Luna de miere? (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by lucia-mihaela

quote:
Originally posted by livia_adela

Lucia ti-am vazut pozele!
Sunt foarte frumoase!
Apa era asa albastra cum se vedea in poze nu?Pt ca am si eu un pitic pe creier cu apa limpede si turquoise.
Si mai vroiam sa te intreb daca atunci cand a-ti mers in excursii a-ti intalnit si locuri mai putin placute(adica saracie,mizerie si chestii mai greu de digerat).Am vorbit cu o prietena care mi-a spus ca s-ar putea sa nu imi convina cand voi vedea asemenea lucruri.
Noi am vrea sa stam 2 saptamani in prima saptamana sa vizitam Cairo,cu croaziera pe Nil.Apoi a doua sapt sa stam la El Gouna.

Ma mai gandesc la Thailanda
Am vazut ca cineva a fost acolo dar nu printr-o agentie.Eu as vrea totusi o excursie organizata.Imi poate da cineva detalii cat m-ar costa ca eu am vazut niste preturi gen 1500euro de persoana si asta cel mai ieftin.

Va pup
Livia

Livia, daca-ti spun ca puteam vedea coralii si pestii tropicali care ciuguleau alegele depuse pe vas, ma crezi? Puteam vedea fundul marii, mare cu o adancime de zeci de metri..., deci, ca sa-ti raspund la intrebare, da, apa este superba, bleu-albastra si sarata. Da sarata, ca eu am intrat in apa cu vesta de salvare si labe si nu ma puteam misca, pluteam pur si simplu, asa ca am intrat decat cu vesta de salvare si a fost super. Sotul meu a intrat doar cu labele si n-a avut nici o problema. Pur si simplu, te chinuiai ca sa te bagi la fund.
Legat de locurile nasoale, ce pot sa-ti zic, urat a fost la piramide din cauza acelor beduini (oamenii cu camile)care veneau sa faca poze cu tine (dupa cum ai vazut, nici noi n-am scapat), dupa care iti cereau bani, dolari...Dar daca intri un pic in ei si le spui ca nu si nu, te lasa in pace. Altceva, la orice monument vei da de vanzatori ambulanti cu diverse statuete, vederi, dar daca nu-i bagi in seama, e ok. Cel putin, la noi asa a fost, i-am ignorat si a fost ok.
Ei, egiptenii sunt foarte saraci, eu de asta ma bucur ca am ales El Gouna si nu Hurghada sau alt oras, pt ca acolo ( el gouna)totul arata f. bine, sunt numai hoteluri de 4-5 stele, pe cand in hurghada,vezi saracia oamenilor.

daca te mai poat ajuta, oricand...
te pupic

Lucia , noi am fost in Hurghada , in iulie 2005 si crede-ma ca hotelurile sunt de 4-5 stele si aici. Superbe toate. Saracie e peste tot in Egipt , ori unde te-ai uita ( nu doar in Hurghada), dar cand treci pragul hotelurilor e alta lume. Poate doar centrul Cairo-ului este diferit de restul tarii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by danye

[font=Arial]Fetelor va rog recomandati-mi si mie cateva locuri in Europa unde sa fie si plaja si ceva de vizitat, sa nu fie exagerat de scump si sa fie romantic...ca am innebunit si nu ma pot hotari deloc Cine stie ceva despre cum ar fi o luna de miere in Malta? Dar intr-una din statiunile de pe langa Barcelona? Dar Barcelona? Multumesc anticipat celor care ma ajuta

In Malta este frumusel...nu prea ieftin, ai de vizitat ...dar nu sunt plaje!!! Cel putin nu naturale...si chiar si cele artificiale nu sunt extraordinare...Si trebuie sate duci musai la hotel de 4 stele...

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Mersi mult Gabitza!

Deci asta inseamna Charter: mai saracut in servicii. Avand in vedere ca n-am zburat niciodata cu avionul cred ca nici nu o observ ca nu se da mancare.

