Luna de miere? (2)
Raspunsuri - Pagina 14
danye spune:
quote:
Originally posted by Rexannequote:In Malta este frumusel...nu prea ieftin, ai de vizitat ...dar nu sunt plaje!!! Cel putin nu naturale...si chiar si cele artificiale nu sunt extraordinare...Si trebuie sate duci musai la hotel de 4 stele...Te pup
Originally posted by danye
[font=Arial]Fetelor va rog recomandati-mi si mie cateva locuri in Europa unde sa fie si plaja si ceva de vizitat, sa nu fie exagerat de scump si sa fie romantic...ca am innebunit si nu ma pot hotari deloc Cine stie ceva despre cum ar fi o luna de miere in Malta? Dar intr-una din statiunile de pe langa Barcelona? Dar Barcelona? Multumesc anticipat celor care ma ajuta
Multumesc pt informatii. Pana la urma cred ca va fi una din statiunile din nordul Barcelonei, asta pt a ajunge sa si vizitam. Acum trebuie sa ne decidem in care anume o sa mergem si daca a fost cineva si are recomandari de facut....le citesc cu mare interes.
Alynutza spune:
Plici, multumesc frumos!
Adica ramai la sol pentru ca fiind zbor charter (adica avion inchiriat de agentia de turism) daca nu e plin avionul (sau ma rog, plin la o anumita capacitate) zborul nu mai e rentabil si nu mai pleaca. Asta ne-au spus cei de la agentie.
plici plici spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Plici, multumesc frumos!
Adica ramai la sol pentru ca fiind zbor charter (adica avion inchiriat de agentia de turism) daca nu e plin avionul (sau ma rog, plin la o anumita capacitate) zborul nu mai e rentabil si nu mai pleaca. Asta ne-au spus cei de la agentie.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
a? oare dc mi se pare aberant? si ci care si-au platit sejururile ce fac? fluiera? in fine, nu stiu dc ma mir pana la urma...sau asta e o practica des intalnita in toata lumea?
Hm, sper sa nu fie si cazul meu, oricum multam ca mi-ai deschis ochii, o sa intreb si eu la agentie cum stau la capitolul avioane
pupiiii
Alynutza spune:
Evident ca si mie mi se pare aberant. Ca nu ma incalzeste cu nimic daca imi dau banii inapoi si eu raman cu ochii in soare. Dar banuiesc ca totul e posibil. Acum, tu fiind din Bucuresti, se poate sa nu fie aceeasi situatie. Eu sunt din Cluj si am vrut plecare cu avionul din Cluj. Probabil numai pe Cluj se intampla asa, pentru ca sunt vreo 3 agentii care fac zboruri charter, si in loc sa inchirieze un singur avion toate 3 si sa evite situatia in care nu se ocupa locurile, inchiriaza fiecare cate un avion si riscul sa nu se ocupe locurile e mai mare (fiind si orasul mai mic si probabil mai putini doritori de excursii cu plecare cu avionul).
M&M spune:
Buna,
Am si eu nunta pe 22 iulie. Nici eu si al meu viitor sot inca nu stim unde vom merge in "luan de miere".Voi ati fost pe la agentii sa va interesati si daca da la care anume ati gasim oferte acceptabile??
Multumesc mult!!!
plici plici spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Evident ca si mie mi se pare aberant. Ca nu ma incalzeste cu nimic daca imi dau banii inapoi si eu raman cu ochii in soare. Dar banuiesc ca totul e posibil. Acum, tu fiind din Bucuresti, se poate sa nu fie aceeasi situatie. Eu sunt din Cluj si am vrut plecare cu avionul din Cluj. Probabil numai pe Cluj se intampla asa, pentru ca sunt vreo 3 agentii care fac zboruri charter, si in loc sa inchirieze un singur avion toate 3 si sa evite situatia in care nu se ocupa locurile, inchiriaza fiecare cate un avion si riscul sa nu se ocupe locurile e mai mare (fiind si orasul mai mic si probabil mai putini doritori de excursii cu plecare cu avionul).Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
ce aberatie...dar in fine, suntem si noi tara tuturor posibilitatilor cateodata, asa ca dc sa ne mai miram.
Oricum eu astept sa-mi faca astia oferta pt palma si-ti dau si tie sa vezi cam cum e.
pup
Alynutza spune:
Multumesc Pliciule, astept atunci, macar am cu ce sa fac comparatie.
delia_alexa spune:
Buna
Am si eu o intrebare pentru fetele care au fost sau vor sa se duca in luna de miere in Grecia.Care e parerea voastra,cum e mai bine si implicit mai ieftin....sa ai bilet all inclusive sau doar cu mic dejun inclus si sa iti alegi tu unde sa mananci?Cum ar fi mai avantajos??
Multumesc si astept parerile voastre
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by delia_alexa
Buna
Am si eu o intrebare pentru fetele care au fost sau vor sa se duca in luna de miere in Grecia.Care e parerea voastra,cum e mai bine si implicit mai ieftin....sa ai bilet all inclusive sau doar cu mic dejun inclus si sa iti alegi tu unde sa mananci?Cum ar fi mai avantajos??
Multumesc si astept parerile voastre
noi am fost anul trecut in Creta si am avut hotel cu demipensiune (mic dejun si cina) si a fost super ok. adica la pranz mancam pe la diverse terase si taverne in functie de cum vroiam. parerea meste ca se merita cu demipensiune, cu all inclusive trebuie sa fii mereu la orele pentru mese ca altfel arunci banii pe fereastra si nu are sens. cu demipensiune poti merge sa te plimbi, sa vizitezi si seara te intorci la hotel si mananci!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by vrabiuta
livia - in creta este tare frumos. noi am stat in elounda bay o saptamana (langa agios nicolaos). neaparat sa mergeti sa vedeti pestera in care s-a nascut zeus si palatul lui minos din heraklion (in subsolurile caruia traia minotaurul).
PASTE FERICIT TUTUROR!
cele mai frumoase
ce misto e in elounda bay! cata liniste si in acelasi timp cata seva greceasca gasesti acolo!
ati stat la hotelashul ala cu camerele terasate din acre ieseaii direct in piscinutza aferenta fiecareia?
e unul din locuirle care mi-a placut mult de tot in creta!
bravos! poate ne aratzi si ceva foto.
pupici
roxi foto