Luna de miere? (2)
Raspunsuri - Pagina 7
moko spune:
Merci de raspuns feletor, si sa incerc sa detaliez...
As vrea o luna de miere... romantica si exotica, un loc care sa semene cu locurile din poveste, dar nu o statiune turistica. Mi-ar placea un loc incarcat de istorie, de mister, de nou, de unic, un loc unde altfel, nu cred ca as ajunge... Mie mi-ar fi placut, India, Africa, America de Sud, ceva in genul asta... Ca bani... nu stiu inca de ce buget o sa dispun... asa ca o iau intai pe partea idealista... si ma gandesc ca as putea sa-mi aleg orice locatie... Cineva tot imi zicea sa merg la Singapore...? ce parere aveti?
Pupici
Go to Top of Page
ce ziceti de praga? mie mi s-a pus un pitic pe creier cu orasul asta si vreau musai sa-mi petrec acolo saptamana de miere acolo...
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
krelia spune:
quote:
Originally posted by moko
ce ziceti de praga? mie mi s-a pus un pitic pe creier cu orasul asta si vreau musai sa-mi petrec acolo saptamana de miere acolo...
Zic ca esti un pik d'amea....Praga, sunt convinsa ca arata super...cel putin din poze ..oricum, este clar plin de istorie, iar cladirile sunt superbe...seamna foarte bine cu Dresda, pe care am vazut-o in mica parte si care este la fel de impunatoare....
Acui', ca tot vorbim de altfel de locuri, pe care le visam pt luna de miere...sper sa nu radeti ..da' mie mi-ar placea o luna de miere....iarna.....in Viena...sau..mai mult, in Salzburg....am fost mai demult, copila fiind si am ramas cu o amintire foarte placuta, cu o senzatie unica....simteam parca si zapada avea un alt "iz"..o alta textura..era mai moale si mai pufoasa decat a noastra....o pensiune in apropierea orasului...hm...perioada sarbatorilor la ei...este mirifica.......
...desi poate veti spune ca Viena o pot vedea si intr-o oarecare excursie...dar, sincer...n-am nici o treaba cu destinatiile astea exotice.....imi plac, nimic de zis, as merge...dar...undeva aproape de Ro..nu...la 3 avioane "distanta", si al nu'sh cate ore de zbor....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
SunSmile spune:
Moko Praga este cel mai iubit oras din Europa...pt mine! As merge sa traiesc acolo. Daca mai facem o intalnire cu toatele, va pot aduce vreo 300-400 de poze sa vedeti cat de frumoasa e! Cladiri incredibile, istorie, caldura oamenilor...totul e la superlativ! Noi am fost de doua ori. Iar ultima oara, in martie am stat mai mult si am avut timp sa ne "sedimentam iubirea" pt orasul asta superb!
Pup
lai spune:
quote:
Originally posted by Laura10
Merci de raspuns feletor, si sa incerc sa detaliez...
As vrea o luna de miere... romantica si exotica, un loc care sa semene cu locurile din poveste, dar nu o statiune turistica. Mi-ar placea un loc incarcat de istorie, de mister, de nou, de unic, un loc unde altfel, nu cred ca as ajunge... Mie mi-ar fi placut, India, Africa, America de Sud, ceva in genul asta... Ca bani... nu stiu inca de ce buget o sa dispun... asa ca o iau intai pe partea idealista... si ma gandesc ca as putea sa-mi aleg orice locatie... Cineva tot imi zicea sa merg la Singapore...? ce parere aveti?
Pupici
Nu contest parerea fetelor care au descris Singapore in culori frumoase, si mie mi se pare un loc interesant si sunt intr-adevar destule de vazut, dar eu personal nu as alege Singapore ca destinatie pentru luna de miere - asta este insa doar parerea mea, sunt convinsa ca au fost si vor mai fi cupluri care sa mearga acolo in luna de miere si sa se simta foarte bine.