Mersi inca odata!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

noi ne gandeam sa mergem la barcelona.iubi a fost acolo si a zis ca e de departe cel mai frumos oras(si a fost in cateva,inclusiv new york). dar nu am cautat inca nimic. o sa plecam dupa 1 august, mai avem niste nunti dupa nunta noastra , de la care nu putem lipsi.
ne gendeam sa plecam tot cu un charter-ca cica e mai ieftin,desi ma gandesc cu groaza la zbor.si sa stam la un hotel acolo.daca e sa nu avem ceva bani , o sa mergem prin grecia,undeva,eu am mai fost si mi s-a parut dragut. sa vedem cu banii, ca nu-mi place sa merg undeva si sa stiu ca nu imi pot permite tot ce am chef(distractii, mancare, cumparaturi),ca de-aia e vacanta-pardon- luna de miere , sa te rasfeti , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by balkina

Mersi mult Gabitza!

Deci asta inseamna Charter: mai saracut in servicii. Avand in vedere ca n-am zburat niciodata cu avionul cred ca nici nu o observ ca nu se da mancare.

Mersi inca odata!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

sincer nu cred ca este adevarata chestia asta cu, cursa charter fara mancare! noi anul trecut am fost in creta in concediu, cu charter si am avut mancare si bautura la fel ca la un zbor normal!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Avem nunta peste 3 saptamani....si inca nu ne-am decis la luna de miere. Am vrea sa mergem imediat dupa nunta... Adik de prin 28-29-30 mai. Dar nu prea gasim oferte pe perioada aia... Am fi preferat Grecia, ca nu vrem sa cheltuim foarte mult, adr nu gasim nimica. Ne-au gasit nashii ceva oferta pentru Tunisia 800 euro / 2 pers / 7 zile (transport avion cu toate taxele incluse, hotel 4*, demipensiune)... Ajutati-ma cu pareri..... Mersi....Va pup

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

si eu sunt in aceeasi situatie........ eu am nunta pe 3 iunie si inca nu am stabilit nimik pentru luna de miere, doar ca am vrea sa mergem in grecia pentru ca alta ideea nu avem, cu machina, sa ne plimbam, sa stam cateva zile in salonic, cateva pe la plaja si cateva prin Atena. Dar am vb cu prietena care mi-a zis ca nu e cine stie ce, si am inceput sda-mi fac griji... inca nu stiu nici cat ma costa cazarea... sunt total pe dinafara si as vrea ceva inedit, dar n-am nici o idee... asa ca daca ma puteti sfatui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by majaginn

fetelor, am mai pus niste poze din luna noastra de miere din Thailanda! Ptr. cele care vor sa mearga in tara celor o mie de zambete....

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Frumoase poze Maja!Si voi amandoi sunteti tare frumusei!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si noi ne gandim la Tunisia sau Mallorca. Cei de la agentie ne-au spus ca pentru Spania si Grecia e posibil sa nu se umple charter-ul si sa ramanem la sol, dar pe Tunisia nu e cazul.
In Tunisia a fost un coleg de servici anul trecut, spunea ca e frumos, dar musai hotele de 4-5 stele, cu mancarea in schimb e super, cica se mananca foarte bine si la demipensiune e bufet si poti manca cat vrei.
In Mallorca a fost cineva?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Si noi ne gandim la Tunisia sau Mallorca. Cei de la agentie ne-au spus ca pentru Spania si Grecia e posibil sa nu se umple charter-ul si sa ramanem la sol, dar pe Tunisia nu e cazul.
In Tunisia a fost un coleg de servici anul trecut, spunea ca e frumos, dar musai hotele de 4-5 stele, cu mancarea in schimb e super, cica se mananca foarte bine si la demipensiune e bufet si poti manca cat vrei.
In Mallorca a fost cineva?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

ma duc eu, si cum deja am pus destule intrebari, uite citeste si tu aici :)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74959

pupicii

ah, n-am inteles cum adica daca nu se umple avionul ramai la sol?

Mergi la inceput