7 nopti, hotelul 5 stele - Sheraton Miramar (e absolut bestial), demipensiune (all inclusive nu era pe acest hotel), cu agentia Kartago (Calibra), care sunt singurii pe Egipt, crede-ma...
Hotelul are 9999 de camere, cate 1000 pe fiecare insulita si, da, fiecare insulita e plina de palmieri si se prind intre ele cu poduri de lemn, pe sub care trece Marea Rosie. Ce sa-ti spun, este o mica laguna, este bestial, eu sunt mai mult decat impresionata...
Era sa uit, sejurul pt 2 pers a costat 1200eur, in care intra:
-bilet avion dus-intors
-aeroport egipt -hotel- aeroport egipt
-hotel 5 stele
-demipensiune
Pe langa aceste costuri, mai e taxa de aeroport, viza si o taxa, gen bacsis, ca la ei in tara bacsisul e recunoscut.

Ce sa-ti mai spun? ca timp de 8 zile, nu am vazut nor deasupra capului, temperatura era de 30-36 grade si eram in octombrie. Pe valea Regilor temperatura depasea 40 grade, deci ce sa mai, super cald...

ps: ajuta-ma sa pun si poze sa vezi putin din ce am vazut eu, ca eu nu stiu cum sa fac

te pupic!!

Mergi la inceput