De ce spun ca nu as alege - nu mi se pare un loc romantic (sigur ca asta e ceva foarte subiectiv), totul e foarte civilizat, ordonat pana la extrem, inclusiv intr-un club daca te duci noaptea mi se pare ca lipseste cu desavarsire orice element de haos. Apoi e destul de scump - in zona respectiva (ma gandesc la Asia de Sud-Est) sunt locuri mult mai frumoase (ma refer in primul rand la natura), mai relaxate si mult mai ieftine (eu as alege Tailanda). Singapore e port mare si apa din jur sufera consecintele (tulbure..), iar plajile artificiale de la Sentosa nici nu se compara cu plajile din Tailanda si din anumite parti ale Malaeziei (in Malaezia destul de aproape de Singapore recomand Pulau Tioman, o insula foarte frumoasa, destul de rustica, unde se face mult scuba diving). Vremea e cam nasoala pana te obisnuiesti, foarte cald si foarte umed, dar asta cam asa e prin toata zona.
Daca totusi va hotarati sa mergeti in Singapore, am si eu cateva recomandari pe langa ce au mentionat fetele:
- Night Safari (tot cu animale, dar separat de gradina zoologica, mie mi-a placut chiar mai mult decat gradina zoologica)
- East Coast Seafood Center (specialitati - "chili crab" si "black pepper crab"; te lingi pe degete la propriu si la figurat )
- The Cliff Restaurant la Beaufort Hotel pe Sentosa - mai scump dar merita pentru o seara, ambianta si peisajul foarte placute, mancarea buna, finuta si variata
- sa nu ratezi un "high tea buffet" la unul din hotelurile mari (de ex. la Goodwood Park Hotel) asta e o combinatie de traditie englezo-asiatica, adica ceaiul de dupa-masa al englezilor transformat intr-o orgie culinara
- si un brunch - adica o combinatie de mic dejun si pranz - cu lobster si alte minunatii intr-o sambata sau duminica tot la un hotel dintr-asta mai mare, mai toate au
- si la un "hawker center" de-al lor sau "coffee shop" (tot despre mancare e vorba , tu te duci sa-ti alegi de unde vrei mancarea si apoi te asezi la una din mesele din mijloc, ai standuri chinezesti, malaeze, indiene..) da' nu doar la cele sterilizate din centrele comerciale, ci si la unul din asta de cartier, unde comerciantii nu prea vorbesc engleza, intrebati inainte la hotel de exemplu ce sa comandati, sau va aventurati pur si simplu
.. hai ca pe masura ce scriu imi lasa gura apa, poate pan' la urma nu e o idee asa de rea, cel putin dpdv culinar ..
Lai
dana n. spune:
Buna seara si "LA MULTI ANI!"
Bine v-am gasit in anul 2006.
Ne-am intors si noi din Luna de miere ...a fost super...de vis.
Am petrecut doua saptamani minunate:vremea frumoasa(peste 30 de grade),apa calda si turqise(se vedeau pestii in apa),hotelul si intreg resortul,foarte frumos.Nu ne mai venea sa ne intoarcem.
Cand am ajuns acolo si am coborat din avion era o caldura de-ti taia respiratia(noi plecati de aici de unde erau minus grade).La aeroport ne astepta cineva care ne-a dus la hotelul nostru...am mers cca. o ora cu masina...am ramas uimita cata saracie.La fiecare resort, la intrare era bariere si portar...dupa bariere intrai in cu totul alta lume.
Nici nu am cuvinte sa descriu cum a fost.
Am facut plaja ,ne-am bronzat,am facut baie in ocean.
Am facut si trei excursii extra:
Prima excursie am facut-o in capitala,Santo Domingo unde am vizitat printre altele si casa in care a locuit Christofer Columb,ne-am plimbat prin oras.
In a doua excursie am vizitat insula Saona(rezervatie naturala)in Marea Caraibelor.De la malul marii am mers pana pe insula cu speed boatul(ne-am oprit si am facut snorchel,inotau pestii pe langa noi,cel care conducea barca ne-a aratat si stele de mare).Ajunsi pe insula am mancat ,baut,am facut plaja si ne-am intors inapoi cu catamaranul(soarele ardea,noi beam si dansam merengue).Am uitat sa va spun ca m mai cunoscut romani: o familie cu un baietel de 2 ani din Bucuresti si doi tipi care locuiesc in München...asa ca distractia a fost mai mare...ca intre romani.
In a treia excursie am facut safari.Aici am vazut saracie mare.Am vizitat sate,o scoala(care a fost infiintata ca banii turistilor),era facuta din scanduri si avea o singura sala.Copii,veniti special ptr. noi la scoala,ei fiind in vacanta,ne-au cantat.Am vazut lupte de cocosi si am facut degustare de fructe exotice din gospodaria unui locuitor.Am trecut printre lanuri de trestie de zahar(am si mancat trestie).
Dominicanii sunt foarte veseli,tot timpul canta si danseaza.
In fiecare seara erau spectacole .Animatorii tot timpul printe noi incercand sa ne binedispuna.Pe plaja la aerobic,lectii de merengue iar seara dupa spectacol ne luau la dans.
De mancare ce sa zic...m-am ingrasat ...Asta spune tot.Fructe exotice,torturi...cred ca nu exista ceva si sa nu gasesc.Au trei restaurante(asiatic,italienesc si grill)si bufetul(unde ne-a placut cel mai mult).
La plecare imi venea sa plang.
Totul a fost la superlativ!
Sper ca ma fost destul de coerenta...la cat de obosita sunt.Diferenta de fus orar este de 6 ore.
Poze cat mai curand!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
dana n. spune:
Salutare!
Am reusit sa pun si eu poze din Rep. Dominicana:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
Rexanne spune:
Absolut superbe pozele...si locatia!!! Si visul meu este de a ma duce in luna de miere in Republica Dominicana...Poti sa imi spui cam cat v-a costat pe voi toata calatoria?
Va pup
dana n. spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Absolut superbe pozele...si locatia!!! Si visul meu este de a ma duce in luna de miere in Republica Dominicana...Poti sa imi spui cam cat v-a costat pe voi toata calatoria?
Va pup
Buna!
Pe noi ne-a costat 3500€(all inclusive).In mod normal este mai ieftin,dar noi am fost chiar de sarbatori si ne-a costat mai mult(sezon de varf).
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
briza_marii spune:
Miresici de 2006, dar de saptaluna de miere nu vorbim?? Cine, pe unde merge? ....
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
magda raluca spune:
buna, buna!
eu tot am intrebat, si la general la miresici 2006, dar nimic. Dar, pentru ca am fost fata norocoasa si nu silitoare, Doamne, Doamne mi-a facut o mare bucurie: un cadou de nunta tare frumos. Sefa mea, senina toata, ma intreaba: Raluca, unde va duceti in luna de miere?
eu: nu stiu inca...
Ea, nebuna toata: adica asa vrei tu, sa nu te duci? (ne intelegem destul de greu,ea stie italiana, eu engleza)
eu (nervoasa): ba normal ca vreau, da'...
Si, cum e fata desteapta, imi spune: am eu o casa in Toscana, nelocuita. Si Toscana e asa frumoasa...... Stii, nu-i obligatoriu, dar daca vrei sa te duci acolo, poti folosi si masina. nu-i frumoasa, dar merge foarte bine. Si a, si gradina... Daaaaaa, e tare frumos... O saptaman, doua, cat vrei tu... Fara nici un ban, normal...
Am crezut ca decolez deja..... deci: luna de miere in Toscana
Bafta si voua! Iar daca aveti sugestii ce e bine si frumos pe acolo, le astept cu drag!